Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Που είσαι γέρο για να δεις, ποιοι, με τα ΜΑΤ θέλουν να σε τιμήσουν ...

Αν μας βλέπει ο μεγάλος στρατηγός από ψηλά...μάλλον θα σελώνει το άλογο του, για να κατέβει να τους κόψει τα κεφάλια.
...και είμαι σίγουρος ότι βλέπει τα πάντα...
ΑΝΤΈ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Αναγνωστης
.




Διαβάστε περισσότερα »

Θά έπρεπε να έχουν ηδη συλληφθεί.

Ο Πρόεδρος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Πάνος Καμμένος,πήγε σήμερα στα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων για να αντιμετωπίσει ο ίδιος την αγωγή του Αντρίκου Παπανδρέου σχετικά με το σκάνδαλο των CDS.
Ο Αντρίκος Παπανδρέου,αδελφός του πρώην Πρωθυπουργού της.....
Τρόϊκας Γιώργου Παπανδρέου,προτίμησε να εξαφανιστεί και να στείλει τους εξουσιοδοτημένους δικηγόρους του.
Τελικά η δίκη αναβλήθηκε.
Ο Πάνος Καμμένος αποχωρώντας από τα Δικαστήρια,δήλωσε:
"Θα έπρεπε να είχαν συλληφθεί ήδη η οικογένεια Παπανδρέου και οι συνεργοί τους για το έγκλημα που έχουν διαπράξει κατά της χώρας», συμπληρώνοντας πως «οι κύριοι που έφεραν την χώρα σε αυτή την κατάσταση κάνοντας παράνομες πράξεις, έχουν το θράσος να συνεχίζουν να απειλούν μέσω αγωγών».


 ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΟΣ




Διαβάστε περισσότερα »

Η ΕΛ.ΑΣ ΔΕΝ μπορεί να χρησιμοποιήσει χημικά την 25η Μαρτίου

Με την παρουσία τουλάχιστον 5000 πεζοπόρων τμημάτων και των πολιτικών στην περιοχή του Συντάγματος και της Πανεπιστημίου η Ελληνική Αστυνομία αδυνατεί να χρησιμοποιήσει χημικά σε περίπτωση που πρέπει να
απωθηθούν πολίτες που....
αποδοκιμάζουν αυτούς που μας ξεπούλησαν. Έτσι κανένας δεν πρέπει να φοβηθεί όχι μόνο να κατέβει στην δοξολογία και την παρέλαση αλλά και να τους αποδοκιμάσει.

Aναγνωστης




Διαβάστε περισσότερα »

“Ήρεμη δύναμη” στην Αχαϊα ο Θανάσης Νταβλούρος

Με αθόρυβες κινήσεις και χαμηλούς τόνους, χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες, κτίζει την προεκλογική του εκστρατεία ο Θανάσης Νταβλούρος, ο οποίος θα ενταχθεί, ως γνωστόν, στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, στην Αχαϊα, στις επικείμενες εκλογές. Παρότι ο πρώην διοικητής της Ασφάλειας Πατρών έχει ήδη συγκροτήσει το.....
πολιτικό του γραφείο (λειτουργεί στην Πάτρα, στην οδό Ρήγα Φεραίου, στο 2ο όροφο) και έρχεται καθημερινά σε επαφή με πολύ κόσμο, καθότι είναι εξαιρετικά δημοφιλής,ο ίδιος αποφεύγει προς το παρόν τις δημόσιες παρεμβάσεις και τοποθετήσεις, ως υποψήφιος βουλευτής, επικαλούμενος λόγους δεοντολογίας, τον εξής έναν: ότι ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Ως εκ τούτου, όπως ο ίδιος λέει στους συνεργάτες του, δεν νομιμοποιείται να μιλάει ακόμη ως υποψήφιος βουλευτής. Σε σημείο μάλιστα που να αρνείται να μιλήσει ακόμη και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, παρότι του ήδη έχει ζητηθεί!




