Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Γιώργος Καρατζαφέρης...“Η Τρόικα και οι Αμερικάνοι δεν μας θέλουν”!

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σε σημερινές του δηλώσεις τάχθηκε κατά των εκλογών τον Μάιο και υπέρ της εξάντλησης της τετραετίας με νέο «πιο αποδοτικό σχήμα τύπου Μόντι».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε, μεταξύ άλλων, ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί πρέπει να.....
καταπατάμε κάθε τόσο το Σύνταγμα, και υποστήριξε πως «αδύναμοι πρωθυπουργοί και αδύναμα πολιτικά πρόσωπα εφευρίσκουν αιτίες για να διαλύουν τη Βουλή. Θα μπορούσαμε να πάμε μέχρι το τέλος της συνταγματικής ημερομηνίας, βρίσκοντας ένα σχήμα πιο αποδοτικό -εγώ πρότεινα κάτι σαν την κυβέρνηση Μόντι- να αλλάξει κάποια πράγματα και κάποιες νοσηρές νοοτροπίες, με τις οποίες ο καθένας βγάζει μια τροπολογία προκειμένου να εξυπηρετήσει μια συντεχνία και "όπου κάτσει η βάρκα"».

Ο κ. Καρατζαφέρης κατηγόρησε επίσης τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι «έχει ένα γινάτι, ένα καπρίτσιο, να γίνουν οι εκλογές σώνει και καλά τώρα, μόνο και μόνο γιατί αισθάνεται ότι είναι μπροστά και ενδεχομένως έχει κάποια ανασφάλεια», ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι εκλογές θα βλάψουν την όποια πορεία της χώρας, αλλά, όπως είπε, «επιμένει ο κ. Σαμαράς, και μόνον αυτός, για κάποιους λόγους».

Επιτέθηκε και στην Αριστερά, λέγοντας ότι ποντάρει στον θυμό που υπάρχει, επισημαίνοντας ότι «ο θυμός φέρνει εγκλήματα» και τόνισε ότι ο κόσμος σήμερα πρέπει να ψηφίσει τον καλύτερο για πρωθυπουργό.

Αναφερόμενος στο τι θα πράξει την επομένη των εκλογών, ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι δεν θα συνεργαστεί με τους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο, παρά μόνο εάν είναι άλλος ο πρωθυπουργός.

«Πιστεύω ότι οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες περί του αντιθέτου, θα μπορέσουν να έχουν τους 150 βουλευτές, εκτός αν τα ολισθήματα είναι μεγαλύτερα από αυτά που είναι αυτό το διάστημα. Αλλά η δική μου άποψη είναι: «επιβάτες στο λεωφορείο τους θέλω. Αλλά, δεν θα είναι αυτοί οι οδηγοί», είπε.

Παράλληλα, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενη συνεργασία του ΛΑΟΣ με τον ΣΥΡΙΖΑ, και επιτέθηκε εκ νέου στις εταιρείες δημοσκοπήσεων.

«Οι ίδιες εταιρείες δημοσκοπήσεων μου έδιναν ποσοστό 3% στις ευρωεκλογές και πήρα 7,5%. Και τότε είχαν φτιάξει έναν άλλον "Καμμένο" που τον έλεγαν "Οικολόγοι". Τους έδιναν αρχικά 6.5% και τελικά πήραν οριακά 3%. Ξέρω τα παιχνίδια τους. Τώρα βέβαια είναι πιο οργανωμένη η επίθεση, αλλά "ο καλός καραβοκύρης στην θύελλα φαίνεται"», είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι υπάρχει αγωνία στο εξωτερικό για την ισχυροποίηση του ΛΑΟΣ, και πως η τρόικα και οι Αμερικανοί δεν τον θέλουν.

«Βλέπω και την αγωνία τους ότι ο Καρατζαφέρης έρχεται ισχυρός και την επόμενη μέρα θα έχουν να κάνουν μαζί του. Πιστεύετε ότι όλο αυτό τον κονκλάβιο της Ευρώπης φοβάται περισσότερο τον Μιχαλολιάκο, ή οποιονδήποτε άλλον, ή τον Καρατζαφέρη;» είπε.




Διαβάστε περισσότερα »

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ:Ο Ματθαίος Γιαννούλης αποκαλύπτει το όνομα του παρουσιαστή με τα ναρκωτικά και βρίζει άσχημα τον Κυριακού!!!

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στοFacebook, ο γνωστός τραγουδιστής Ματθαίος Γιαννούλης αποκάλυψε το όνομα του παρουσιαστή με τα ναρκωτικά που το τελευταί� διάστημα έχει.....
μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης στην Ελλάδα.

