Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την απεργία των ναυτεργατών

ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των ναυτεργατών για την σωτηρία των συλλογικών συμβάσεων εργασίας , του ΝΑΤ και του Οίκου του Ναύτη.
Η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στηρίζει με το πιο αδίστακτο και αντιδημοκρατικό τρόπο τα συμφέροντας των.....
εφοπλιστών διατηρώντας το καθεστώς επιστράτευσης των ναυτεργατών επ΄ αόριστο. Είναι πρόκληση η τάξη των εφοπλιστών που δεν πληρώνει ούτε ένα ευρώ φορολογία να απειλεί με απολύσεις, να ζητάει διάλυση των συνδικάτων των ναυτεργατών, να εκβιάζει με την πείνα ώστε να επιβάλει μισθούς πείνας και επιδόματα φιλανθρωπίας αντί για κοινωνική ασφάλιση. Έχουν θέσει μάλιστα ζήτημα συνθέσεων πληρωμάτων, κατάργησης της υποχρεωτικής ετήσιας δρομολόγησης των πλοίων όπως και της 12μηνης υποχρεωτικής απασχόλησης του πληρώματος. Ας το πούνε οι εφοπλιστές με �ο όνομα του: «να δουλεύουν σε συνθήκες γαλέρας του μεσαίωνα οι ναυτεργάτες, να κινδυνεύουν οι νησιώτες, να πληρώνουν ακριβά εισιτήρια.» Μετά από αυτά πάει πολύ να επικαλούνται την αγανάκτηση των νησιωτών απέναντι στους απεργούς που δίνουν τη μάχη για όλους. Αυτή είναι η ανάπτυξη που υπόσχονται κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ, γι' αυτό πρέπει να ανατραπούν.
Η προσπάθεια της κυβέρνησης να ενεργοποιήσει απεργοσπαστικού μηχανισμούς θα πέσει στο κενό με την αποφασιστικής στήριξη όλου του εργατικού κινήματος.
Η ΝΔ και η Δημοκρατική Συμμαχία έστρεψαν τα βέλη τους κατά της αριστεράς μιλώντας για «εγκλήματα της αριστεράς κατά των επιχειρηματιών» . Πάει πολύ να μιλάνε για εγκλήματα οι φίλοι των εφοπλιστών που τους έκαναν πλάτες ακόμη και για τα ναυάγια που έστειλαν στον υγρό τάφο εκατοντάδες οικογένειες.
Τη κρίση να πληρώσουν οι καπιταλιστές που τη δημιουργούν και όχι οι εργαζόμενοι με θυσίες ώστε να ξεπληρωθούν τα χρέη προς τους Τραπεζίτες. Στους εκβιασμούς του Παπαδήμου, της ΕΕ, του ΔΝΤ και των εφοπλιστών απαντάμε διεκδικώντας αντί για τα σαπιοκάραβα, δημόσιες ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες με εργατικό και κοινωνικό έλεγχο, για να έχουμε ασφαλή, φιλική στο περιβάλλον και γρήγορη συγκοινωνία με αξιοπρεπή δουλειά για τους εργαζόμενους.

http://nasosbratsos.blogspot.com/




Διαβάστε περισσότερα »

Λαθρομετανάστες χτυπούσαν οδηγούς στα φανάρια !

Από το eglimatikotita είχαμε προειδοποιήσει ότι στο κέντρο δρούσαν ομάδες που χτυπούσαν αυτοκίνητα στα φανάρια...Τώρα που η ΔΙΑΣ έχει αυξήσει τις περιπολίες στο κέντρο λογικό ήταν να πάνε λίγο πιο πέρα..
Τοέσσερις δράστες ένας από το Ιρακ, ένας από την Παλαιστίνη, ένας από το Πακιστάν(αυτές τις εθνικότητες δήλωσαν αυτοί οι 3) και ακόμη ένας από της.....
Αλγερία είχαν κάνει συμμορία που έκλεβε αυτοκίνητα την ώρα που οι οδηγοί σταματούσαν στο φανάρι.

