Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Πάλι έφαγε πόρτα ο Άδωνης στο Περιστέρι....

Σχόλιο Jack the Ripper
Πάλι έφαγε πόρτα ο Άδωνης στο Περιστέρι για δεύτερη συνεχόμενη φορά μέσα σε 8 μέρες , που το φυσάει και δεν κρυώνει ! Μετά το κάζο που έπαθε στο ΚΥΒΕ Περιστερίου είπε να επαναλάβει το εγχείρημα για άλλη μια φορά και επέλεξε να μιλήσει στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου όπου φρόντισαν να κάνουν μεγαλύτερη κινητοποίηση από την προηγούμενη φορά . Μάταια όμως...
τον έγραψαν κανονικά οι Περιστεριώτες και πήγαν κάπου 40 όλοι κι όλοι και από αυτούς οι μισοί ήταν από άλλες περιοχές , χώρια ότι πολλοί τσαντίστηκαν γιατί τους έστησε κάπου μιάμιση ώρα .Είχε πει στις 6 και ήρθε στις 7:30, για τόσο συνέπεια μιλάμε !!! Το ωραίο είναι ότι δεν μπόρεσε να μαζέψει ούτε τους κομματικούς του Περιστερίου με αποτέλεσμα από χτες το βράδυ να το συζητάνε όλοι στο Περιστέρι και να έχει πέσει το γέλιο της αρκούδας . Ότι και να λέμε αυτό δείχνει περίτρανα ότι οι περισσότεροι τον θεωρούν �ένο σώμα στη Νέα Δημοκρατία , τώρα γιατί δεν το καταλαβαίνει ο ίδιος , τι να σας πω...μόνο ο Ύψιστος ξέρει !!!
Το άρθρο είναι αναδημοσίευση από το ...
http://pitsounicity.gr

Σχόλιο...
Πάντως οι δικές μας πληροφορίες δεν αφορούν την συγκέντρωση,αλλά γενικότερα το μέλλον του Άδωνι στην πολιτική..
Από ότι λένε άνθρωποι που γνωρίζουν καλά την δύσκολη εκλογική περιφέρεια της Β' Αθηνών...ο Άδωνις αν και φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο,τελικά θα τα καταφέρει να κόψει το νήμα και να μπει στη βουλή 1 δευτερόλεπτο πριν ακουστεί η κόρνα της λήξης της αναμέτρησης..




Διαβάστε περισσότερα »

Νεκρός φαντάρος σε σκοπιά στο Αιγάλεω

Ο στρατιώτης αυτοτραυματίστηκε την ώρα που μαζί με έναν ακόμη συνάδελφό του ήταν στη σκοπιά

Ο άτυχος Η.Μ. όπως είναι τα αρχικά του ονόματός του σύμφωνα με την ανακοίνωση του στρατού υπηρετούσε στην 180 Μοίρα Κατευθυνόμενων Βλημάτων ΧΩΚ.
Το περιστατικό έγινε χθες τη νύχτα στις 22:00. Η ανακοίνωση του στρατού είναι λιτή και αναφέρει μόνο πως ο στρατιώτης την ώρα που......
"Εκτελούσε τα καθήκοντα του σκοπού σε διπλή σκοπιά του Στρατοπέδου, με το ατομικό του τυφέκιο αυτοτραυματίστηκε θανάσιμα. Για τα αίτια του περιστατικού, διατάχθηκε προανάκριση από τις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές."
 newsit.gr




Διαβάστε περισσότερα »

Αμετανόητος ο Ραγκούσης...

«Εγώ δεν ζητώ συγγνώμη για την απόφαση που πήραμε το 2009» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Γιάννης Ραγκούσης, μιλώντας στον Βήμα 99,5, προσθέτοντας ότι «πήραμε την απόφαση να προτάξουμε το εθνικό καθήκον, ακόμη κι αν εμείς εξαφανιστούμε από τον πολιτικό χάρτη»....



