Κυριακή 6 Μαΐου 2012

ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΟΙ 2 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΥΠ.ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι δύο υπάλληλοι του υπουργείου Ανάπτυξης που συνελήφθησαν την Παρασκευή, κατηγορούμενοι ότι ζητούσαν χρήματα από ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στο Ναύπλιο, προκειμένου να προωθήσουν την κοινοτική οικονομική ενίσχυση που είχε ζητήσει και εκκρεμούσε από το...
2009. Πρόκειται για έναν 58χρονο και μία 6χρονη, οι οποίοι υπηρετούν στο τμήμα προγραμματισμού και ελέγχου του υπουργείου Ανάπτυξης.

Εναντίον τους ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για εκβίαση σε βαθμό κακουργήματος και δωροδοκία, ενώ τους παρέπεμψε στον 27ο τακτικό ανακριτή από τον οποίον αναμένεται να πάρουν προθεσμία για την ερχόμενη Τετάρτη.

Σύμφωνα με την καταγγελία του επιχειρηματία, οι δύο υπάλληλοι τον εκβίαζαν, ζητώντας του ως προμήθεια το 10% της επιχορήγησης ύψους 3 εκατ. ευρώ που είχε εγκριθεί από το 2009 για την ανακαίνιση της ξενοδοχειακής του μονάδας και μετά από «π! αζάρ ια» το ποσό κατέβηκε από τις 300.000 στις 120.000 ευρώ.

Ο επιχειρηματίας κατήγγειλε το περιστατικό στη νέα γενική διεύθυνση ιδιωτικών επενδύσεων, η οποία ενημέρωσε την οικονομική αστυνομία. με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι δύο υπάλληλοι μόλις παρέλαβαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα ύψους 10.000 ευρώ, τα οποία φέρεται ότι ήταν η προκαταβολή που ζητούσαν.

Εκ μέρους των κατηγορουμένων, πάντως, η 56χρονη γυναίκα, μέσω του συνηγόρου της αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με όσα της αποδίδονται.

Υποστηρίζει ότι είχε δανείσει χρήματα στον συνάδελφό τ�ς, ο οποίος της τα επέστρεψε. Όπως ισχυρίζεται η 56χρονη, δεν γνωρίζει από πού προέρχονταν αυτά τα χρήματα και δεν έχει ιδέα για το πως βρέθηκε με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Διαβάστε περισσότερα »

Απίστευτη φωτογραφία: Στην αρχή ο εγκέφαλός σας θα αρνηθεί να το πιστέψει...

...αλλά στη συνέχεια θα το καταλάβετε...




πηγή:http://www.to-gamato.com




Διαβάστε περισσότερα »

10 xρονια πριν..( Για να μη ξεχνιόμαστε.)!!!

Είναι χρήσιμο να βλέπεις μια φωτογραφία μετά από χρόνια. Πολύ περισσότερο μια τέτοια φωτογραφία. Ο Σημίτης κρατά ψηλά τα πρώτα ευρώ που μόλις έβγαλε από το ΑΤΜ. Γελά με αυτό το γέλιο της φωτογραφικής επιτήδευσης. Δίπλα του ο Παπαδήμος, διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας χειροκροτά.
10 χρόνια πριν....
ακριβώς. Η Ελλάδα έχει πιστέψει πως είναι μια μεγάλη δύναμη. Ο Σημίτης υπόσχεται εκσυγχρονισμό, ο Παπαδήμος πιστωτικές κάρτες.
Στις τράπεζες-μία σε κάθε γωνία-ο κόσμος τρέχει να ακουμπήσει το νέο νόμισμα.
Η Ελλάδα τρέχει στη λεωφόρο.
Οι εργολάβοι χτίζουν, οι μιζαδόροι κονομάνε, οι τραπεζίτες κερδίζουν και οι πολίτες απλώς δεν θέλουν να ξέρουν. 10 χρόνια πριν, η Ελλάδα είχε αφήσει την μοίρα της στα περιποιημένα χέρια του Παπαδήμου. Εορτοδάνια, διακοποδάνεια, ευτυχία σε 12 άτοκες δόσεις. Χρειάστηκαν 10 χρόνια για να φαντάζει η φωτογραφία μια μεγάλη φάρσα. Αυτοί που ανόητα σύγκριναν τότε τη Γερμανία με την Ελλάδα, έχουν γονατίσει σήμερα μπροστά της και κλαίνε.
Αυτή τη φορά υπόσχονται πως θα μας βγάλουν από την κρίση που μας έριξαν τα χαμόγελα και τα χειροκροτήματα εκείνης της εποχής. Ο Παπαδήμος είναι πλέον πρωθυπουργός στη θέση του Σημίτη : στον ίδιο ακριβώς ρόλο, με τον ίδιο ακριβώς στόχο.
Χρειάστηκαν μόλις 10 χρόνια.
Πόσα θα χρειαστεί να καταλάβουμε;
Καληνύχτα Ελλάδα..
Μαυρίστε το καταραμένο κόμμα.... το ΠΑΣΟΚ




Διαβάστε περισσότερα »

"Εκλογές σχιζοφρένεια'.Τι γράφουν οι Γάλλοι για τις ελληνικές εκλογές

Οι βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα απασχολούν, εδώ και μέρες, τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης και τον Τύπο, με ρεπορτάζ απεσταλμένων στην Αθήνα και αναλύσεις που δίνουν τίτλους όπως: «Κρίσιμη ετυμηγορία σε μια άρρωστη χώρα» (BFM), «Εκλογές στην Ελλάδα: Κακοτυχία! Η χειρότερη κρίση με τους χειρότερους πολιτικούς» (France-Info), «Εκλογές που....
θυμίζουν σχιζοφρένεια» (Huffington post).

