Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Σαμαρας

Μολις γυρισα θεοκοπος απ'το γραφειο μου.
Φορεσα τις παντοφλες να ξεπριστουν τα ποδια απ΄το λουστρινι.
Εβαλα ενα black jonie που πορπαταει αναψα ενα toscano extra vecchio
και ξαπλωσα να χαλαρωσω.
Σκεφτομαι το τραγικο συμβαν με τον συνταξιουχο και ερχονται στο μυαλο μου οι λιγες
αραδες απο το ....
υστερογραφο.
«Είμαι συνταξιούχος. Δεν μπορώ να ζω σε αυτές τις συνθήκες. Δεν μπορώ να ψάχνω για φαγητό στα σκουπίδια. Γι αυτό αποφάσισα να βάλω τέλος στη ζωή μου»
ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ
ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
Θανατος δεν ειναι μονο να πεθαινει κανεις αλλα
και να ζει χωρις ελπιδα.
Καληνυχτα

Αντωνης Σαμαράς

Χρήστος




Διαβάστε περισσότερα »

Τι γράφουν τα ξένα ΜΜΕ για την αυτοκτονία στο Σύνταγμα

Τα μέτρα λιτότητας στην Ελλάδα οδηγούν σε αυτοκτονίες γράφουν τα περισσότερα ξένα μέσα ενημέρωσης μετά την αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου στο Σύνταγμα.

Η αμερικανική Wall Street Journal αναφέρει ότι ένας 77χρονος Έλληνας ....
αφαίρεσε τη ζωή του, διαμαρτυρόμενος για την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα, η οποία οδηγεί όλο και περισσότερους Έλληνες στην αυτοκτονία.




Η βρετανική εφημερίδα Telegraph με τίτλο «Τα μέτρα λιτότητας σε Ελλάδα και Ιταλία οδηγούν σε αυτοκτονίες», τονίζει ότι η αυτοκτονία ενός Έλληνα «στην κεντρική πλατεία της Αθήνας» είναι η τελευταία μιας σειράς από αυτοκτονίες ή απόπειρες, οι αιτίες των οποίων βρίσκονται «προφανώς» στα σκληρά μέτρα λιτότητας.



Η γερμανική εφημερίδα Bild γράφει ότι αυτοκτόνησε συνταξιούχος λόγω χρεών στην κεντρική πλατεία του Συντάγματος, μπροστά από το ελληνικό κοινοβούλιο.


Το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Russia Today μετέδωσε ότι «συνταξιούχος Έλληνας αυτοκτόνησε, αρνούμενος να ψάξει για φαγητό στα σκουπίδια».

Το αραβικό δίκτυο Al Arabiya σχολιάζει ότι η κατάθλιψη και οι αυτοκτονίες έχουν αυξηθεί στην Ελλάδα, λόγω οικονομικής κρίσης, η οποία εκτόξευσε την ανεργία.




Διαβάστε περισσότερα »

Απίστευτη γκάφα του Υπ.Εξωτερικών. Απέρριψαν αίτημα του Βλαντιμίρ Πούτιν να πάει στο Άγιο Όρος. (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτη γκάφα του Υπ.Εξωτερικών.
Απέρριψαν αίτημα του Βλαντιμίρ Πούτιν να πάει στο Άγιο Όρος. Έντονα δυσαρεστημένο με την Ελληνική Κυβέρνηση είναι το Κρεμλίνο, μετά την άρνηση της Ελλάδας στο αίτημα του Βλαντιμίρ Πούτιν να επισκεφθεί την μεγάλη Βδομάδα του Άγιο Όρος.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας εξέφρασε την προσωπική του επιθυμία να...
πραγματοποιήσει διήμερο ταξίδι αστραπή στο Άγιο Όρος μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα.


Κατά την τυπική ωστόσο αίτηση προς την ελληνική κυβέρνηση, το Κρεμλίνο άκουσε τις υπηρεσίες του ελληνικού κράτους να απαντούν αρνητικά, με τη δικαιολογία ότι την περίοδο εκείνη ο κρατικός μηχανισμός της χώρας θα βρίσκεται σε άδεια.