Η μέθοδός τους είναι πλέον...
κλασική στην Ελλάδα, συνήθως οι δράστες δρουν σε ζευγάρια. Στέκονται στο φανάρι και επιλέγουν στόχο.
Πλησιάζουν το αυτοκίνητο όταν ακινητοποιείται και απλά ... ανοίγουν την πόρτα. Αν πάλι ο οδηγός έχει προνοήσει και έχει κλειδώσει τις ασφάλειες τότε δεν διστάζουν να σπάσουν το τζάμι για να αρπάξουν την τσάντα ή ό,τι άλλο τους έχει κινήσει το ενδιαφέρον.
Οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τους τέσσερις στο Νέο Κόσμο άκουσαν έκπληκτοι τους δράστες να ομολογούν πως είχαν χτυπήσει 19 αυτοκίνητα, συνήθως παρκαρισμένα, όμως σε τουλάχιστον 3 περιπτώσεις είχαν επιτεθεί την ώρα που οι οδηγοί είχαν σταματήσει σε φανάρι.

eglimatikotita.gr




Διαβάστε περισσότερα »

Χρυσοχοΐδης: Όποιος πειράξει τους επισήμους, θα συλλαμβάνεται επιτόπου!

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δηλώνει ότι δεν θα επιτρέψει προπηλακισμούς και έκτροπα στις παρελάσεις και προειδοποιεί ότι όποιος επιχειρήσει επιθέσεις κατά των επίσημων αρχών θα συλλαμβάνεται επιτόπου και θα παραπέμπεται στο Αυτόφωρο!

Επίσης εμφανίζεται διατεθειμένος να καλέσει τα κόμματα και τους......
φορείς της κοινωνίας, από την Εκκλησία ως τα συνδικάτα, να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ακόμη θα καλέσει τους βουλευτές να πάνε σύσσωμοι στις παρελάσεις, να αψηφήσουν τις απειλές και να δηλώσουν παρουσία, χωρίς φόβο και επιφυλάξεις, στην εθνική επέτειο.

«Το κράτος δεν παραιτείται του ρόλου του» δηλώνει μετά πάθους ο κ. Χρυσοχοΐδης και επιμένει ότι «δεν θα αφήσουμε τη χώρα εκτεθειμένη στο τυχαίο γεγονός, όπως συνέβη σε άλλες ιστορικές περιόδους». Και συμπληρώνει: «Πουθενά στον προηγμένο κόσμο δεν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα ανομίας».

http://www.prionokordela.gr




Διαβάστε περισσότερα »

Ρατσιστική επίθεση με μαχαίρια στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης

Ακόμα μία ρατσιστική επίθεση καταγράφηκε στην Αθήνα. Θύμα της αυτή τη φορά νεαρός Έλληνας που δέχθηκε επίθεση από συμμορία Κούρδων στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης.
Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 17 Μαρτίου ο 25χρονος Έλληνας βρισκόταν σε φιλικό του σπίτι και κατέβηκε γύρω στις 10 το βράδυ για να αγοράσει κάτι από περίπτερο της Πλατείας Νέας Σμύρνης. Εκεί του επιτέθηκαν οι Κούρδοι με μαχαίρια και......
μπαλτάδες (!!!). Η μανία των επιτιθέμενων ήταν τέτοια που ο νεαρός δεν πρόλαβε καν να αμυνθεί και το μόνο που έκανε ήταν να πάρει ένα τηλέφωνο να ειδοποιήσει τους οικείους του ότι δέχθηκε επίθεση.
Οι φίλοι και συγγενείς του θύματος τον βρήκαν αναίσθητο,...
αιμόφυρτο και αμέσως τον μετέφεραν σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Οι γιατροί μετά από εξέταση του θύματος ήταν κατηγορηματικοί πως οι δράστες ήθελαν να σκοτώσουν το θύμα, λόγω της έντασης και του αριθμού των χτυπημάτων.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες είχαν «προηγούμενα» με το θύμα και γι αυτό του έστησαν ενέδρα με σκοπό να τον μαχαιρώσουν και πιθανώς να τον σκοτώσουν.