Υπογραμμίζεται ιδιαίτερα το γεγονός ότι είναι το τέλος της εποχής του δικομματισμού, ενώ παράλληλα είναι διάχυτη η ανησυχία για το αποτέλεσμα που θα δώσουν οι κάλπες. Εάν προκύψει ένας συνδυασμός ικανός να κυβερνήσει, ή εάν θα χρειασθεί συνεργασία με κόμμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς, οπότε το διακύβευμα θα είναι η παραμονή ή μη της χώρας στο ευρώ.

Γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην άνοδο της Χρυσής Αυγής, και επισημαίνεται το παράδοξο, ότι το γεγονός αυτό συμβαίνει στη γενέτειρα της δημοκρατίας. «Χρυσή Αυγή: Νεοναζιστικό λυκαυγές στο ελληνικό κοινοβούλιο», τιτλοφορεί σχετικό ρεπορτάζ η «Λιμπερασιόν». «Τα μέτρα λιτότητας των πιστωτών, κάνουν το παιγνίδι των ακραίων, της Αριστεράς και της Δεξιάς», τιτλοφορεί από μέρους της η «Φιγκαρό». «Στη χώρα της Αθηνάς», γράφει η συντάκτης, «η σοφία δεν είναι πιστή στο ραντεβού με την πολιτική.

Μετά την ευφορία των τριάντα χρόνων δημοσιονομικής χαλάρωσης, το ηθικό των Ελλήνων παρασύρθηκε από την καταιγίδα της οικονομικής κρίσης και τη σειρά των σκληρών μέτρων λιτότητας. Σε αυτό το πλαίσιο, καλούνται οι Έλληνες να ψηφίσουν στις καθοριστικές εκλογές της Κυριακής, τις πρώτες από τότε που η χώρα τέθηκε υπό την κηδεμονία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ. Ένα αποτέλεσμα- τιμωρία, μοιάζει να είναι το πιο πιθανό (που θα δώσουν οι κάλπες), ενώ πολλοί ειδικοί ανησυχούν για μελλοντικό πολιτικό χάος στη χώρα».

Οι φόβοι για το μελλοντικό «χάος» εκφράζονται ιδιαίτερα από τους οικονομικούς αναλυτές και τα οικονομικά μίντια. Σε αντίθεση με τις αρχές της κρίσης, πολλές είναι πλέον οι «φωνές» που υψώνονται, όπως στο οικονομικό κανάλι BFMTV, αναγνωρίζοντας ότι τα μέτρα που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα είναι «υπέρ το δέον σκληρά με αποτέλεσμα να αποδειχθούν αντιπαραγωγικά».

«Είναι δύσκολο για τον Έλληνα ψηφοφόρο να ψηφίσει με τη λογική και τον καταλαβαίνω», εξήγησε σήμερα ο αρχισυντάκτης του τομέα BFM Business, Μπεναούντα Αμπντεντέμ. «Τα μέτρα που τους επεβλήθησαν είχαν ως συνέπεια τη μείωση των μισθών κατά 28% τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με την Εργασιακή Επιθεώρηση, η δε εξυπηρέτηση του χρέους ξεπερνάει κατά 10% τα έσοδα της κυβέρνησης», προσέθεσε. Καυτηρίασε στη συνέχεια το γεγονός ότι «πολλοί μιλούν για την Ελλάδα σαν να είναι η τελευταία των χωρών, για πολλές δε κυβερνήσεις έχει καταντήσει το "μαύρο πρόβατο" της Ευρώπης».

Για τον Ζερόμ Φουρκέ, οικονομολόγο και υποδιευθυντή του γνωστού Ινστιτούτου Δημοσκοπήσεων IFOP, η Ελλάδα «αποτελεί ένα εργαστήριο σε πραγματικές διαστάσεις», μέσα από το οποίο μπορούμε να δούμε τι μέλλει γενέσθαι και στην υπόλοιπη Ευρώπη. «Εάν δεν καταλήξουμε σε όλες τις απαραίτητες λύσεις, τότε και σε άλλες χώρες θα έχουμε σοβαρά προβλήματα με την άνοδο των ακροδεξιών, όπως οι νεοναζί στην Ελλάδα. Η δε Γαλλία, ή θα έχει να βρει τρόπους για το πώς θα αποφύγει μέσα σε ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, ένα σενάριο "α λα ελληνικά", ή θα πρέπει να συμβάλει ώσ�ε να κρατήσει η Ελλάδα το κεφάλι έξω από το νερό, για να μην συμπαρασυρθεί ολόκληρο το οικοδόμημα», σημειώνει ο κ. Φουρκέ.

Για τον Μαρκ ντε Σκιτιβό, ιδρυτή της εταιρείας «Πράσινα Τετράδια της Οικονομίας» που ειδικεύεται στη μακροοικονομική και επενδυτική στρατηγική, το εν λόγω «οικοδόμημα» δεν αφορά μόνο την ευρωζώνη αλλά και την Ένωση. «Το ευρώ που ένωσε μέρος των χωρών της Ένωσης» εξηγεί, «δεν ήταν παρά ένα εργαλείο, για τη λειτουργία του οποίου όμως δεν λάβαμε όλα τα απαραίτητα μέτρα. Ο φόβος μου σήμερα είναι ότι, υπερασπιζόμενοι αυτό το εργαλείο, κινδυνεύουμε να καταστρέψουμε την ιδέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι η θεμελιώδης ιδέα», κατέληξε.

http://www.onalert.gr




Διαβάστε περισσότερα »

ΛΙΓΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ

ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ ;;;;;;
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ...ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΖΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ....
ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ....ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ..... ΝΔΠΑΣΟΚΣΥΡΙΖΑΚΚΕΑΝΕΞΔΗΜΑΡκτλκτλκτλ
ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ
ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ.-
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ Θ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ(ΟΙ ΙΔΙΟΙ) ΤΑ ....
ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ
ΟΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ-Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ(ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ).-
ΚΑΙ ΜΕΙΣ , ΕΜΕΙΣ ...Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ;;;;;;
ΕΜΕΙΣ...ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ(ΜΗ ΧΕΣΩ)
ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.-
ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ ΣΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ.....ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ....ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ - ΜΕΛΛΟΝ ........ΧΑΘΗΚΑΜΕ.........ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΦΤΑΙΧΤΕΣ. -
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΧΤΕΣ.
ΓΙΑΤΙ ;;;;ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ .
ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ
ΓΙΑ ΝΕΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΩΤΗΡΙΕΣ(ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ)
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥ Δ΄ ΡΑΙΧ-ΔΝΤ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ
ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ....
ΑΣ ΣΦΙΞΟΥΜΕ (ΑΝ ΣΦΙΓΓΟΥΝ) ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΖΩΝΑΡΙΑ
ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΧΗΜΙΚΑ
ΑΣ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
μπλα μπλα μπλα μπλα
ΜΗΔΕΝ .... ΑΔΕΡΦΙΑ ... ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ.-
ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.-
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ , Ο ΕΝΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΕΝΑΝ
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΚΟΙ.
ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ-ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ-ΦΑΝΦΑΡΕΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΣ
ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΠΛΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΜΟΝΟ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ.
ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ....ΕΤΣΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ.
ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΡΙΟ ΓΥΜΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΧΗ.....

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ ......




Διαβάστε περισσότερα »

Αυθαίρετες σκέψεις....

Το παρών άρθρο δεν είναι προϊόν ούτε έρευνας ούτε πληροφορίας άπλα σκέψεις που πρέπει να ειπωθούν στο πεδίο!


Έχει πολύ ησυχία στο πεδίο της μάχης,Ακόμα οι καπνοί αιωρούνται και η δυσοσμία από τα καμένα όνειρα μου σπάει την μύτη! Άραγε οι εχθροί τι κανουν? Γιατί είναι τόσο ήσυχοι?Έφαγαν εκατονταετίες να φθάσουν ες εδώ ,στο τελειωτικό σχέδιο υποδούλωσης της ανθρωπότητας γιατί τώρα είναι....
τόσο ήρεμοι ,ήσυχοι?Είναι σίγουροι για το αυριανό αποτέλεσμα της μάχης? Πως είναι δυνατόν να είναι? Τους γνωρίζω δεν είναι δα και σπουδαίοι ,είναι μονίμου παίκτες εκ του ασφαλούς αποκλείετε να έχουν αφήσει κάτι στην τύχη,στην δημοκρατία ,στον λαό!

Εκτός και αν όλα τα πιόνια είναι στημένα στην σκακιέρα ξανά .Πρέπει να το γράψω ,πρέπει να ενοχλήσω το πεδίο τους ,πρέπει να το εμποδίσω!
Τα σενάρια στην αυριανή "μάχη" είναι διάφορα ,τίποτα δεν έχει αφεθεί στην τύχη ,αντιμνημονιακα κόμματα που δεν είναι αντιμνημονιακα ,λογισμικά που ίσως να μπορούν να αλλάζουν αλγορίθμους και να παρουσιάζουν ότι θέλουν, μια ξαφνική καταστροφή εστω και το πρωί ,μια τρομοκρατική ενέργεια εστω και την υστάτη στιγμή ώστε να αναβληθούν,γεγονότα που θα τις κρίνει άκυρες τις εκλογές,τα πάντα όλα πρέπει να τα σκεφθώ!!!


Αν τελικά αύριο όλα γιάνουν κανονικά τότε τα σενάρια πολλαπλασιάζονται, αν τα κουκιά φθάνουν για μια δική τους κυβέρνηση του μνημονίου και της προδοσίας θα χρησιμοποιηθούν δεκανίκια ανάλογα το σχέδιο του μέλλοντος ,να εξηγήσω ,αν βγει ο τονυ με λίγο απο νοθεία ,λίγο από συνεργασία κοκ,και φθάνουν τα κουκιά ο επόμενος σωτήρας ο καμένος θα συνεχίσει να φωνάζει αντιμνημονιακα,αν από την άλλη δεν φθάνουν τα κουκιά τότε έρχεται χειρότερη μοίρα για μας για τι για να πέσουν τα μεγάλα δεκανίκια -σωτήρες πρέπει πάνω από όλα να δημιουργηθεί και το μεγάλο πρόβλημα.πχ πτώχευση άμεση στις 16, η αλλαγή στάσις της Ευρώπης ,ότι μπορ εις να φανταστείς απειλες ,εθνικές κυριαρχίες και σας αφήνουμε στον άσσο ..φούμαρα κοπανιστά ..αλλά καλή δικαιολογία για τον καθένα που θέλει να φανεί ότι έκανε ότι μπορούσε για την πατρίδα!!


Αν βέβαια πάνε όλα καλά ,!!!γιατί πρέπει πάντα το πεδίο να το κανουμε να είναι εμφανή , κάντε με λαμογια μάγκα αύριο ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΓΚΑ με το να κάνετέ μια προβοκάτσια ,μια τρομοκρατία ,κάνα σεισμουλη ότι σας έχει έρθει στο βδελυρό μυαλό σας !!Προτιμώ να είμαι γραφικός ,προτιμώ να μου τα χώνεται στα σχόλια ,εγώ θα παραμένω πιστός μαχητής του πεδίου τους !!!

http://www.katohika.gr




Διαβάστε περισσότερα »

Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε

Εκατομμύρια Έλληνες δεν κοιμούνται απόψε! Όχι όχι δεν φταίει το φεγγάρι! Είναι η χαρά της ψήφου! Τόσα χαράτσια, τόση πίκρα και δέκα εκλογές να γίνουν δεν σβήνουν με τίποτα....
Σβήσαμε και ένα blog που εξέφραζε πολύ ακραίες θέσεις με βρισιές από την Ήπειρο.

Όσο για τον....
παλιάνθρωπο τον Λοβέρδο και όλους τους υπουργούς υγείας που πέρασαν εδώ και 15 χρόνια από την Ελλάδα. Ευχόμαστε όπως αυτοί άφησαν χωρίς υγειονομικό έλεγχο εκατοντάδες γυναίκες στους οίκους ανοχής(και τις διαπόμπευαν με χειροπέδες στα κανάλια 3 μέρες πριν τις εκλογές όπως θα έκαναν μόνο οι Ναζί). Τι ευχόμαστε; Να βρεθούν άντρες θύματα με AIDS και να τους κολλήσουν με AIDS ακριβώς με τον τρόπο που μεταδίδεται το AIDS.