Μετά την άρνηση της Ελληνικής Κυβέρνησης, αναβλήθηκε το ταξίδι Πούτιν, με το Κρεμλίνο να παρουσιάζεται σφόδρα δυσαρεστημένο.

Από το Κρεμλίνο διαρρέεται ότι στην ενημέρωση που έλαβαν από τους Έλληνες για την επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου έλαβαν την απάντηση ότι : "δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε την επίσκεψη του Βλάντιμιρ Πούτιν γιατί το Πάσχα ο κρατικός μηχανισμός θα βρίσκεται σε άδεια..."..

Δήλωση εκπροσώπου ΥΠΕΞ Γρ. Δελαβέκουρα:
Ο Πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν είναι πάντοτε ευπρόσδεκτος στη χώρα μας. Άλλωστε, πέραν των ιστορικών, φιλικών δεσμών που συνδέουν τις δύο χώρες, θα αποτελούσε ξεχωριστή τιμή για την Ελλάδα, να είναι η πρώτη χώρα που θα επισκεφθεί ο κ. Πούτιν μετά την πρόσφατη εκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου της Ρωσικής Δημοκρατίας. Θα χαρούμε πολύ να τον υποδεχθούμε και ελπίζουμε ναεπισκεφθεί τη χώρα μας το συντομότερο δυνατόν, το Πάσχα ή αργότερα, είτε ιδιωτικά ή επίσημα, στο Άγιο Όρος ή οπουδήποτε αλλού.

www.agioritikovima.gr




Διαβάστε περισσότερα »

Οι μελοδραματικές θρηνωδίες για τον «αυτόχειρα»

Η οργή γιγαντώνεται από την αηδία μπροστά στην ακραία δημαγωγική κακοήθεια του πολιτικού κόσμου και υπόκοσμου, σχετικά με την αυτοκτονία του συνταξιούχου.

Τα κυβερνητικά ανδρείκελα και κάθε ποικιλία πολιτικαντισμού, «μνημονιακού» και «αντιμνημονιακού» χρώματος, έσπευσαν να χύσουν τα ηθικολογικά τους δάκρυα και να εκφωνήσουν τα μελοδραματικά τους λογύδρια για την «τραγωδία» της αυτοκτονίας του....
συνταξιούχου: Αισχρότατη και αναιδέστατη εκλογική εμπορία και καπηλεία…

Εμπορεύονται και καταναλώνουν τη φρίκη που παράγουν, καθώς και το θάνατο των θυμάτων τους…

Μιλάνε, λοιπόν, όλοι, με θρήνους και οδυρμούς, φορώντας και την ανάλογη θεατρική μάσκα, αλλά παρακάμπτουν, συγκαλύπτουν και εξαφανίζουν τούτο: Η αυτοκτονία του συνταξιούχου ήταν μια ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, όχι απλώς απόγνωσης και διαμαρτυρίας, αλλά και ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ του κατοχικού καθεστώτος και ΟΛΩΝ αυτών που δημαγωγικά θρηνούν για την «αυτοκτονία»…

Ο συνταξιούχος δεν αυτοκτόνησε. ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ για να δώσει ένα ΗΡΩΙΚΟ μήνυμα ΑΓΩΝΑ εναντίον του κατοχικού καθεστώτος και των κομμάτων που, άμεσα ή έμμεσα, το στηρίζουν…

Ο αγωνιστής και ηρωικός συνταξιούχος επέλεξε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ το Σύνταγμα, θέλοντας να σηματοδοτήσει την αγωνιστική αρένα εναντίον της ρητορικής ΑΠΑΤΗΣ του «ορνιθώνα» της Βουλής.



Είναι βέβηλη πράξη, αυτοί που παίζουν θέατρο σε αυτόν τον «ορνιθώνα» που διακοσμεί «δημοκρατικά» το ευρω-χουντικό καθεστώς, να βγαίνουν και να καταναλώνουν δεκάρικους λόγους για τη «θλιβερή αυτοκτονία»!!!