Η νέα αυτή ρατσιστική επίθεση έχει προξενήσει την ανησυχία των κατοίκων της Νέας Σμύρνης, μιας και συνέβη στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, σε ώρα και ημέρα που βρίσκονται εκεί εκατοντάδες κάτοικοι, όλων των ηλικιών.
Αναμένουμε να δούμε τη θέση που θα πάρουν οι φορείς της πόλης για αυτό το απαράδεκτο και καταδικαστέο γεγονός.


http://skeftomasteellhnika.blogspot.com




Διαβάστε περισσότερα »

Φιλαράκι, έχεις 2 ευρώ;

Eχθές ήταν μία μεγάλη μέρα για το «νέο» ΠΑΣΟΚ. Εκλέχθηκε ο νέος πρόεδρος του, ο Ε. Βενιζέλος..

Κάποιοι μιλούν για ένα σαρωτικό ξεκίνημα του προεκλογικού αγώνα, κάποιοι άλλοι υπστηρίζουν οτι ψήφισε το 20% των ψηφοφόρων του 2007. Μάλλον έχει να κάνει και με την οπτική γωνία που βλέπει ο καθένας μας τα πράγματα.

Το μόνο σίγουρο πάνως είναι οτι εκεί στην Ιπποκράτους υποτιμούν πολύ την.....
νοημοσύνη μας.

Παρακολουθώ τον τελευταίο καιρό τον Ε.Βενιζέλο να μιλάει για το νέο ΠΑΣΟΚ, για μία νέα αρχή κλπ.

Μέσα σε όλη αυτή την προσπάθεια ανακαίνισης όμως, μου είναι πολύ δύσκολο να μην προσέξω την υπέρμετρη αλαζονεία και το θράσος που χαρατκρίζουν τον νέο πρόεδρο και την παρέα του.

Καταρχάς στήνεται μια ψηφοφορία με έναν υποψήφιο! Οχι τρεις ούτε καν δύο, εκτός και αν το λευκό κατεβαίνει για την προεδρία! Επιπλέον κατά την διεξαγωγή της, δεν γίνεται καμία διασταύρωση στοιχείων των πολιτών που παίρνουν μέρος. Με άλλα λόγια, αν αισθανόσουν «large» την Κυριακή αυτή και ήθελες να το ρίξεις λίγο έξω, μπορούσες να ψηφίσεις και δύο και τρεις και δεκατρείς φορές σε όσα εκλογικά κέντρα ήθελες!

Αν συνδέσει κανείς λοιπόν το αστείο κατ'εμέ γεγονός του ενός και μοναδικού υποψήφιου με μία ψηφοφορία μηδενικής οργάνωσης οπου δεν τηρήθηκαν καν τα προσχήματα, θα φτάσει στο συμπέρασμα οτι όλα έγιναν για τα άδεια ταμεία του ΠΑΣΟΚ.

Η υπεροψία του Ε.Βενιζέλου ζητούσε απεγνωσμένα την αναγνώριση και την δόξα μίας εκλογικής νίκης, έστω και ενδοκομματικής έστω και με μοναδικό υποψήφιο τον εαυτό του! Δεν είχε ούτε το ψυχικό σθένος ούτε την ειλικρίνεια να βγει και να ζητήσει την οικονομική στήριξη του κόμματος από τους ψηφοφόρους του, όσοι έχουν απομείνει..

Αλλά πως να ζητήσει κάτι τέτοιο έχοντας ήδη βάλει την υπογραφή του σε καταστροφικές φοροκαταιγίδες που ήρθαν και θα ξανάρθουν!

Ο άνθρωπος που δουλοπρεπώς υπογράφει οτι συμφωνία του δώσουν οι «εταίροι» μας ανακυρήχθηκε πρόεδρος μέσα απο μία ψηφοφορία-έρανο για το ΠΑΣΟΚ.