Και για να περάσουν τα νευράκια ένα ωραίο τραγούδι με ωραίο τραγουδιστή (τώρα θα ανάψουν τα λαμπάκια του anendotou artinou και του Gianni K) όποιος δεν το ακούσει προσεκτικά απόψε θα χάσει. Ελάτε τώρα χαμογελάστε λιγάκι και αφήστε τα μίση τέτοια πράγματα κάθε 3 με 4 χρόνια γίνονται:


http://arta-mou.blogspot.com/




Διαβάστε περισσότερα »

ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΧΑΝΩ.

Γράφει «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ».

Πατρίδα μου, γέννησες και μεγάλωσες μέσα στα ιερά σου χώματα τους μεγαλύτερους ήρωες, τους ποιο άξιους δασκάλους, τα μεγαλύτερα ιερά τέρατα της φιλοσοφίας και της σκέψης, γέννησες με πολλούς πόνους και βάσανα αγωνιστές και πατριώτες, που έδωσαν για εσένα την ίδια τους την ζωή, τα πλούτη τους και ότι άλλο άξιο και πολύτιμο είχαν, μόνο και μόνο για να....
είσαι ελεύθερη και να αποτελείς το κέντρο της γης, το άστρο του σύμπαντος και τον πολύτιμο λίθο του Θεού, που χωρίς αυτόν ακόμα και ο ίδιος ο Θεός είναι μόνος και αδύναμος, διότι, τι να το κάνεις το σπίτι όταν λείπει από μέσα το παιδί σου, το σπλάχνο σου και εσύ για εμάς πατρίδα μου είσαι το παιδί μας, το σπλάχνο μας, ο πολύτιμος λίθος μας, η ζωή και ο θάνατος μας.

Πατρίδα μου, κοιτάζω γύρω μου και βλέπω ανθέλληνες, προδότες και τους χθεσινούς, καθώς και τους αυριανούς σου εχθρούς να έχουν στήσει κόμματα με τα οποία ζητούν την υποστήριξη και την ψήφο του λαού για να σε σώσουν τάχα, ποιοι πατρίδα μου να σε σώσουν, αυτοί που μέχρι εχθές αιματοκύλησαν την χώρα, σκοτώνοντας αδελφός τον αδελφό, μόνο και μόνο για να σε κάνουν σταλινικό προτεκτοράτο, αυτοί που μέχρι εχθές δεν αναγνώριζαν την ιστορία σου, την ταυτότητα σου και τα σύνορα σου, δίνοντας στους γείτονες ονόματα, εδάφη και ιστορία που δεν τους ανήκει, αυτοί που μέχρ� εχθές ακριβοπληρωνόντουσαν από τους τούρκους εγκληματίες και τους σλάβους κομιτατζήδες, για να σου μπήξουν μαχαίρια στην καρδιά, αυτοί που μέσα από τα κομματικά εκπαιδευτικά ιδρύματα παράγουν γενίτσαρους, σταλινοτσολιάδες και ραγιάδες πρώτης γραμμής, αυτοί που δεν άφησαν ίχνος πλούτου, αυτοί που ρήμαξαν εργατικά δικαιώματα που αποκτήθηκαν εδώ και πενήντα χρόνια, αυτοί που υπέγραψαν την εθνική και γεωπολιτική σου καταδίκη, αυτοί που μετά τις εκλογές θα κάνουν οικονομικά, εθνικά και γεωπολιτικά όργια και εγκλήματα εις βάρος σου και εις βάρος του ! λαού σου, όχι πατρίδα μου, αυτοί δεν πρόκειται να σε σώσουν, αυτοί απλώς θα κρεμάσουν την άγκυρα στο λαιμό σου για να σε στείλουν όπως έχουν συμφωνήσει μια ώρα αρχύτερα στα σκοτεινά βάθη των ωκεανών.

Πατρίδα μου, κοιτάζω γύρω μου και βλέπω νεαρούς ανθρώπους που το μέλλον τους έχει καταστραφεί πλήρως να κουνάνε ακόμα κομματικές σημαίες και να συμμετάσχουν με κομματικές ιαχές στα ξεπεσμένα πανηγύρια του κάθε υπανθρώπου πολιτικάντη, θαρρείς και αυτοί οι άνθρωποι πάσχουν όλοι τους από οργανική αμνησία και εγκεφαλική νέκρωση και δεν μπορούν να δούνε και να αντιληφτούν τον χαμό σου, ο οποίος θα έρθει σύντομα, εάν ξαναπάρουν την εξουσία στα χέρια τους όλα αυτά τα ξεπεσμένα και ξεπουλημένα πολιτικά ανθρωποειδή.

Πατρίδα μου, βλέποντας τριγύρω μου να υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα θέλουν να ψηφίσουν τους ορκισμένους εχθρούς σου με πιάνει θλίψει, διότι λέω από μέσα μου, καλά ρε, αυτά τα υποκείμενα δεν χόρτασαν διωγμούς, δεν χόρτασαν χαμένες πατρίδες, δεν χόρτασαν ξεριζωμούς και γενοκτονίες, δεν χόρτασαν ξεπεσμούς, δεν χόρτασαν λάθη, αλλά μετά κάθομαι και σκέφτομαι και μονολογώ και λέω, όχι ρε φίλε, δεν τα χόρτασαν όλα αυτά, διότι εάν τα είχαν χορτάσει δεν θα έδιναν ούτε μια ψήφο σε κόμμα που διαπράττει εμμέσως δολοφονία εις βάρος της χώρας και του λαού.