 Δείτε τι έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook.....



 https://www.facebook.com/mat.giannoulis/posts/210990485671864


www.tragiko.com




Διαβάστε περισσότερα »

Αλ. Παπαρήγα: Ετοιμάζουν μετάθεση των εκλογών

Η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σε ομιλία της σε σπουδαστές καθηγητές και εργαζόμενους των ΤΕΙ Αθήνας, εξέφρασε τον προβληματισμό της για πιθανή μετάθεση των εκλογών το φθινόπωρο.

Η Αλέκα Παπαρήγα τόνισε την ανάγκη επαγρύπνησης σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών καθώς, όπως δήλωσε, υπάρχουν σημάδια που δείχνουν ότι θα ζητηθεί μετάθεση για διάφορους λόγους.

«Ένα πράγμα που τους προβληματίζει είναι αν θα έχουν ......
κυβέρνηση πλειοψηφίας ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για να περάσει τα μέτρα τον Ιούνη ή μήπως να περάσουν τα μέτρα τον Ιούνη, να μην έχουν πρόβλημα με το πώς θα σχηματιστεί η κυβέρνηση και με εντολές και διαβουλεύσεις και να τις πάνε τον Σεπτέμβρη. Έχουν κολλήσει και μερικά πράγματα στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Μπορεί να δημιουργήσουν και κανένα συμβάν έτσι περίεργο και να τις πάνε τον Σεπτέμβρη για να προλάβουν τον Ιούνη», επεσήμανε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ.




Διαβάστε περισσότερα »

Νίκος Φωτόπουλος: (Βίντεο) "Αν μου βρείτε έστω και ένα ευρώ, θα αυτοκτονήσω" !

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκου Φωτόπουλου, στο κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ, πως αν βρεθεί έστω και ένα ευρώ σε λογαριασμό του θα αυτοκτονήσει.





Διαβάστε περισσότερα »

eglimatikotita.gr 2012-04-04 04:25:41

Φώτο αρχείου.
Για διακεκριμένη κατοχή όπλων και πυρομαχικών και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διακίνησή τους συνελήφθησαν εχθές το απόγευμα στην περιοχή της Αρτέμιδας Αττικής, δύο ημεδαποί, ένας άνδρας και μια γυναίκα, 56 και 49 ετών αντίστοιχα.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ένας ....
50χρονος ημεδαπός που διαφεύγει της αυτόφωρης σύλληψης, καθώς και άλλα πρόσωπα που φέρονται ως ταχυδρομικοί αποστολείς δεμάτων από χώρες του εξωτερικού προς τον 50χρονο ημεδαπό.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργείται προκύπτει ότι οι κατηγορούμενοι τα τελευταία οκτώ χρόνια είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και παράνομα εισήγαγαν, μετέφεραν και κατείχαν πλήθος πυροβόλων και πολεμικών όπλων από τη Γερμανία και τις Η.Π.Α., με σκοπό τη διακίνηση και τη διάθεσή τους σε άγνωστους μέχρι στιγμής παραλήπτες.

Δείτε εδώ τον οπλισμό που βρήκε η αστυνομία....Ο οπλισμός που βρέθηκε στη Λούτσα είχε πάνω το σήμα του UCK.target="_blank"

Οι δύο συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.




Διαβάστε περισσότερα »

Στα χέρια της αστυνομίας ο βομβιστής των Τρικάλων!!!

Όπως έγινε γνωστό, από την πυροδότηση προκλήθηκε πυρκαγιά και υλικές ζημιές στο μπροστινό μέρος Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, η οποία κατασβέστηκε αμέσως από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων.

Συνελήφθη στα Τρίκαλα ένας άνδρας 41 χρόνων την ώρα που τοποθετούσε αυτοσχέδιο εκρηκτικό - εμπρηστικό μηχανισμό σε....
αυτοκίνητο, όπως ανέφερε το μεσημέρι στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο αστυνομικός διευθυντής, Γιώργος Κόκκαλης.

Όπως προέκυψε από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, ο δράστης τον περασμένο μήνα, τοποθέτησε παρόμοιους εμπρηστικούς-εκρηκτικούς μηχανισμούς, προκαλώντας υλικές ζημιές και σε άλλα αυτοκίνητα.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ψαλίδι και ένας ταξιδιωτικός σάκος, που περιείχε ατομικά έγγραφα, αποκόμματα εφημερίδων, ένα κουτί με σπίρτα και ένα τετράδιο, με χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με την έκρηξη που σημειώθηκε στις 25 Μαρτίου σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στα Τρίκαλα.




Διαβάστε περισσότερα »

Άγρια καταδίωξη εμπόρου ναρκωτικών στην Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών....μετέφερε 145 κιλά κάνναβης και 1 καλάσνικοφ με τρεις γεμιστήρες!!!