Στρέφεται με σκληρά λόγια κατά της κυβέρνησης Καραμανλή, αλλά και κατά του Άκη Τσοχατζόπουλου -χωρίς να τον κατονομάζει- λέγοντας: «Αυτοί που πρέπει να ζητήσουν "συγγνώμη'" απέναντι από τον ελληνικό λαό είναι αυτοί που πριν το 2009, και κυρίως από το 2004 μέχρι το 2009, η κυβέρνηση Καραμανλή και πριν από αυτήν, όλοι όσοι κυβέρνησαν τον τόπο και έκαναν ρουσφέτια, σπατάλες, "ρεμούλες", έκαναν και προσωπικές περιουσίες και τώρα είναι πίσω από τα σίδερα της φυλακής και μας κάνουν να ντρεπόμαστε, όταν προέρχονται από τη δική μας παράταξη».

Η δήλωση του κ. Ραγκούση έχει ως εξής: «Εγώ θα σας πω μια ακόμη μεγάλη αλήθεια. Εμείς, ως κόμμα, ως παράταξη και ως πρόσωπα, τον Οκτώβριο του 2009 πήραμε μια μεγάλη απόφαση. Εγώ, για αυτή την απόφαση ούτε ζητώ συγγνώμη, ούτε μετανιώνω.

» Πήραμε την απόφαση να προτάξουμε το εθνικό συμφέρον, να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να κρατηθεί ο τόπος "όρθιος", ακόμα και αν εμείς εξαφανιστούμε από τον πολιτικό χάρτη. Εγώ, για αυτή την απόφαση, δεν μετανιώνω, δεν ζητάω συγγνώμη.

» Αυτοί που πρέπει να ζητήσουν "συγγνώμη" απέναντι από τον ελληνικό λαό είναι αυτοί που πριν το 2009, και κυρίως από το 2004 μέχρι το 2009, η κυβέρνηση Καραμανλή και πριν από αυτήν, όλοι όσοι κυβέρνησαν τον τόπο και έκαναν ρουσφέτια, σπατάλες, 'ρεμούλες', έκαναν και προσωπικές περιουσίες και τώρα είναι πίσω από τα σίδερα της φυλακής και μας κάνουν να ντρεπόμαστε όταν προέρχονται από τη δική μας παράταξη.

» Αυτοί να ζητήσουν συγγνώμη, που πριν το 2009 κυβερνώντας την Ελλάδα, χάρη στον εξωτερικό δανεισμό, έκαναν εύκολες πολιτικές καριέρες και κατάφεραν εκείνα τα χρόνια, θυσιάζοντας το μέλλον και την προοπτική του τόπου, να δημιουργήσουν ένα εξελικτικό πρόβλημα, που στα χέρια μας το 2009 παραλίγο να κοστίσει την υπόσταση της χώρας ».




Διαβάστε περισσότερα »

Οί δυσκολότερες εκλογές της ζωής μου…

Οί σωτήρες τού Έθνους !

( τώρα, άν τούς λέγαμε ούστ ! από εδώ, θα είχαμε άδικο; )

Οί περισσότεροι από αυτούς μας ξεπούλησαν στους ξένους, μας κόψανε τους μισθούς, μας κούρεψαν τα ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου όπου είχαμε βάλει τις ....
μικρές οικονομίες μιάς ολόκληρης ζωής, μας κατέστησαν άνεργους…

Εκείνο πού τούς ενδιέφερε ήταν μή χάσουν οί Τράπεζες, όχι οί πολίτες !

Κι΄ εν τούτοις, αντί να πάνε σε καμιά σπηλιά να κρυφτούν από την οργή τού λαού, έχουν το απύθμενο θράσος, βάζοντας νέο αρχηγό καί επειδή τούς φυλάνε ραβδούχοι αστυφύλακες τών 600 ευρώ, να διοργανώνουν συγκεντρώσεις στην πλατεία Συντάγματος νομίζοντας πώς ο λαός τώρα με τον νέο αρχηγό έχει ξεχάσει τα παθήματά του και την πείνα του…

Αιώνιοι πολιτικάντες, αυτόκλητοι σωτήρες και απατεώνες πού ντέ και καλά θέλετε οπωσδήποτε να διοικείτε καί να σώζετε τους άλλους…

Γκεσέμια του πολιτικού βίου πού μόνο το κυπρί σας λείπει για να οδηγείτε τους αφελείς…

Γιατί όμως φθάσαμε ως εδώ; Υπάρχει απάντηση ;





Γιατί φθάσαμε ως εδώ;













«…Το σοβαρώτερο γεγονός σε μία χώρα είναι η εκλογή των αρχόντων που θα την κυβερνήσουν.