Ο ορισμός του οξύμωρου σχήματος ή είναι η ιδέα μου;



Α, και κάτι ακόμα. Με ποιο δικαίωμα κύριε Βενιζέλο μετατρέψαττε σχολεία , ΚΑΠΗ και άλλα δημόσια κτίρια σε εκλογικά κέντρα του κόμματός σας;

Μήπως θεωρείτε οτι σας ανήκουν;

Η μήπως λογαριάσατε πάλι χωρίς τον ξενοδόχο;



Odysseus

www.sosto-lathos.gr




Διαβάστε περισσότερα »

Ραγιάδες

Άρθρον του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡ. ΚΑΤΣΟΥΛΗ
-φιλολόγου-

Συνεχίζει ο Άγγλος Howen: <<*Όσα όμως ειπώθηκαν είναι αρκετά, για να μας διαφωτίσουν και να δείξουν πως η επιτροπή του Λονδίνου αμέλησε αφάνταστα το καθήκον της και πως πολλά από τα μέλη της κερδοσκοπούσαν σε βάρος της δύστυχης Ελλάδος! Το πρώτο δάνειο για 800.000 λίρες είχαν διαπραγματευθεί με τόκον 59%, το δεύτερο, 2.000.000 λίρες προς 55,5%. Το καθαρό ποσό των....
δυο δανείων έφτανε τα 6 εκατομμύρια 600 χιλιάδες δολάρια. Απ' αυτά η Ελλάς πήρε μονάχα κάπου 2 εκατομμύρια δολάρια. Τι γίνανε τα υπόλοιπα;*>>

Εδώ δύναται να γελάση ή να κλαύση κανείς... <<*οι αντιπρόσωποι ζούσαν την μεγάλη ζωή και δεν δίνανε λογαριασμό σε κανέναν. Μερικοί της επιτροπής του Λονδίνου είχαν κάνει κάποιον έλεγχον για την χρησιμοποίησιν του δανείου, μα δεν είχαν καμιάν διάθεσι να ικανοποιήσουν την περιέργεια του κοινού. Μα οι ομολογιούχοι και όσοι είχαν ανακατευθεί με το δάνειο διαμαρτύρονταν έντονα και ζητούσαν να αποδοθή λογαριασμός. Γι' αυτό αναγκάστηκαν στο τέλος να παρουσιάσουν έναν μπαλωμένο λογαριασμό, μ' ένα σωρό αντιφάσεις και χωρίς αποδείξεις*>>.

Άφωνος μένει ο αναγνώστης. Τι απ' όσα περιγράφονται με τον έναν ή τον άλλον
τρόπο δεν περιγράφουν και την ανάλογη σύγχρονη πραγματικότητα; Ποιος είπε
ότι η ιστορία δεν περιγράφει το σήμερα; Χρειάζεται να μάθη κανείς πού πήγαν
τα τόσα ευρωπακέτα και εξωτερικά δάνεια; Και αν αναλογιστή κανείς ότι αυτά
συνέβαιναν την δεκαετία του 1820 και επαναλαμβάνονται σχεδόν δυο αιώνες
μετά τι πέρα από θλίψι, οργή και αγανάκτησιν θα νοιώση; Αμέσως η
επαναστατούσα ψυχή επιζητεί λύσιν.

Η πρώτη λύσις, το πρώτον βήμα για απομάκρυνσι από το αδιέξοδο, από τον
βάλτον που έχουν οδηγήσει οι πολιτικοί την χώραν τόσους αιώνες πια έχει
συντελεστεί. Είναι η αφύπνισις, ο διαφωτισμός, αυτό που λέει ο Κοραής <<*Τίνας απατώσι οι πλάνοι; Όσους η απαιδευσία έκαμεν εύκολους να πλανώνται*>>

Ιδού κύριοι ποια είναι η ρίζα του κακού. Ημείς αφέθημεν εις την απαιδευσίαν
μας και ευρήκαν πρόσφορον έδαφος οι άδικοι και οι κλέπτες να μας αδικήσωσι
και να μας πλανούν. Αφήσαμεν την ψυχήν μας να καθεύδη στην ψεύτικην
ευμάρειαν των υλικών αγαθών, που ωσαν κόκαλα και ψίχουλα μας έρριπταν οι
πλάνοι εκ του μεγάλου συμποσίου τους και απωλέσαμεν τον σκοπόν μας.
Εγέρθητε ουν οι κεκοιμημένοι!

*ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ 1825*
*-ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ*

Ο Τζων Μπόουριν, ποιητής, φιλάνθρωπος και φιλλέλην ήταν στην γραμματεία της
ελληνικής Επιτροπής στο Λονδίνο και σ' αυτήν την δουλειά εργάστηκε
πραγματικά σκληρά (θα δούμε γιατί παρακάτω, πάντως όχι προς ζημίαν του)! Η
αλήθεια είναι πως έκανε πολλές επιδείξεις με ασήμαντες αγαθοεργίες για την
υπόθεσιν της ελευθερίας και της καταπιεζομένης ανθρωπότητος.

Είχε όμως και κάποιον λόγον για να τα κάνη αυτά. Το λιγότερο έπρεπε να πάρη
δημόσιον έπαινο γιατί δεν πληρώθηκε. Ω όχι! Ήθελε να έχη την ικανοποίησιν
πως υπηρέτησεν την Ελλάδα εθελοντικά. Τη συνείδησίν του δεν την βάραινε η
σκέψις πως πήρε έστω κι ένα δολάριο από την πάσχουσα Ελλάδα. Είχε κιόλας
κερδίσει 50.000 δολάρια από τον πόλεμο στην Ελλάδα αρκετά νόμιμα.

Τώρα θέλησε να βγάλη χρήματα κερδοσκοπώντας με τις ελληνικές ομολογίες. Γι'
αυτό τοποθέτησε 25.000 λίρες σε ελληνικά χρεώγραφα, με την ελπίδα πως θα
ανέβουν σύντομα. Δυστυχώς γι' αυτόν μέσα σε λίγες ημέρες πέσανε. Ο Μπόουριν
πανικοβλήθηκε μην πέσουν περισσότερο. Τρέχει λοιπόν στους αντιπροσώπους και
με παρακάλια και μαρτυρίες για τις πιστές υπηρεσίες του στην Ελλάδα, για
την από μέρους τους σκληρότητα να τον αφήσουν να καταστραφή και να
καταντήση να ζητιανεύη με την φαμίλια του μόνον και μόνον από αφοσίωσί του
στην Ελλάδα, ζητά από τους αντιπροσώπους να πάρουν πίσω τις ομολογίες που
τις είχε αγοράσει μόνο και μόνο για να κρατηθή ψηλά η πίστη του δανείου.

Οι αντιπρόσωποι είναι αδύναμοι, αρκετά εγκληματίες για το έθνος των και
παίρνουν τις πεσμένες ομολογίες από τα χέρια του, χρεώνοντάς τες στο άρτιο
στην ελληνική κυβέρνησιν. Ο κος Μπάουριν αναπνέει, σώθηκε από την
καταστροφή, μπορεί τώρα να συνεχίση τις αφιλοκερδείς υπηρεσίες του στην
αγαπημένη του Ελλάδα.


*http://filologos-hermes.blogspot.com/*




Διαβάστε περισσότερα »

Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΙΝΤΙΣ


http://neoellhn.blogspot.com




Διαβάστε περισσότερα »

Χρυσοχοΐδης: Όποιος πειράξει τους επισήμους στην παρέλαση, θα συλλαμβάνεται επιτόπου!

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δηλώνει ότι δεν θα επιτρέψει προπηλακισμούς και έκτροπα στις παρελάσεις και προειδοποιεί ότι όποιος επιχειρήσει επιθέσεις κατά των επίσημων αρχών θα συλλαμβάνεται επιτόπου και θα παραπέμπεται στο Αυτόφωρο!

Επίσης εμφανίζεται διατεθειμένος να καλέσει τα κ�μματα και τους φορείς της κοινωνίας, από την Εκκλησία ως τα συνδικάτα, να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ακόμη θα καλέσει τους βουλευτές...
να πάνε σύσσωμοι στις παρελάσεις, να αψηφήσουν τις απειλές και να δηλώσουν παρουσία, χωρίς φόβο και επιφυλάξεις, στην εθνική επέτειο.

«Το κράτος δεν παραιτείται του ρόλου του» δηλώνει μετά πάθους ο κ. Χρυσοχοΐδης και επιμένει ότι «δεν θα αφήσουμε τη χώρα εκτεθειμένη στο τυχαίο γεγονός, όπως συνέβη σε άλλες ιστορικές περιόδους». Και συμπληρώ! νει: «Πουθενά στον προηγμένο κόσμο δεν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα ανομίας».