Ο οδηγός ενός οχήματος που κινούνταν χθες το πρωί, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών, στο κόμβο Κιάτου Κορινθίας, με υπερβολική ταχύτητα, τράβηξε την προσοχή των αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας.

Σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο του οχήματος, ο οδηγός δεν σταμάτησε, ακολούθησε καταδίωξη και....
τελικά αφού διένυσε μερικά χιλιόμετρα, εγκατέλειψε το όχημα επί της Εθνικής οδού και τράπηκε σε φυγή. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, καθώς και στο πορτμπαγκάζ αυτού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, εκατόν είκοσι τέσσερις ανισοβαρείς συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους -134,966- κιλών.
Επιπλέον στο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πολεμικό τυφέκιο «KALASHNIKOV » με τρεις γεμιστήρες, που περιείχαν συνολικά ενενήντα φυσίγγια.

Οι έρευνες για την ανακάλυψη της ταυτότητα του οδηγού του οχήματος, καθώς και για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του, συνεχίζονται.

Τις Αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.




Διαβάστε περισσότερα »

Μπαταχτσής το Ελληνικό Δημόσιο!


Χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά....


Αύξηση παρουσίασαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του κράτους προς τους ιδιώτες τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με τα στοιχεία Γενικής Κυβέρνησης που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών.
Συγκεκριμένα, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές έφθασαν το Φεβρουάριο στα 6,32 δισ. ευρώ, έναντι 5,94 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο. Οι μεγαλύτεροι οφειλέτες είναι τα ασφαλιστικά ταμεία με 2,79 δισ. ευρώ, εκ των οποίων το 1,1 δισ. ευρώ προέρχεται μόνο από το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων και ακολουθούν: τα νοσοκομεία με χρέη 1,46 δισ. ευρώ, οι ΟΤΑ με χρέη 1,045 δισ. ευρώ, τα υπουργεία με οφειλές 731 εκατ. ευρώ (εκ των οποίων τακτικού προϋπολογισμού 555 εκατ. ευρώ και τα 188 εκατ. ευρώ είναι οφειλές προς επενδυτές) και τα υπόλοιπα νομικά πρόσωπα με χρέη 258 εκατ. ευρώ.




Διαβάστε περισσότερα »

Πακιστανοί δολοφόνησαν ομοεθνή τους..γιατί εξαιτίας του έχασαν την δουλειά τους.

Αυτή ήταν η αφορμή σύμφωνα με την αστυνομία, της αιματηρής συμπλοκής με δράστες και θύματα Πακιστανούς,
που έγινε την περασμένη Πέμπτη, σε αγροτική περιοχή του Λαγκαδά.

Ως δράστες του επεισοδίου, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα 28χρονος και ελαφρά 29χρονος, κατηγορούνται δύο άνδρες....
ηλικίας 33 και 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για "ανθρωποκτονία με πρόθεση κατά συναυτουργία", "επικίνδυνη σωματική βλάβη" και παράβαση του νόμου «περί Όπλων».

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, τα θύματα εργάζονταν σε κτηνοτροφική μονάδα του Λαγκαδά και οι φερόμενοι ως δράστες τούς θεωρούσαν υπεύθυνους, που έχασαν τη δουλειά τους στην παραπάνω επιχείρηση.

Όπως έγινε γνωστό, οι κατηγορούμενοι ζήτησαν το λόγο από τα θύματα κι έπειτα από λογομαχία πιάστηκαν στα χέρια.
Ο 28χρονος βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στα πλευρά από μαχαίρι, ενώ ο 29χρονος έφερε ελαφρά τραύματα από μεταλλικό αντικείμενο.

Σε έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι των κατηγορουμένων βρέθηκαν τα παραπάνω αντικείμενα. Η δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών...




Διαβάστε περισσότερα »

Θεσσαλονίκη: Λήστεψε τράπεζα λόγω... χρεών!

Η ληστεία είχε γίνει την περασμένη εβδομάδα, στην περιοχή Χαριλάου.

Οι αστυνομικές αρχές ανακοίνωσαν ότι ως δράστης, ταυτοποιήθηκε ένας 54χρονος Έλληνας ο οποίος οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη.
Είναι άνεργος και είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για .......
υπόθεση απάτης.

Ο ίδιος φέρεται να επικαλέστηκε τα συσσωρευμένα χρέη που είχε, για να δικαιολογήσει την πράξη του.

Κατά τη διάρκεια της ληστείας, πήρε με την απειλή όπλου το ποσό των 2.417 ευρώ.

Μάλιστα, κατά την έξοδο του από την τράπεζα, ο δράστης ζήτησε από την υποδιευθύντρια του υποκαταστήματος να τον ακολουθήσει έως το σημείο όπου είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του...




Διαβάστε περισσότερα »