Διαβάστε περισσότερα »

Μαραθώνια Αντιμνημονιακή Πορεία

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην Μαραθώνιο Αντιμνημονιακή Πορεία που θα διεξαχθεί στις 24 Μαρτίου 2012, παραμονή της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, που οργανώνεται με σκοπό να εκφράσει την αγωνιστική, ειρηνική αντίσταση του ελληνικού λαού απέναντι στην καταστροφική και προδοτική πολιτική των μνημονίων αλλά και την αποφασιστικότητά του να αγωνιστεί ενωμένος για την Δημοκρατία, την Εθνική Ανεξαρτησία, τη Λαϊκή Κυριαρχία και την .....
Πατριωτική Αναγέννηση.

Η πορεία θα ξεκινήσει στις 08:00 π.μ από τον Τύμβο του Μαραθώνα με πεζοπόρους που θα κρατούν την ελληνική σημαία και εποχούμενους για να καταλήξει στο Καλλιμάρμαρο όπου θα διαβαστούν ψηφίσματα και ανακοινώσεις από όλους τους συμμετέχοντες.

Υποδεχόμαστε με ομιλίες την πορεία τις 14:00 στην πλ. Αγίας Παρασκευή
Διαδηλωτές μπορούν να εντάσσονται κατά τη διάρκεια της πορείας:

09:00 ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
11:30 Διασταύρωση ΡΑΦΗΝΑΣ
12:30 ΠΙΚΕΡΜΙ
14:00 ΠΑΛΛΗΝΗ
14:15 Σταθμός προαστιακού Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
15:30 ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ (μετρό)
15:35 ΧΟΛΑΡΓΟΣ (μετρό)
15:15 ΕΘΝ. ΑΜΥΝΑ (μετρό)
15:45 ΚΑΤΕΧΑΚΗ (μετρό)
16:15 ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (μετρό)
16:30 ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ (μετρό)
17:00 ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΣΤΑΔΙΟ


ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ, ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!


Η Οργανωτική Επιτροπή Μετώπου αντιμνημονιακών κινημάτων υπό την αιγίδα των Σπιθών Αττικής
Συνδιοργάνωση:
Κίνημα Ανεξαρτήτων Πολιτών ΣΠΙΘΑ
Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών
KOE
Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο ΕΠΑΜ
Συντονιστική Ομάδα Κινημάτων ΣΟΚ
Αγανακτισμένοι Αποφασισμένοι Έλληνες – Φλόγα Πειραιά- 300 Έλληνες – Δυναμικός Ελληνισμός – Ενωμένοι Αποφασισμένοι – Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας
Δημοκρατική Αναγέννηση
Πατριωτική Κίνηση Ελλήνων Πολιτών
Δικηγορική Ανανεωτική Παρέμβαση ΔΙ.Α.Π.
Act4people
Επίσης συμμετέχουν:
Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά
Οι Δήμοι: Αγ. Παρασκευής, Νίκαιας, Πεντέλης, Περιστερίου, Ταύρου-Μοσχάτου, Χαλανδρίου.
Ένωση Ελλήνων
Δίκτυο Περικλής
Σοσιαλιστική Ανασύνθεση
Σύλλογος Εκτάκτων Διδασκόντων & Ερευνητών Πανεπιστημίου Αθηνών



http://epamlivadias.blogspot.com




Διαβάστε περισσότερα »

Η Χρυσή Αυγή για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Να μη περάσουν τα σκοτεινά σχέδια της Χούντας του Μνημονίου!

- OXI επεισόδια: Η συγκυβέρνηση και τα εξαπτέρυγά της θέλουν – με αφορμή μια ενδεχόμενη αναταραχή από σκοτεινές ανθελληνικές δυνάμεις – να αναβάλουν τις εκλογές και να συνεχίσουν έτσι ανενόχλητοι το ξεπούλημα της χώρας.