Οι λαοί ακολουθούν τους αρχηγούς των, τους οποίους αγαπούν και μιμούνται. Δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς την τεράστια σημασία που έχει η εκλογή καλών ή κακών αρχόντων.

Όμως πολύ λίγοι σκέπτονται στα σοβαρά την αξίαν της ψήφου τους και την ευθύνην τους απέναντι Θεού και ανθρώπων, την ώρα που ψηφίζουν…

Σε λίγες μέρες θα κληθεί και ο λαός μας, για άλλη μια φορά να εκλέξει τους άρχοντας που θα τον διοικήσουν.

Θα ξεπεταχτούν πολλοί και διάφοροι υποψήφιοι, παλαιοί και νέοι, γνωστοί και άγνωστοι. Θα τους ακούσωμε να ομιλούν από τά ΜΜΕ και τους εξώστες στις πλατείες.

Θα γράφουν στις εφημερίδες, θα εξαγγέλλουν προγράμματα, θα σκορπούν υποσχέσεις, θα περιέρχονται τις συνοικίες και τα χωριά, θα περιστοιχίζωνται από τους φίλους των και θα ποζάρουν χαριτωμένα στα διαφημιστικά έντυπα, στους τοίχους και στα οχήματα.

Η Ιστορία διδάσκει πως οι λαοί εύκολα παρασύρονται και δημαγωγούνται.

Και ο λαός μας έχει μία πλούσια πείρα από τα αρχαία χρόνια, που δεν τη χρησιμοποιεί όσο πρέπει, γι' αυτό και απέχει πολύ ακόμη από μία σωστή και σωτήρια τοποθέτηση της ψήφου του.

Πρώτα απ' όλα, οι άρχοντές μας θα πρέπει να είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, πραγματικά πιστοί και ειλικρινά αφοσιωμένοι στην θρησκεία των πατέρων μας. Χριστιανοί όχι στους τύπους και Ορθόδοξοι όχι στα χαρτιά.

Είμαστε ένας λαός φαινόμενο θρησκευτικής ομοιογένειας.

Μασσώνοι, Χιλιαστές, και άθεοι πρέπει να καταψηφισθούν ανελέητα με την ψήφον του ευσεβούς Ορθοδόξου λαού μας.

Οι άρχοντές μας πρέπει επίσης να είναι πατριώτες.

Μέσα στην ψυχή τους πρέπει να ζεί η Ελλάδα με όλο το μεγαλείο της.

Πατριώτες όμως σωστοί και ολοκληρωμένοι, όχι απ' αυτούς που τάχα κόπτονται για την πατρίδα και τα ιδανικά, χωρίς να τα πιστεύουν και υποκριτικά τα βάζουν σαν προκαλύμματα ανόμων συμφερόντων και φρικτής εκμεταλλεύσεως.

Χρειάζονται λοιπόν αγνοί πατριώτες !

Ο λαός μας θέλει τους άρχοντές του ανθρώπους του λαού. Όχι από εκείνους που μιλούν για το λαό και δεν έχουν άλλη σχέση μαζί του, παρά να τον απατούν και να τον εκμεταλλεύονται.

Άρχοντες με ανθρωπιά, που θα σκύψουν σαν καλοί Σαμαρείτες να δέσουν τις πληγές, να βοηθήσουν και να σώσουν τον ημιθανή και πάντα αδικημένο λαό μας.

Να ακούσουν τους στεναγμούς και τα παράπονά του.

Να βρίσκονται πάντα κοντά του, να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα, να αγωνίζονται για τη βελτίωση του βιοτικού του επιπέδου, να βοηθούν, να προστατεύουν, να θυσιάζονται, για να κλείνουν τα στόματα των εχθρών και των υπονομευτών, που εκμεταλλεύονται τη δυστυχία και τα βάσανα του λαού.