Αλλά η καθεστωτική παραποίηση και πλαστογραφία δεν σταματά εδώ. Θρηνούν με αχαλίνωτη υποκρισία «σπαραγμού» οι πολιτικάντηδες Φιλισταίοι αποκρύπτοντας και το «πολιτικό μανιφέστο» του ηρωικού μάρτυρα που συνειδητά θυσιάστηκε για να πυρπολήσει τις καρδιές του ελληνικού λαού για ΑΓΩΝΑ…

Τα παρακάτω λόγια δίνουν, ολοκάθαρα, το ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ πολιτικό στίγμα της ηρωικής θυσίας και αποτελούν ένα ηχηρό σάλπισμα ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ:

«Επειδή έχω μία ηλικία που δεν μου δίνει την ατομική δυνατότητα δυναμικής αντίδρασης (χωρίς βέβαια να αποκλείω αν ένας Έλληνας έπαιρνε το καλάσνικωφ ο δεύτερος θα ήμουν εγώ) δεν βρίσκω άλλη λύση από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για την διατροφή μου.
Πιστεύω πως οι νέοι χωρίς μέλλον, κάποια μέρα θα πάρουν τα όπλα και στην πλατεία συντάγματος θα κρεμάσουν ανάποδα τους εθνικούς προδότες όπως έκαναν το 1945 οι Ιταλοί στον Μουσολίνι. (πιάτσα Πορέτο του Μιλάνου)».
Μπορεί κάποιος να μη συμφωνεί με την ΠΡΑΞΗ αυτή της θυσίας (είναι μια απελπισμένη πολιτική πράξη, σε κάθε ηλικία μπορείς να αγωνιστείς ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ), αλλά η πράξη είναι μια συνειδητή πολιτική ΕΠΙΛΟΓΗ με επαναστατικά μηνύματα και στόχους.
Αυτά τα επαναστατικά μηνύματα και τους αγωνιστικούς στόχους θέλει να περάσει ο ηρωικός συνταξιούχος.
Με αυτά τα μηνύματα και με αυτές τις επαναστατικές πρακτικές θέλει να πυρπολήσει τις καρδιές και το μυαλό του ελληνικού λαού, ο «αυτόχειρας»…
Γι αυτό εξαφανίζεται επιμελώς η ΟΥΣΙΑ της θυσίας του ηρωικού αυτού αγωνιστή, πνιγμένη μέσα στα ηθικά δάκρυα της καταναλωτικής, εκλογικής εμπορίας και δημαγωγίας…

http://www.resaltomag.gr




Διαβάστε περισσότερα »

Λαϊκό προσκύνημα στον τόπο θυσίας στο Σύνταγμα…

Αυτή την ώρα -ευτυχώς που οι "εγκέφαλοι" του Χρυσοχοΐδη μάλλον νιώθουν την οργή και δεν υπάρχει αστυνομικός (με στολή) στην πλατεία Συντάγματος, αλλά ούτε σε απόσταση 1 χιλιομέτρου- δεκάδες πολιτών τιμούν σιωπηλά τον ανώνυμο ήρωα που άφησε την τελευταία του πνοή στα πόδια της βουλής των μνημονίων και της τρόικας.
Το σημείο που αυτοπυροβολήθηκε ο συνάνθρωπός μας έχει γεμίσει λουλούδια και...
ιδιόχειρα σημειώματα που εκφράζουν οργή, αγανάκτηση και μίσος για τους ηθικούς αυτουργούς-δολοφόνους…
Δυστυχώς…
δεν βρισκόμαστε στο τέλος ενός εφιάλτη. Ακόμη δεν έχει ξεκινήσει η πλήρης εξαθλίωση που μας ετοίμασαν τα ανθρωποειδή των δωσίλογων που υπηρετούν τα τοκογλυφικά τραπεζικά κέντρα…
Τα καθεστωτικά ΜΜΕ υποβαθμίζουν το έγκλημα που έγινε σήμερα το πρωί στην πλατεία Συντάγματος. Ίσως μας εμφανίσουν και ψυχοπαθή τον συνάνθρωπό μας… Όλους αυτούς τους νταβατζήδες δημοσίων έργων καναλάρχες και τους "δημοσιογράφους" Υπηρεσίας, άλλα τους απασχολούν… Όσο για τους νεκροθάφτες των ονείρων μας, ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ που ενέκριναν με την ψήφο τους την εθνοκάθαρση του ελληνικού λαού, τους απασχολεί πως θα εξαπατήσουν με εκβιασμούς τη λαϊκή βούληση…
Η βουβαμάρα στους προσκυνητές του σημείου που εκτελέστηκε ένας συμπολίτης μας, δεν είναι συναίνεση στα μνημόνια τους και τους τραπεζίτες…
Μιλούν τα μάτια τους…
Η Λαϊκή Οργή δεν φυλακίζεται, δεν κλειδώνεται σε στρατόπεδα και κρατητήρια, δεν εκτονώνεται από τα αργυρώνητα δελτία προπαγάνδας των 8…
Ο πέλεκυς θα πέσει χωρίς έλεος!