Από prionokordela μοντάζ Γρέκι


Διαβάστε περισσότερα »

Για ένα κτήμα άρχισε να πυροβολεί μέσα στην Εφορία ο 70χρονος

Ιδιοκτήτης ξυλουργείου είναι ο 70χρονος που άρχισε να πυροβολεί στην ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 70χρονος....
είχε χρέη προς την εφορία ύψους 36.000 ευρώ και του είχαν κατασχέσει κτήμα στην περιοχή Δάφνη Μεσσηνίας, από όπου κατάγεται.




Διαβάστε περισσότερα »

Φτιάχνουν χώρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών στην Κοζάνη

Νέος χώρος φιλοξενίας 1000 παράνομων μεταναστών θα κατασκευαστεί στην Κοζάνη.
Το υπουργικό συμβούλιο εξουσιοδότησε τον κ. Χρυσοχοίδη να προχωρήσει τις ενέργειες ώστε να....
διαμορφωθεί ο χώρος φιλοξενίας, σε στρατόπεδο που παραχώρησε το υπουργείο Εθνικής Αμυνας και θα περιφρουρεί η ΕΛΑΣ.




Διαβάστε περισσότερα »

Χρυσοχοΐδης: Όποιος πειράξει τους επισήμους στην παρέλαση, θα συλλαμβάνεται επιτόπου!

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δηλώνει ότι δεν θα επιτρέψει προπηλακισμούς και έκτροπα στις παρελάσεις και προειδοποιεί ότι όποιος επιχειρήσει επιθέσεις κατά των επίσημων αρχών θα συλλαμβάνεται επιτόπου και θα παραπέμπεται στο Αυτόφωρο!

Επίσης εμφανίζεται διατεθειμένος να καλέσει τα κ�μματα και τους φορείς της κοινωνίας, από την Εκκλησία ως τα συνδικάτα, να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ακόμη θα καλέσει τους βουλευτές...
να πάνε σύσσωμοι στις παρελάσεις, να αψηφήσουν τις απειλές και να δηλώσουν παρουσία, χωρίς φόβο και επιφυλάξεις, στην εθνική επέτειο.

«Το κράτος δεν παραιτείται του ρόλου του» δηλώνει μετά πάθους ο κ. Χρυσοχοΐδης και επιμένει ότι «δεν θα αφήσουμε τη χώρα εκτεθειμένη στο τυχαίο γεγονός, όπως συνέβη σε άλλες ιστορικές περιόδους». Και συμπληρώ! νει: «Πουθενά στον προηγμένο κόσμο δεν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα ανομίας».

Από prionokordela μοντάζ Γρέκι


Διαβάστε περισσότερα »

Ρόδος: Έκαναν κατάληψη στην Τράπεζα της Ελλάδος

Σε κατάληψη του καταστήματος της Τράπεζας της Ελλάδος, στη Ρόδο προχώρησαν σήμερα οι μηχανικοί του νησιού, με πρωτοβουλία του ΤΕΕ Δωδεκανήσου. Οι μηχανικοί με τον τρόπο αυτό θέλησαν να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους στο γεγονός ότι η Τράπεζα της Ελλάδος «κούρεψε» τους λογαριασμούς που...




διατηρούσε το τμήμα Δωδεκανήσου στο πλαίσιο του PSI. Τα χρήματα αυτά (περίπου 90.000 ευρώ) βρισκόταν σε λογαριασμό για τις ανάγκες του ΤΕΕ Δωδεκανήσου και μειώνονται στο ένα τρίτο. Αξιοσημείωτο είναι ότι για να δοθεί επίσημη ενημέρωση από την Τράπεζα ο πρόεδρος του τοπικού τμήματος Ιάκωβος Γρύλλης ζήτησε την συνδρομή του εισαγγελέα Ρόδου, με έγγραφη εντολή του οποίου έγινε η επίσημη ενημέρωση.

Όπως έγινε γνωστό από το ΤΕΕ Δωδεκανήσου, έχει ενημερωθεί για την εξέλιξη ο πρόεδρος του ΤΕΕ κ. Σπίρτζης και αναμένεται να υπάρξει προσφυγ�! � στη δικαιοσύνη.


Διαβάστε περισσότερα »