Ο λαός μας θέλει τους άρχοντες του ανθρώπους της Εκκλησίας, γιατί γνωρίζει πολύ καλά πως χωρίς την ευσέβεια και την προσήλωση στην Εκκλησία, ο άνθρωπος αποχαλινώνεται και παρασύρεται σε κάθε κακό.

Δεν θέλει να τους βλέπει μόνο στις επιδεικτικές Δοξολογίες και παρελάσεις, με τις φανταχτερές εμφανίσεις.

Τους θέλει ευλαβείς και προσευχομένους, να εκκλησιάζονται, να εξομολογούνται και να κοινωνούν, να πιστεύουν στον Θεόν, να αγαπούν τον Κύριον ( όχι αλιβάνιστους πού κάνουν περατζάδες στίς Εκκλησίες και κάθονται μάλιστα όρθιοι μπροστά – μπροστά για να τους βλέπει ο κόσμος…)

Για τον λαό μας και την πατρίδα μας είναι μέγα δυστύχημα ότι από την ανασύσταση του Ελληνικού Κράτους ελάχιστα φωτεινά παραδείγματα πολιτικών με εκκλησιαστική συνείδηση συναντούμε.

Οι περισσότεροι ήσαν ξένοι προς την Εκκλησία, αδιάφοροι και εχθρικοί.

Τέλος, ο λαός μας θέλει τους άρχοντές του ανθρώπους με όλη τη σημασία της λέξεως, ικανούς, μορφωμένους, με ήθος, χαρακτήρα και ψυχικό μεγαλείο. Σήμερον κατήντησε πολιτικός να σημαίνει έναν επαγγελματία κακής μορφής.

Σήμερα Αρχηγός κόμματος πού να είναι και άνθρωπος είναι μέγα ευτύχημα.

Η εκλογή αληθινών ανθρώπων εκπροσώπων του λαού προϋποθέτει το ξεδιάλεγμά τους, όπου κι αν βρίσκονται και πάνω από κόμματα και προσωπικές επιδιώξεις.

Εδώ όμως χρειάζεται η ανάπτυξη του πολιτικού αισθητηρίου του λαού, για να μη μπαίνει η ψήφος του στη ζυγαριά του κεράσματος, της κουμπαριάς, του προσωπικού ρουσφετιού, και της τυφλής ιδεολογίας και προσωπολατρείας.

Πρέπει να νοιώσει ο λαός μας πως η ψήφος του είναι ένα παντοδύναμο όπλο, πού μπορεί να δημιουργήσει είτε την ευτυχία, είτε τήν δυστυχία.

Υπάρχει μεγάλη ηθική κρίσις παντού, και βεβαίως και στην πολιτική ηγεσία.

Η ψήφος μας μπορεί να αναζητήσει και να τιμήσει τους ανθρώπους με τα παραπάνω προσόντα και να τους καταστήσει κυβερνήτες μας.

Οι Εκλογές που έρχονται ας δείξουν πως είμαστε άξιοι καλύτερης τύχης, σαν άνθρωποι και σαν Έθνος.

( Το κείμενο αυτό με τίτλο «Εκλογές» είναι γραμμένο από τον τότε μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Τιμόθεο, μετέπειτα Αρχιεπίσκοπο Κρήτης και είναι χαρακτηριστικά επίκαιρο ακόμη και σήμερα…)

( Όχι λοιπόν λευκό, όχι άκυρο, όχι βαριέμαι να ψηφίσω καί πάω γιά μπάνιο, γιατί ευνοούνται μ΄ αυτά οί μεγάλοι...)


Ένας καθηγητής φιλοσοφίας πού έχει κάτι ακόμη να προσθέσει για τις εκλογές πού έρχονται…

http://patrablog.blogspot.com/




Διαβάστε περισσότερα »

Ο Τσίπρας ανοίγει θέμα ηγεσίας

Η αίσθηση που υπάρχει στην κοινωνία, και αυτό-τροφοδοτείται από φήμες και… μισόλογα για δήθεν δημοσκοπικά ευρήματα, οδηγεί στην εκτίμηση ότι οι εκλογές της 6ης Μαϊου θα είναι πρωτίστως οι εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή, του Αλέξη Τσίπρα.