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com




Διαβάστε περισσότερα »

Η διαφθορά στη ΔΕΗ

του δημοσιογράφου Γιώργου Ν. Τσιούνη

Η διαφθορά στην Δ.Ε.Η. δεν έχει προηγούμενο.
Ο επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιτζής και το Σ.Δ.Ο.Ε. ανακάλυψαν χρηματοδότηση των συνδικαλιστών της ΔΕΗ (ΓΕΝΟΠ-Δ.Ε.Η) από την διοίκηση την διετία 2008-2010 με το απίστευτο ποσόν των 2(δύο) δισεκατομμυρίων ευρώ, από τα χρήματα βέβαια των καταναλωτών, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν από τους... συνδικαλιστές για....
πολυτελή ταξίδια στο εξωτερικό και στο εσωτερικό και διαμονή τους σε πολυτελείς σουίτες πολυτελών ξενοδοχείων, για εκδρομές,για μαϊμούδες αποστολές και άλλα πολλά!Το χειρότερο όμως είναι η ανακάλυψη υπερτιμολογήσεων που έφθαναν το διπλάσιο και παραπάνω των κανονικών.
Η υπόθεση ήδη παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα τόσο από την διοίκηση της ΔΕΗ για να αποκαλυφθούν οι ανώτεροι υπάλληλοι που έδιναν τα χρήματα στους συνδικαλιστές, όσο και από τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και το Σ.ΔΟ.Ε για το όλο θέμα που συνιστά πρωτοφανή διαφθορά.
Ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, ο γνωστός κ. Φωτόπουλος, ο οποίος μας κουνούσε το δάχτυλο και μας απειλούσε με μπλακ άουτ και τον τελευταίο καιρό... κόπτεται υπέρ των συμφερόντων των καταναλωτών, δήλωσε ότι αν βρεθεί στους τραπεζικούς του λογαριασμούς έστω κι ένα ευρώ, θα... αυτοκτονήσει!
Όχι, προς Θεού όχι κ. Φωτόπουλε, όχι τέτοια τραγικά! Η Δικαιοσύνη θα ερευνήσει την όλη υπόθεση και θα αποφασίσει.
Η Δικαιοσύνη θα μιλήσει και οι ένοχοι, όποιοι κι αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται θα πληρώσουν όπως ακριβώς τους αξίζει...




Διαβάστε περισσότερα »

TEΛΟΣ Η ΑΓΑΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Νέα ανεξαρτητοποίηση βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Mε μια λιτή επιστολή προς το προεδρείο της Βουλής, η βουλευτής Βοιωτίας του ΠΑΣΟΚ, Άρια Αγάτσα, κατέθεσε δήλωση ανεξαρτητοποίησής της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

THIVA GR




Διαβάστε περισσότερα »

Ελλάδα, Μ'ακούς ;

Ελλάδα, μ'ακούς;

Η Δημοκρατία έγινε "θυσία" με ένα πιστόλι στον κρόταφο ... Άνθρωποι βάζουν τέρμα στη ζωή τους πνιγμένοι απ'τα χρέη ...