Πατρίδα μου, βλέποντας γύρω μου την σαπίλα και την σήψη που έχουν σκορπίσει του κόσμου οι ανθέλληνες ψευτοπροοδευτικοί προδότες όλα αυτά τα χρόνια, καίγοντας σημαίες και σύμβολα, σπάζοντας μνημεία και αγάλματα, καταστρέφοντας οτιδήποτε θυμίζει πατρίδα, χώρα, ιστορία, ταυτότητα και έθνος, φθάνω στο έξης τραγικό προσωπικό συμπέρασμα, ότι τέτοιοι που είμαστε, τέτοιοι μας αξίζουν.

Πατρίδα μου, δυστυχώς τα παιδιά σου, οι ήρωες σου, οι ανδρείοι πολεμιστές σου, χάθηκαν μια για πάντα και στην θέση τους εμφανίστηκαν από το πουθενά, ανθέλληνες προδότες, που για το τομάρι τους, την τσέπη τους και για το ανθελληνικό τους μένος ξεπούλησαν τα πάντα, κάνοντας σε πατρίδα μου από λίκνο του φωτός, σκοτεινό και βρωμερό σκουπιδότοπο, μέσα στον οποίο πετάει ο κάθε βάρβαρος εχθρός σου τα προσωπικά του απορρίμματα.

Πατρίδα μου, τι είδους ανθρώπους μεγαλώνεις, που δεν τους νοιάζει εάν οι σλάβοι κομιτατζήδες ονομαστούν Μακεδόνες και το πορνείο το οποίο ζούνε Μακεδονία, διαγράφοντας μια για πάντα την χιλιόχρονη ιστορία σου, την ταυτότητα σου και τα εδάφη σου.

Πατρίδα μου, τι είδους ανθρώπους μεγαλώνεις, που δεν τους νοιάζει εάν οι χιλιάδες μουσουλμάνοι πολίτες θέλουν να ονομαστούν τούρκοι, παρασύροντας κατόπιν στο διάβα τους ανθρώπους, περιουσίες και εδάφη.

Πατρίδα μου, τι είδους ανθρώπους μεγαλώνεις, που δεν τους νοιάζει εάν οι κατσαπλιάδες τουρκαλβανοί γείτονες μας ολημερίς ματώνουν εκ των έσω και εκ των έξω τον λαό σου, περιμένοντας στην γωνία πότε θα τον αιματοκυλήσουν και πάλι, για να χορτάσουν την ακόρεστη τους όρεξη για αίμα.

Πατρίδα μου, τι είδους ανθρώπους μεγαλώνεις, που δεν τους νοιάζει εάν τα εκατομμύρια παράνομων και φανατικών ισλαμικών στοιχείων, που εισέρχονται με την ευλογία των φίλων και εχθρών μας, κατακλύζουν, ματώνουν, ρημάζουν και γελοιοποιούν την χώρα και τον λαό σε καθημερινή βάση.

Πατρίδα μου, τι είδους ανθρώπους μεγαλώνεις, που δεν τους νοιάζει και δεν τους καίγεται καρφί εάν η χώρα διοικείται από ξεπουλημένους, κλέφτες, απατεώνες, ανθέλληνες και προδότες, οι οποίοι ξεκάθαρα και χωρίς μάσκες πλειοδοτούν μεταξύ τους για το ποιός θα διαλύσει και θα τριχοτομήσει πρώτος την πατρίδα.

Πατρίδα μου, έχεις μέσα στα σπλάχνα σου εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που σε νοιάζονται, σε πονάνε, σε αγαπάνε και σε λατρεύουν και είναι έτοιμοι να δώσουν και την ζωή τους για εσένα, αλλά το κομματικό και σάπιο κατεστημένο, μαζί με όλη την κλίκα του, τους ονομάζει εθνικιστές, πατριώτες, φασίστες και ότι άλλο μπορεί να κατεβάσει ανθρώπου νους, μόνο και μόνο, για να τους έχει στο περιθώριο, για να μην έρθουν ποτέ στην εξουσία και με τα έργα τους χαλάσουν σχέδια δεκάδων ετών, με τα οποία, η πολιτική σάπια κάστα θα ξεπουλήσει, θα τριχοτομήσει και στο τέλος θα δι�λύσει την ιερή τούτη χώρα.

Πατρίδα μου, συγνώμη για τους ανάξιους.

Πατρίδα μου, συγνώμη για τους δειλούς.

Πατρίδα μου, συγνώμη για τους ανθέλληνες.

Πατρίδα μου, συγνώμη για τους προδότες.

Πατρίδα μου, συγνώμη για όλα όσα σου κάναμε, για αυτά που σου κάνουμε και γι αυτά που θα σου κάνουμε.




Διαβάστε περισσότερα »

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΗΣ ΗΣΣΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Ότι λένε ψέματα κατηγόρησε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ η γγ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Όπως είπε, το μνημόνιο έχει ημερομηνία λήξης όχι όμως και οι επιπτώσεις από τα μέτρα. Από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ζήτησε ψήφο...
διακυβέρνησης και ψήφο εξουσίας, επισημαίνοντας ότι το πραγματικό δ�λημμα αυτών των εκλογών που τις καθιστά δημοψήφισμα είναι μνημονική συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, ή νέος συνασπισμός εξουσίας της Αριστεράς. Κάλεσε παράλληλα τους αναποφάσιστους να μην επιλέξουν ενδεχομένως την αποχή, να μην αφήσουν τους άλλους να μιλήσουν γι αυτούς.

"Θα μπούμε στη Βουλή για να σώσουμε την Ελλάδα" δήλωσε ο πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Για "προγραμματική πρόταση στις προοδευτικές δυνάμεις υπό όρους" έκανε λόγο ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης στη ομιλία του στ! ο Ηρ� �κλειο που έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία.

Ωστόσο, όπως τόνισε, αυτή η προγραμματική πρόταση έχει δυο κόκκινες γραμμες. "Έχει δυο όρους, από τους οποίους δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω. Ο ένας όρος είναι η απαγκίστρωση από τις ρυθμίσεις του μνημονίου και ο δεύτερος, η πολιτική που κρατά σταθερά την χώρα στην ευρωζώνη και το ευρώ" είπε.