Το κόμμα της Ανανεωτικής Αριστεράς, που δεν κατάφερε το 2009 να αξιοποιήσει το....
ρεύμα το οποίο είχε δημιουργηθεί υπέρ του, κατά τη δεύτερη περίοδο διακυβέρνησης του τόπου από τη Νέα Δημοκρατία, μοιάζει σήμερα έτοιμο για τη μεγάλη ανατροπή: Να προσπεράσει το ΚΚΕ, να αφήσει πολύ πίσω του τη Δημοκρατική Αριστερά, και ενδεχομένως να απειλήσει ακόμη και το ΠΑΣΟΚ για τα έδρανα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Βουλή η οποία θα προκύψει από τις κάλπες της Κυριακής.

Εφόσον οι παραπάνω εκτιμήσεις επιβεβαιωθούν, και με δεδομένη την προσωπική δημοφιλία που τον διακρίνει, ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει εξελιχτεί στον απόλυτο κυρίαρχο του χώρου της Κεντροαριστεράς. Κάτι που θα έχει συνεπακόλουθες επιπτώσεις στους αρχηγούς των δυο άλλων κομμάτων που κινούνται ιδεολογικά πλησίον, την Αλέκα Παπαρήγα στο ΚΚΕ και τον Φώτη Κουβέλη στη Δημοκρατική Αριστερά.

Με το ΚΚΕ, η Ιστορία μας έχει διδάξει ότι οι αλλαγές ηγεσίας είναι εξαιρετικά… δυσκοίλιες. Απ' την άλλη βέβαια, και σε ανύποπτο χρόνο, η ίδια η Αλέκα Παπαρήγα έχει ανοίξει το συγκεκριμένο κεφάλαιο, δηλώνοντας ότι πλησιάζει η στιγμή της αποχώρησής της.

Με τη Δημοκρατική Αριστερά, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Φώτης Κουβέλης αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ και ίδρυσε τη Δημοκρατική Αριστερά, ακολουθώντας τη δική του, αυτόνομη πορεία, όταν έχασε από τον Αλέξη Τσίπρα στην εσωκομματική μάχη ηγεσίας. Μέχρι και πριν από μερικές εβδομάδες, οι δημοσκοπήσεις τον εμφάνιζαν να «ξεριζώνει» μεγάλο κομμάτι της εκλογικής βάσης του ΠΑΣΟΚ του 2009, κάτι που δημιουργούσε στη Δημοκρατική Αριστερά προσδοκίες για διψήφιο ποσοστό.

Κάπου εκεί, άρχισαν τα λάθη στρατηγικής από την πλευρά του Φώτη Κουβέλη. Η Δημοκρατική Αριστερά, δεν κατάφερε να εξελιχθεί σε λιμάνι υποδοχής νέων και άφθαρτων στελεχών, αλλά αντιθέτως συγκέντρωσε στις τάξεις της ξεθωριασμένες φιγούρες από το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ. Μια επιλογή που φαίνεται ότι είχε βαρύ τίμημα, καθώς η Δημοκρατική Αριστερά καθηλώθηκε σε χαμηλά ποσοστά.

Την επομένη των εκλογών λοιπόν, και ανεξαρτήτως του μεγάλου ποσοστού του ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και κυρίως η Δημοκρατική Αριστερά θα βρεθούν πιθανότατα αντιμέτωποι με θέμα ηγεσίας. Επομένως και εσωστρέφειας.

http://www.statesmen.gr




Διαβάστε περισσότερα »

«Χρυσές δουλειές» με ροζ ξενοδοχείο για τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής

Με μια «αμήχανη» ανακοίνωση, που προκαλεί γέλια για τους ισχυρισμούς της και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο, η οργάνωση Χρυσή Αυγή επιβεβαιώνει πλήρως το δημοσίευμα του «Εθνους» τη Δευτέρα 30 Απριλίου, σύμφωνα με το οποίο ο γενικός γραμματέας της οργάνωσης, Ν. Μιχαλολιάκος, αποκαλύπτεται ότι είναι συνιδιοκτήτης ροζ ξενοδοχείου στην....
οδό Λιοσίων, με την επωνυμία New Dream.
Στην ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, που «φάσκει και αντιφάσκει», αναφέρεται ότι ιδιοκτήτες του ροζ ξενοδοχείου είναι μία οικογένεια Βορειοηπειρωτών.
Στην ίδια πρόταση όμως οι Βορειοηπειρώτες «ιδιοκτήτες» εμφανίζονται και ως «ενοικιαστές» του ξενοδοχείου από τους πραγματικούς κατόχους που -όπως παραδέχεται η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής- είναι η «οικογένεια της συζύγου του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής», Ν. Μιχαλολιάκου.
Είναι εμφανής η σύγχυση των συντακτών της ανακοίνωσης, αφού από το κείμενο γίνεται τελικά σαφές ότι η οικογένεια Μιχαλολιάκου έχει στην ιδιοκτησία της το ροζ ξενοδοχείο. Επιβεβαιώνεται επίσης ότι η εταιρεία «ΛΥΔΙΑ Α.Ε.», που διαχειρίζεται το ακίνητο, ανήκει στην οικογένεια του Ν. Μιχαλολιάκου, όπως αποκαλύπτεται από το Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών.
Σύμφωνα με το Τεύχος Ανωνύμων Εταιρειών (ΦΕΚ 10271) της 6ης Σεπτεμβρίου 2007, η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας «ΛΥΔΙΑ - ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις» στην οποία ανήκει το ξενοδοχείο New Dream, είναι η εξής: Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας είναι ο Αθανάσιος Ζαρούλιας του Βασιλείου, κουνιάδος του Ν. Μιχαλολιάκου και αντιπρόεδρος είναι η σύζυγος του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια.
Ο Ν. Μιχαλολιάκος είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, μαζί με τον Σ. Μαρτίνο και την Αλ. Δανέλλη. Το διοικητικό συμβούλιο της «ΛΥΔΙΑ Α.Ε.», στο οποίο κατέχουν την πλειοψηφία μέλη της οικογένειας Μιχαλολιάκου, θα διοικεί την εταιρεία μέχρι και τις 27 Μαΐου 2012.
Το κείμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσε η Χρυσή Αυγή είναι «διανθισμένο» με απειλές εναντίον των δημοσιογράφων αλλά και αναφορές σε «σενάρια» κατασυκοφάντησης και παραπληροφόρησης για την οργάνωση.
Δύο... εκδοχές για την υπηκοότητα
Στην ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής γίνεται επίσης λόγος για τον αλλοδαπό εργαζόμενο που σύμφωνα με το επίσημο αστυνομικό δελτίο της 25η Αυγούστου 2010, έπεσε θύμα ληστείας στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.
«Επειτα από δική μας έρευνα», αναφέρει η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, προέκυψε ότι το εν λόγω άτομο «δεν είναι ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ αλλά Ελληνας με καναδική υπηκοότητα».
Λίγη ώρα αργότερα όμως οι χειριστές της ιστοσελίδας άλλαξαν το κείμενο και αφαίρεσαν την αναφορά της καναδικής υπηκοότητας, θέλοντας να τονίσουν ότι ο εργαζόμενος που ήταν στην υποδοχή του ξενοδοχείο ήταν «καθαρός» Ελληνας με προφανή στόχο να μην καταρριφθεί ο «μύθος» ότι στις εταιρείες που ανήκουν σε Χρυσαυγίτες απασχολούνται μόνο Ελληνες εργαζόμενοι.

OXI ALLO KAPBOYNO




Διαβάστε περισσότερα »

ΚΚΕ: Από τον Στάλιν και τον Ζαχαριάδη στον Κιμ Σουνγκ Ιλ και ... Α.Παπαρήγα, τέλος;

Σεισμικά αποτελέσματα φαίνεται ότι θα έχει το αποτέλεσμα της Κυριακής, όχι τόσο στο ΠΑΣΟΚ ή στη ΝΔ που είναι πλέον βέβαιο ότι δεν θα επιτευχθεί ο βασικός εκλογικός τους στόχος να ξεπεράσουν το 50% των ψήφων, αλλά στο ... ΚΚΕ, αν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις που φέρουν το ΚΚΕ τέταρτο κόμμα. Σημεία ότι το τέλος του κόσμου πλησιάζει; Δεν ξέρουμε, αλλά πλέον η ηγεσία της Α.Παπαρήγα, δείχνει να.....
 έχει τεθεί υπό σοβαρή αμφισβήτηση.