- Μια «πορτοκαλί επανάσταση» θα ήταν γι' αυτούς ό,τι καλύτερο για να.....
κρατήσουν ζωντανό το αμαρτωλό καθεστώς τους, το οποίο στην συνείδηση του Λαού έχει πλέον καταστεί «πτώμα, οδωδός και τυμπανιαίον». Να μη περάσουν τα σκοτεινά σχέδια των παρακρατικών αναρχο-κομμουνιστών και των προστατών τους μέσα στον αλωμένο από πράκτορες ξένων κρατικό μηχανισμό.

Σχεδιάζουν να πράξουν το ίδιο, το οποίο με μονότονο τρόπο έπρατταν κατά των Εθνικών και Λαϊκών κινητοποιήσεων για το ανθελληνικό Μνημόνιο, χρησιμοποιώντας προβοκάτορες. Έφτασαν μέχρι του σημείου να έχουν έτοιμες αστυνομικές δυνάμεις με χημικά και… ελεύθερους σκοπευτές στην Πλατεία Συντάγματος την ώρα της παρελάσεως!

Θέλουν επεισόδια με κάθε τρόπο! Να μη περάσουν τα σχέδιά τους, σχέδια που οδηγούν στην αναβολή των εκλογών… Την αναβολή των εκλογών για το 2013 θέλει και ο ίδιος ο υπουργός ο υπεύθυνος για τα μέτρα τάξεως Χρυσοχοΐδης, καθώς και ο τελειωμένος πολιτικά συστηματικός συκοφάντης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Καρατζαφέρης, του οποίου οι επιθέσεις εναντίον μας έχουν ξεπεράσει τα όρια του γελοίου. Την αναβολή των εκλογών θέλει το βαθύ ΠΑΣΟΚ και τα εξαπτέρυγά του και όλοι γνωρίζουμε τις σχέσεις κάποιων ψευτοεπαναστατών της αριστεράς με το βαθύ ΠΑΣΟΚ.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με πλήρη συναίσθηση της αποστολής της καλεί τα μέλη και τους φίλους της σε απόλυτη τάξη και ψυχραιμία και δηλώνει επίσης ότι εάν το κράτος αυτό, η Χούντα του Μνημονίου, ήθελε να μη γίνουν επεισόδια υπήρχε κάτι πάρα πολύ απλό και δεν χρειαζόντουσαν ούτε ΜΑΤ, ούτε χημικά, ούτε ελεύθεροι σκοπευτές!

ΘΑ ΑΡΚΟΥΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ: ΝΑ ΜΗ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.

xagr.net




Διαβάστε περισσότερα »

Tο ΣΔΟΕ "έδεσε" τον Πλούταρχο για το σκάφος του!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποδεικνύεται... ασυνεπής στις υποχρεώσεις του προς το κράτος. Πιο συγκεκριμένα, για το πολυαγαπημένο σκάφος του, Saint George, με το οποίο το καλοκαίρι εθάθη στους Παξούς, με...


την οικογένειά του να κάνει διακοπές, φαίνεται ότι δεν έχει πληρώσει φράγκο προς την εφορία! Οι πληροφορίες που είχαμε στο planet-greece φαίνονταν να επιβεβαιώνονται από τις εξελίξεις. Όπως, διαβάζουμε, μάλιστα, στην εφημερίδα Real, ο Γιάννης Πλούταρχος,φέρεται να χρωστάει το ποσό των 300.000ων ευρώ!

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες, επιμένουν ότι ο λαϊκός τραγουδιστής κινδυνεύει να χάσει το σκάφος του άμεσα, αφού το ΣΔΟΕ απειλεί με κατάσχεση!

http://planet-greece.blogspot.com/




Διαβάστε περισσότερα »

Ειμαστε επικίνδυνοι...