Ένας θάνατος συμβολικός έγινε μπροστά στα μάτια σου, την ώρα που ετοιμάζεσαι να πας στην κάλπη. Για να.....
σε σώσουν ποιοί; Εκείνοι που σε οδήγησαν στη μιζέρια;
Εκείνοι που συνεχίζουν στον ίδιο σκοπό σαν μην άλλαξε τίποτε τα τελευταία χρόνια; Εκείνοι που αναζητούν εξουσία και επιχορηγήσεις;

Ελλάδα, μ'ακούς;
Όλα κυλούσαν προεκλογικά κι εσύ υπομονετικά περίμενες να ξεσπάσεις στην κάλπη ... Κάποιος όμως δεν άντεξε και έκανε το τέλος του θυσία ! Για να σε ξυπνήσει από την αφασία της αναμονής του δικού σου τέλους.

Ελλάδα, μ'ακούς;

Σκούπισε τα δάκρυα για τη ζωή που έχασες και εκείνη που δεν έζησες ...

Άσε την κραυγή που έχεις μέσα σου βουβή ... να ακουστεί !

Και στείλε ένα μήνυμα. Ένα μήνυμα που λέει ότι νοιάζεσαι για ότι συμβαίνει και έχεις κάτι να κάνεις γι'αυτό !

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Οι επαγγελματίες του Φόβου δεν είναι λύση ... Η Βία δεν μπορεί να ανατρέψει ή να αλλάξει τίποτα ... Αυτό που χρειάζεται είναι να ακουστούν όλοι εκείνοι που αποσβολωμένοι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα γύρω τους ...Σας ζητάμε να μας στηρίξετε και να βγούμε μαζί μπροστά για όσα άσχημα συμβαίνουν γύρω μας.

Έχουμε πολύ περισσότερη δύναμη απ 'όσο νομίζετε !

Ας σταθούμε ο ένας πλάι στον άλλο και να στείλουμε ένα μήνυμα. Ένα μήνυμα που λέει ότι νοιαζόμαστε για ότι συμβαίνει γύρω μας, κι έχουμε κάτι να πούμε για αυτό.

Στείλτε μας φωτογραφίες, videos, κείμενα ... οτιδήποτε μπορείτε για να ακουστεί η πνιγμένη φωνή μας !

http://www.facebook.com/elladamakous




Διαβάστε περισσότερα »

ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟ...

ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΥΒΡΙΖΕ ΧΥΔΑΙΑ!
Έπιασε δουλειά ο Βαγγέλας. Καθηγητής στην λασπολογία. Άρχισε και πετάει λάσπη με τον ανεμιστήρα στον Καμμένο όπως πετούσε στις εσωκομματικές εκλογές στον Σαμαρά για να στηρίξει την Ντόρα. Καλό κάνει στον Πάνο αυτό. Την μισή νίκη του ο Σαμαράς την χρωστάει στον Βαγγέλη που έβγαινε στα ....
κανάλια και τον εξύβριζε χυδαία και ο κόσμος συσπειρωνόταν γύρο από τον Αντώνη μιας που ο Μειμαράκης είναι εκ φύσεως αντιπαθητικός...
Πολύ μαζόχας ο Σαμαράς. Έκανε πρώτα βιολιά τους υβριστές του. Θέλει και αυτοδυναμία μετά. Καλά κρασιά!

http://dimotikosafari.blogspot.com




Διαβάστε περισσότερα »

Στο ιδιο κελι με τους πολιτικους θα μπουν και οι Δεητζίδες. Στα σαλε της Ελβετίας