Η εσωκομματική αμφισβήτηση της Αλέκας Παπαρήγα δεν είναι βέβαια κάτι το νέο, υποβόσκει εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον, αλλά πλέον η απόρριψη της πρότασης Τσίπρα για συμμετοχή του ΚΚΕ σε μια αριστερή κυβέρνηση και ο τρόπος που έγινε αυτή η απόρριψη, που επί της ουσίας στήριξε τις δυνάμεις του Μνημονίου το ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, έχει αυξήσει την δυσαρέσκεια για την Α.Παπαρήγα.

Ηγετικά στελέχη όπως ο Θ.Παφίλης, αλλά και η πλειοψηφία των μελών της Κεντρικής Επιτροπής έχουν θέσει εδώ και καιρό θέμα αποτελεσματικότητας των επιλογών της ηγετικής ομάδας του ΚΚΕ.

Η επιστροφή των φαντασμάτων στον Περισσό, όπως η αποκατάσταση του σφαγέα Στάλιν, δεν έχει γίνει χωρίς να υπάρξουν αντιδράσεις, οι οποίες όμως δεν βγήκαν από τον «σφραγισμένο» Περισσό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έπαψαν να υπάρχουν.

Ακόμα και η αποκατάσταση του σταλινικού πρώην ηγέτη του ΚΚΕ, Νίκου Ζαχαριάδη που ευθύνεται για την σφαγή δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων κατά τον Εμφύλιο (από την τελετή "αποκατάστασης" είναι και η φωτό της α'σελίδας) έγινε περισσότερο στο πλαίσιο "βορειοκορεατοποίησης" δηλαδή απομόνωσης του κόμματος από τα "αστικά" μικρόβια, παρά οτιδήποτε άλλο.

Η διαφοροποίηση του υιού Χαλβατζή πρόσφατα είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Οι ακραίες θέσεις της Α.Παπαρήγα που άνετα θα μπορούσαν να αποτελέσουν υλικό για σατιρική επιθεώρηση («Δεν θέλουμε να υπάρχει καμία κυβέρνηση», «Λέμε όχι σε συμμετοχή μας σε κυβέρνηση γιατί ο λαός δεν θα μπορεί να διαδηλώνει», «Έχουμε πόλεμο» και άλλα τέτοια) βρίσκονται μακριά από αυτά που πιστεύει ένα μεγάλο τμήμα της ΚΕ του ΚΚΕ, αλλά οι θέσεις αυτές είναι πολύ βολικές για τα κόμματα του Μνημονίου που χρησιμοποιούν το ΚΚΕ ως "σφουγγάρι" της δυσαρέσκειας τμημάτων των πολιτών.

Στέλεχος του κόμματος μιλώντας στο defencenet.gr σημείωνε ότι «Το ζήτημα της ηγεσίας και της γενικότερης γραμμής του κόμματος είναι πολύ σοβαρό για να μπορέσουμε να το αναλύσουμε με δύο κουβέντες. Ίσως οι εποχές θέλουν κάποια άλλα πράγματα, αλλά αυτά αποτελούν αντικείμενο συζήτησης στους κόλπους του κόμματος».

Η Α.Παπαρήγα, ακολουθώντας ανάλογη γραμμή με το άλλο άκρο του πολιτικού φάσματος, τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή («Μόνοι εναντίον όλων») είναι ελάχιστα ελκυστική για μεγάλες μάζες ψηφοφόρων.

Το 8,5% των περασμένων εκλογών θα μπορούσε να είναι διπλάσιο σήμερα αν ο Περισσός έμοιαζε περισσότερο σε ένα σύγχρονο κόμμα, παρά στην ευρωπαϊκή έκδοση του ΚΚΛΔΒΚ (Κομμουνιστικό Κόμμα Λαϊκής Δημοκρατίας Βορείου Κορέας).

