Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Ολυμπιακός Λαυρίου: Δικαίωση από ΕΠΟ και 'τρίποντο' στα... χαρτιά!


Το Λαύριο επισκέφθηκε ο... Αγιος Βασίλης και άφησε το δώρο του στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ο αγαπημένος γιος των παιδιών έδωσε στους 'ερυθρόλευκους' ένα σακούλι, στο οποίο βρίσκονταν τρεις βαθμοί που προστέθηκαν στη συνολική -πενιχρή- συγκομιδή της φετινής σεζόν. 


Η ομάδα της Ανατολικής Αττικής δικαιώθηκε στην ένσταση που είχ! ε υποβάλλει κατά του ΑΟ Δικαίου για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστών στη μεταξύ των δύο ομάδων αναμέτρηση της 24ης Νοέμβρη και, έτσι, πήρε στα χαρτιά με 3-0 ένα ματς που στον αγωνιστικό χώρο είχε χάσει (0-1)! Με αυτό τον τρόπο, ο Ολυμπιακός Λαυρίου εκτοξεύθηκε στους 15 βαθμούς και την πέμπτη θέση του 9ου ομίλου, όπου ισοβαθμεί με τον Περαμαϊκό.


ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΦΕΣΗ Ο ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Κω είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν έφεση ενάντια στη� πρωτόδικη απόφαση και να πάρουν πίσω τους πολύτιμους βαθμούς. Μάλιστα, στις τάξεις του νησιώτικου συλλόγου υπάρχει αισιοδοξία πως θα έρθει η δικαίωση, άποψη που έχει ενισχυθεί και από τους νομικούς εκπροσώπους των πρωταθλητών Δωδεκανήσου.


http://www.periferiako.com/