Να και άλλη μια θεωρία του για ποιο λόγο δεν έχουμε έρθει ακόμα σε επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς. Σύμφωνα με τον Ρώσο αστρονόμο Σεργκέι Σμιρνοφ ο λόγος που δεν έχουμε βρει εξωγήινους ειναι επειδή μας κρύβονται! Μας γνωρίζουν πολύ καλά και......
ξέρουν το κακό που έχουμε κάνει στον πλανήτη μας. Μας θεωρούν ηλίθιους και επικίνδυνους σε τέτοιο βαθμό που έχουν ενημερώσει όλους τους πολιτισμούς του σύμπαντος να μη μας δίνουν σημασία γιατι έτσι και μάθουμε τεχνολογίες και μυστικά απο άλλους πολιτισμούς είμαστε ικανοί να διαλύσουμε το σύμπαν, κυριολεκτικά.




Διαβάστε περισσότερα »

Η εταιρεία ανακύκλωσης κατέστρεφε το περιβάλλον [ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ]

"Πράσινη" καταστροφή...

Στη σύλληψη εκπροσώπων εταιρείας ανακύκλωσης για μόλυνση και υποβάθμιση του περιβάλλοντος προχώρησε η Αστυνομία, στο Βαθύ Αυλίδας Εύβοιας....


Στην επιχείρηση συμμετείχαν ο Γενικός Επιθεωρητής και Ειδικοί Επιθεωρητές Περιβάλλοντος από κοινού με στελέχη του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

Αναλυτικότερα, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ανακύκλωσης και εντός του περιφραγμένου χώρου της, έκτασης 16 στρεμμάτων, διαπιστώθηκε δραστηριότητα που αφορούσε ανακύκλωση μεταλλικών και μη μεταλλικών αποβλήτων, καθώς επίσης διάλυση και ανακύκλωση οχημάτων. Στην έκταση αυτή εντοπίστηκαν τέσσερις εδαφοδεξαμενές, οι οποίες περιείχαν υγρά και στερεά επικίνδυνα απόβλητα, ενώ σε μία από αυτές διαπιστώθηκε ότι τα υγρά απόβλητα που περιείχε, μέσω υπόγειου αγωγού, συνέρρεαν σε γειτονικό αγρόκτημα, μολύνοντας με αυτό τον τρόπο �ον περιβάλλοντα χώρο.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι, σε παρακείμενη εδαφική έκταση απόθεσης, ενός στρέμματος περίπου, υπήρχαν επικίνδυνα απόβλητα (λυματολάσπη), ενώ από πρόχειρες εκσκαφές που πραγματοποιήθηκαν, σε χώρο έκτασης 2,5 στρεμμάτων περίπου, βρέθηκαν θαμμένα επικίνδυνα στερεά απόβλητα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της επιχείρησης, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 16.000 ευρώ, καθώς επίσης κατασχέθηκαν τέσσερις κάμερες κλειστού και ανοιχτού χώρου και ένα σύστημα καταγραφής, τεχνικά μέσα τα οποία λειτουργούσαν χωρίς την προβλεπόμενη άδεια. Από την λεπτομερέστερη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι το τελευταίο 15πενθήμερο είχαν εναποτεθεί και ταφεί ποσότητες (360 τόνοι περίπου) από λάσπες στο συγκεκριμένο χώρο, οι οποίες προέρχονταν από μονάδα επεξεργασίας υγρών αποβλήτων - βιολογικό καθαρισμό γνωστής εταιρείας αναψυκτι�ών, το όνομα της οποίας, όμως, κρατείται ως μυστικό!!!

Τέλος, όπως προέκυψε η εγκατάσταση λειτουργούσε χωρίς να διαθέτει όλες τις απαιτούμενες άδειες και εγκρίσεις. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Δείτε φωτογραφίες από την εγκληματική δράση των κατά τα άλλα "πράσινων" επιχειρηματιών:


.




Διαβάστε περισσότερα »