"Είμαστε επικίνδυνοι για όσους καταλήστεψαν τη χώρα" δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Βέβαιη για την είσοδο της ΔημοκρατικήςΣυμμαχίας στη Βουλή εμφανίστηκε η Ντόρα Μπακογιάννη ολοκληρώνοντας την προεκλογική της εκστρατεία. Μιλώντας στους νέους στο Βοτανικό δήλωσε ότι οι προτάσεις της αποτελούν τον μόνο δρόμο να βρουν δουλειά τα νέα παιδιά. Κατηγόρησε προσωπικά τον Αντώνη Σαμαρά για τη ματαιοδοξία της αυτοδυναμίας και τον Ευάγγελος Βενιζέλο για αμετροέπεια άνευ ορίων.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη ανέφερε ότι ο κόσμος έχει οργή και σύγχυση και χρειάζεται κουβέντα και ελπίδα ότι υπάρχει αύριο. Όπως είπε, οι λύσεις που προτείν! ει τ� � κόμμα της είναι εφαρμόσιμες. Απέκλεισε συνεργασία με Βενιζέλο και Σαμαρά, για τους οποίους τόνισε ότι είναι δέσμιοι της υπογραφής τους.

Μήνυμα στους ψηφοφόρους εν όψει των εκλογών απευθύνει ο πρόεδρος της Δράσης Στέφανος Μάνος. Σε αυτό επισημαίνει ότι με τη δική τους ψήφο μπορεί το κόμμα του να μπει στη Βουλή και να βοηθήσει να κυβερνηθεί ο τόπος. Επίσης τονίζει ότι η Δράση μπορεί και θέλει να γίνει η φωνή των ψηφοφόρων της στην επόμενη Βουλή».

Τις προτάσεις τους για τη διεύρυνση της δημοκρατίας και τις αλλαγές στους πολιτικούς θεσμούς παρου�ίασαν οι Οικολόγοι Πράσινοι. Μεταξύ άλλων τόνισαν ότι το παλιό πολιτικό σύστημα δεν έχει πια τίποτα να δώσει στη χώρα και ότι οι πολίτες δε δίνουν λευκή επιταγή σε κανένα. Ζωτική προτεραιότητα, τόνισαν, είναι ο ριζικός αναπροσανατολισμός της οικονομίας και Πράσινη Στροφή για να βγούμε από την κρίση.

Διαβάστε περισσότερα »

ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΝ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΟΛΑΝΤ

Ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος της Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε ότι δεν περιμένει χαλάρωση των όρων του ευρωπαϊκού συμφώνου δημοσιονομικής πειθαρχίας («Δημοσιονομικό Σύμφωνο»), ακόμα και αν τις εκλογές στη Γαλλία κερδίσει ο...
σοσιαλιστής υποψήφιος Φρανσουά Ο�άντ.

«Το Δημοσιονομικό Σύμφωνο δεν πρέπει να χαλαρώσει. Οι εταίροι μας βλέπουν τα πράγματα κατά τον ίδιο τρόπο. Δεν πιστεύω ότι θα απομακρυνθούν από το σύμφωνο, ακόμα κι αν η Γαλλία αποκτήσει νέο πρόεδρο», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟ των Χριστιανοδημοκρατών (CDU), Φόλκερ Κάουντερ, σε συνέντευξή του, η οποία δημοσιεύθηκε το Σάββατο στην εφημερίδα Neue Osnabrücker Zeitung.

Ο Ολάντ, φαβορί του δεύτερου γύρου των εκλογών, έχει δηλώσει ότι θα επιδιώξει την επαναδιαπραγμάτευση του Συμφώνου.

«Όταν ομιλούμε σήμερα για προοπτικές ανάπτυξης για την Ελλάδα κα�! � την Ισπανία, δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο. Η καγκελάριος έχει δηλώσει με σαφήνεια ότι θέλει να χρησιμοποιήσει πιο ευρέως τα υπάρχοντα διαρθρωτικά κεφάλαια της ΕΕ. Δεν θα υπάρξουν νέα δημόσια προγράμματα για την προώθηση της ανάπτυξης, όπως ζητούν οι Γερμανοί σοσιαλδημοκράτες ή ο Φρανσουά Ολάντ», τόνισε ο Κάουντερ.

«Αυτά θα μπορούσαν να χρηματοδοτηθούν μόνο με τη δημιουργία νέου χρέους. Αυτό θα ήταν ένα κακό μήνυμα για τις αγορές και θα επιδείνωνε την κρίση στην Ευρωζώνη», υποστήριξε.

Σύμφωνα με τον Κάουντερ, τα διαρθρωτικά κεφάλαια της ΕΕ θα μπ�ρούσαν να χρησιμοποιηθούν για την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων, τα ποσοστά της οποίας είναι πολύ υψηλά στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, με εξαίρεση τη Γερμανία. Θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν κυρίως για την ίδρυση επαγγελματικών λυκείων, μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά του, ο Φρανκ Βάλτερ-Στάινμάϊερ, πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας των Σοσιαλδημοκρατών, του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης, σε δηλώσεις του στις εφημερίδες του γερμανικού ομίλου WAZ, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Ολάντ, εάν εκλεγεί, «θα συνεργαστεί με τη Γερμ�! �νία� � και «θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα με ρεαλιστικό τρόπο».

Διαβάστε περισσότερα »

Χρήσιμες πληροφορίες για την εκλογική διαδικασία- Μάθετε που ψηφίζετε

Λίγοι πριν τις κρίσιμες εκλογές 2012 πολλοί ψηφοφόροι δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα πού ψηφίζουν και πρέπει να αναζητήσουν το εκλογικό τμήμα που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, μέσα από την ιστοσελίδα «ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ» στο www.ypes.gr υπάρχει ενημέρωση για τα εκλογικά τμήματα που ψηφίζει ο καθένας.