Βαρύτατες κατηγορίες, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, απήγγειλαν οι εισαγγελείς κατά των υπευθύνων των διοικήσεων της ΔΕΗ την περίοδο 1999- 2010, αλλά και της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ και του Οργανισμού Κοινωνικών Δραστηριοτήτων Εργαζομένων (ΟΚΔΕ), για την υπόθεση των παροχών, αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ, για δραστηριότητες της συνδικαλιστικής οργάνωσης των ....
εργαζομένων στην επιχείρηση.
Η ποινική δίωξη ασκήθηκε μετά το πέρας προκαταρκτικής εξέτασης που διενήργησαν οι εισαγγελείς Αρ. Κορρέας και Ελένη Σίσκου, με αφορμή πόρισμα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή για υπέρογκα -σύμφωνα με το αποτέλεσμα του ελέγχου- έξοδα της επιχείρησης προς τα σωματεία εργαζομένων.
Η δίωξη που άσκησαν οι δύο εισαγγελείς, βάσει των στοιχείων του πορίσματος, προϊόν ενδελεχούς μελέτης συμβάσεων αλλά και εξέτασης μαρτύρων εκ των οποίων κάποιοι με την ιδιότητα του υπόπτου τόσο από την ΔΕΗ όσο και από την ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, αφορά τα εξής αδικήματα:
- Απιστία στην υπηρεσία, κατά συναυτουργία και μη και κατ΄εξακολούθηση, σε βάρος Νομικού Προσώπου, από υπαίτιο που μεταχειρίστηκε ιδιαίτερα τεχνάσματα, από την οποία υπήρξε ιδιαίτερα μεγάλης αξίας ελάττωση της περιουσίας του Δημοσίου. Η κατηγορία στρέφεται σε βάρος των νομίμων εκπροσώπων της επιχείρησης (προέδρους, διευθύνοντες συμβούλους, μέλη ΔΣ, της δεκαετίας 1999- 2010).
- Άμεση συνέργεια στην απιστία, κατηγορία που στρέφεται σε βάρος των νομίμων εκπροσώπων της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ και του ΟΚΔΕ της ΔΕΗ.
- Απάτη κατά συναυτουργία και κατ΄εξακολούθηση σε βάρος Νομικού Προσώπου, που αφορά τους αρμοδίους υπαλλήλους, στελέχη και μη, που έλεγξαν και ενέκριναν την εκταμίευση επίμαχων ποσών την τριετία 2008- 2010. Στρέφεται επίσης και σε βάρος εκπροσώπων της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ και κάθε άλλου υπευθύνου που συμμετείχε στην όλη παράνομη δραστηριότητα.
Στην αντεπίθεση πέρασε, πάντως, το πρωί, η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, δια του προέδρου της, Νίκου Φωτόπουλου, ο οποίος δίνει απάντηση στο πόρισμα κόλαφο του ΣΔΟΕ, για φαγοπότι της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ. Ο κ. Φωτόπουλος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, κάνει λόγο για επίθεση λάσπης. «Η δικαιοσύνη πρέπει να κάνει τη δουλειά της», τόνισε αρχικά ο κ. Φωτόπουλος και πρόσθεσε: «Επειδή δεν τα παίρνουμε για να κλείσουμε το στόμα μας, θέλουν να μας λιώσουν. Επειδή δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και εν ολίγοις επειδή δεν είμαστε καλά παιδιά, θέλουν να μας συνθλίψουν�.
Από πλευράς του ο Λέανδρος Ρακιντζής, Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, τόνισε ότι και η μόνο η επιλογή τουριστικού πρακτορείου στο Ηράκλειο (για τα ταξίδια που εμφανίζονται υπερτιμολογημένα) γεννά ερωτήματα. Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ρώτησε τον κ. Ρακιντζή εάν στο πόρισμα του ΣΔΟΕ υπάρχει αναφορά για υπερτιμολόγηση και αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν ένα ταξίδι 36 Μαροκινών στην Ελλάδα, μήνα Αύγουστο, να κοστίσει κάτι περισσότερο από 50 ευρώ το άτομο. Ζήτησε ακόμα να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των συνδικαλιστών και να ελεγχθούν.

OXI ALLO KAPBOYNO




Διαβάστε περισσότερα »