Για όσους δεν έχουν πρόσβαση στο internet το υπουργείο Εσωτερικών προέβλεψε ενημέρωση και μέσω τηλεφωνικών γραμμών. Για να αποφύγετε λοιπόν τυχόν... μπέρδεμα μπορείτε να καλέσετε από σήμερα και μέχρι και την ημέρα των εκλογών από τις οκτώ το πρωί μέχρι τις οκτώ το βράδυ στα τηλέφωνα:

2131511125,
2131511143,
2131511153,
2131511119,
2131511146,
2131361154,
2131361160,
2131361161,
2131361165,
2131361182.

Σε αυτές τις εκλογές δικαίωμα να ψηφίσουν έχουν όλοι οι πολίτες Ελληνες και Ελληνίδες που συμπλήρωσαν το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους, δηλαδή, όλοι όσοι γεννή�ηκαν από 1/1/1994 - 31/12/1994. Η αναγνώριση των εκλογέων γίνεται με βάση την αστυνομική τους ταυτότητα που προσκομίζουν στην εφορευτική επιτροπή.

Αν δεν έχουν αστυνομική ταυτότητα προσκομίζουν το διαβατήριό τους. Αν πρόκειται για στρατιωτικούς και γι' αυτούς που υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας, η αναγνώρισή τους γίνεται με βάση τις στρατιωτικές ή άλλες υπηρεσιακές τους ταυτότητες.

Τα εκλογικά βιβλιάρια έχουν καταργηθεί και η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος γίνεται βάσει του ειδικού εκλογικού αριθμού, που είναι ατομικός και μοναδικός.

�! �ι εκ λογείς προσέρχονται στο εκλογικό κέντρο και παρουσιάζονται στην εφορευτική επιτροπή, η οποία αναγνωρίζει την ταυτότητά τους και επαληθεύει την εγγραφή τους στον εκλογικό κατάλογο. Απαγορεύεται στον εκλογέα να ρίξει το ψηφοδέλτιό του στην κάλπη αν αυτό δεν είναι μέσα στο φάκελο με το ειδικό γνώρισμα ή αν δεν έχει κλειστεί ο φάκελος και αν ο εκλογέας δεν αποσύρθηκε πρώτα στον ξεχωριστό χώρο.

Πόσους σταυρούς προτίμησης βάζουμε

Κάθε εκλογέας μπορεί να εκφράσει την προτίμησή του υπέρ υποψηφίων, σημειώνοντας σταυρό δίπλα στο όνομα του υποψη�ίου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

Στις εκλογικές περιφέρειες, όπου εκλέγονται από ένας μέχρι και τρεις βουλευτές, βάζουμε έναν σταυρό. Στις εκλογικές περιφέρειες, όπου εκλέγονται από τέσσερις έως και επτά βουλευτές, βάζουμε μέχρι δύο σταυρούς. Στις εκλογικές περιφέρειες, όπου εκλέγονται από οκτώ έως και δώδεκα βουλευτές, βάζουμε μέχρι τρεις σταυρούς. Στις εκλογικές περιφέρειες, όπου εκλέγονται περισσότεροι από δεκατρείς βουλευτές, βάζουμε μέχρι τέσσερις σταυρούς.

Πληροφορίες για τους ετεροδημότες

Οι ετεροδημότες ψηφίζουν ! στον τόπο διαμονής τους, τους συνδυασμούς και τους υποψηφίους της εκλογικής περιφέρειας, στους βασικούς εκλογικούς καταλόγους της οποίας είναι εγγεγραμμένοι. Ανάλογα με τον αριθμό των ετεροδημοτών μπορούν να συσταθούν αμιγή ή μεικτά εκλογικά τμήματα.

Αμιγή εκλογικά τμήματα συνιστώνται, όταν ο αριθμός των ετεροδημοτών που προέρχονται από την ίδια βασική εκλογική περιφέρεια είναι μεγάλος. Μεικτά εκλογικά τμήματα συνιστώνται, όταν ο αριθμός των ετεροδημοτών από διάφορες βασικές εκλογικές περιφέρειες είναι μικρός.

Προϋπόθεση για την άσκηση τουεκλογικού δικαιώματός τους αποτελεί η εγγραφή, σε όλη την εφετειακή περιφέρεια του τόπου διαμονής τους, τουλάχιστον 40 ετεροδημοτών προερχόμενων από την ίδια βασική εκλογική περιφέρεια. Για πληροφορίες και βοήθεια σχετικά με το πού ψηφίζουν οι ετεροδημότες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 210.33.02.411 και 210.33.01.106.

Πληροφορίες για δικαστικούς αντιπροσώπους και ενημέρωση από το Δήμο Αθηναίων

Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι ενημερώνονται από την Παρασκευή 04/05/2012 στα τηλέφωνα 210 5277.011 (πέντε γραμμές).

Παράλληλα, σε κεντρικά σημεία της Α! θήνα ς θα αναρτηθεί σε ειδικά πλαίσια, το πρόγραμμα ψηφοφορίας που θα περιλαμβάνει τους συνδυασμούς των κομμάτων και τα εκλογικά τμήματα της Α΄ Περιφέρειας Αθηνών.

Για την εξυπηρέτηση των εκλογέων οι υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων θα λειτουργούν έως και την Κυριακή 6 Μαΐου 2012 με το εξής πρόγραμμα:

Υπηρεσίες Λιοσίων 22 -Παρασκευή 04/05/2012 από 08.00 έως 22.00 -Σάββατο 05/05/2012 από 08.00 έως 24.00 -Κυριακή 06/05/2012 από 06.00 έως πέρατος μετάδοσης αποτελεσμάτων

ΚΕΠ Δήμου Αθηναίων -Παρασκευή 04/05/2012 από 08.00 έως 20.00 -Σάββατο 05/05/2012 από 08.00 έως 14.00

Δ/νση Αστικής Κατάστασης Δημοτολόγιο – Πλ.Κοτζιά) -Παρασκευή 04/05/2012 από 08.00 έως 21.00 -Σάββατο 05/05/2012 από 08.00 έως 20.00 -Κυριακή 06/05/2012 από 07.00 έως 19.00

Δημοτικές κοινότητες (Πιστοποιητικά ταυτοπροσωπίας της 1ης Δημοτικής Κοινότητας εκδίδονται στην Δ/νση Αστικής Κατάστασης-Πλ. Κοτζιά) Μόνο για ταυτοπροσωπία -Σάββατο 05/05/2012 από 08.00 έως 20.00 -Κυριακή 06/05/2012 από 07.00 έως 19.00.

Αναστασία Γαλάνη



Διαβάστε περισσότερα »

Οι 7 τύποι του άντρα ψηφοφόρου!

Έχω δει πολύ κόσμο να παρελαύνει μπροστά από την κάλπη. Άλλοι ξενερωμένοι, άλλοι αποφασισμένοι, άλλοι χαρούμενοι και άλλοι απλά βαριεστημένοι. Εντάξει, εσύ είσαι μοναδικός και δεν μοιάζεις με κανέναν από τους παρακάτω τύπους ανδρών. Αλλά για σκέψου το λίγο. Δεν σου μοιάζει κανένας απολύτως από αυτούς;


Ο περήφανος παππούς

Αυτός που τιμάει την κάλπη με την ψήφο του. Γιατί είχε ψηφίσει και μετά τον Εμφύλιο. Γιατί είχε ψηφίσει και στο δημοψήφισμα. Γιατί έχει δει περισσότερους πρωθυπουργούς και από τα πρωταθλήματα της ΑΕΚ (χωρίς παρεξήγηση). Γιατί την Κυριακή των εκλογών θα βάλει το καλό του κουστούμι, θα ισιώσει το μαλλί με την τσατσάρα και θα πάει να εκτελέσει ένα ιερό καθήκον. Αυτό για το οποίο αγωνίστηκε και τώρα είναι υπερήφανος.

Ο βαριεστημένος πιτσιρικάς

Τον σηκώσανε. Όχι οι πολιτικοί. Οι γονείς του. Για την ακρίβεια τον έχουν σηκώσει όπως τον τρέχουν κάθε Μεγάλο Σάββατο στην εκκλησία. Την βλέπεις στην φάτσα του την βαρεμάρα και τον ωχαδερφισμό. Από την μία τον ψήνει που θα ψηφίσει για πρώτη φορά αλλά όχι και να του χαλάς την Κυριακή ρε φίλε. Μέχρι να μπει στο παραβάν twittάρει πόσο βαριέται. Στο ψηφοδέλτιο μπορεί να ζωγραφίσει και καμιά μούτζα.

Ο αποφασισμένος πολιτικάντης

Υπάρχουν πολλοί με κομματικά ιδεώδη και πιστεύω ποτισμένα στο αίμα τους. Άλλοι γιατί πραγματικά πιστεύουν σε ένα κόμμα και τις διακηρύξεις του, άλλοι γιατί είναι βολεμένοι και έχουν να περιμένουν και άλλα από το κόμμα αυτό. Αυτοί είναι που μπαίνουν πιο καμαρωτοί από όλους στην αίθουσα. Το ψηφοδέλτιο μπορεί να το έχουν ακόμα και σταυρωμένο στην τσέπη. Και είναι και οι πρώτοι που θα κάνουν φασαρία έτσι και το έχουν καταχωνιάσει τελευταίο το ψηφοδέλτιο του κόμματος.

Ο δημοκράτης οικογενειάρχης

Σε παράταξη την φέρνει την οικογένεια. Μπροστά ο γιος και η κόρη. Πίσω τους η σύζυγος και τελευταίος αυτός να κλείνει την ομάδα. Θεωρεί την ψήφο μια στιγμή της οικογένειας, μια στιγμή που η οικογένεια εντάσσεται στην κοινωνία. Είναι ακόμα πιο περήφανος αν τα καμάρια του έχουν πάρει και τις πολιτικές του πεποιθήσεις αλλά δεν τον πειράζει και πολύ αν ο γιος τού βγει επαναστάτης.

Ο ανήσυχος αγανακτισμένος

Έχει έρθει για να μαυρίσει. Να τιμωρήσει. Τον κόβεις από το ύφος και την νευρικότητα. Θέλει να τελειώνει. Ρίχνει άγριες ματιές στον δικηγόρο, σίγουρος ότι είναι κι αυτός ένα λαμόγιο – μέρος του συστήματος. Στην καλύτερη θα ρίξει σαλαμάκι στην κάλπη. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα ψηφίσει ένα πολύ μικρό κόμμα για να τιμωρήσει τους μεγάλους.

Ο παραλίας

Δεν τον ενδιαφέρει και πολύ. Τον ενδιαφέρει δηλαδή αλλά όχι και φοβερά. Για αυτόν η Κυριακή των εκλογών είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για καφέ, επίσκεψη στο πατρικό και σπιτικό φαγητό της μαμάς, αλλά και άραγμα στο σπίτι κανενός φίλου για τα exit polls. Καταφθάνει συνήθως το απόγευμα στην κάλπη μιας και έχει περάσει το πρωινό του στην παραλία ή σε κάποια κοντινή καφετέρια. Το σκέφτηκε πολύ βασικά το αν θα έρθει να ψηφίσει. "Αφού οι ίδιοι θα βγουν μωρέ".

Ο νερόβραστος ψηφοφόρος

Τέτοιος είμαι κι εγώ. Όπως και η πλειοψηφία των ανθρώπων νομίζω. Θες να γίνει κάτι στο πολιτικό τοπίο, το σκέφτεσαι, ψηφίζεις. Αλλά είμαστε ξενέρωτοι ρε. Κι εσύ κι εγώ.

http://www.oneman.gr




Διαβάστε περισσότερα »