Άλλωστε ήταν και το μοναδικό κόμμα της Ευρώπης που έστειλε συλλυπητήριο τηλεγράφημα όταν πέθανε ο «λαοπρόβλητος ηγέτης» της Βορείου Κορέας, Κιμ Σουνγκ Ιλ.

Την Κυριακή, αν το ΚΚΕ δει την «πλάτη» του ΣΥΡΙΖΑ, τότε θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την, κατά τα άλλα συμπαθή, Αλέκα. Αν όχι, οι εξελίξεις μπορεί να αναβληθούν, αλλά όχι να αποτραπούν...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr




Διαβάστε περισσότερα »

Βουλγαρία: Το πρότυπο της Τρόικας για την Ελλάδα είναι "η χώρα με τα πιο θλιβερά ρεκόρ"!

Η Βουλγαρία έγινε η χώρα με τους χαμηλότερους μισθούς και συντάξεις, με την ταχύτερη αύξηση της ανεργίας, με τις περισσότερες χρεοκοπίες εταιρΕιών, με τις περισσότερες υποκλοπές των πολιτών της. Η χώρα έγινε 'διάσημη' διεθνώς με τις μεγαλύτερες νοθεύσεις των εκλογών, με την πολιτική κάλυψη του λαθρεμπορίου, με το μεγαλύτερο μερίδιο της 'γκρίζας οικονομίας', με την.....
υψηλότερη διαφθορά».

Σύμφωνα με το zougla.gr, τα παραπάνω ανέφερε ο πρόεδρος της μεγαλύτερης οργάνωσης των Βούλγαρων σοσιαλιστών, Ρούμεν Οβτσάροφ, στην εναρκτήρια ομιλία του στη κεντρική συγκέντρωση για την εργατική Πρωτομαγιά, την οποία οι σοσιαλιστές πραγματοποίησαν φέτος με κεντρικό σλόγκαν, «Η ημέρα της οργής».

«Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ μεταμόρφωσε τη Βουλγαρία σε «χώρα των θλιβερών ρεκόρ», ενώ εξαιτίας της διακυβέρνησής του η κρίση έγινε φοβερή και ανυπόφορη για τους Βούλγαρους. Η φτώχεια και η εξαθλίωση είναι τρομακτικές. Η ανευθυνότητα και το αίσθημα ατιμωρησίας είναι πρωτοφανείς». Αυτό τόνισε στην ομιλία του ο πρώην υπουργός Οικονομίας, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες της Σόφιας «να μην επιτρέψουν σ' εκείνους που έφεραν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού να συνεχίζουν να την κυβερνούν μετά τις εκλογές (οι τακτικές κοινοβουλευτικές εκλογές στη Β�υλγαρίας πρέπει να γίνουν σε ένα χρόνο).

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Βουλγαρικού Σοσιαλιστικού Κόμματος (ΒΣΚ), Σεργκέι Στανίσεφ, είπε στο μεγάλο συλλαλητήριο στο κέντρο της Σόφιας, ότι «κανένας, πλην το ΒΣΚ, δεν μπορεί να σταματήσει το ΓΕΡΜΠ, τον Μπόικο Μπορίσοφ, κι εμείς θα το κάνουμε». Παράλληλα, κατηγόρησε τους κυβερνώντες, ότι εδώ και τρία χρόνια υποβάλλουν την εργατιά σε μια «άνευ προηγουμένου ταπείνωση», δια της δραστικής αύξησης της ανεργίας, ενώ «500 επιχειρήσεις στη χώρα δεν πληρώνουν τους μισθούς στο προσωπικό τους με την επιδεικτική απουσία της Πολιτείας».

Ο αρχηγός των σοσιαλιστών κατηγόρησε έντονα την κυβέρνηση για τον «σκανδαλώδη τρόπο, με τον οποίον πάρθηκε η απόφαση να αποχωρήσει από το σχέδιο κατασκευής του πυρηνικού σταθμού "Μπέλενε"», όπως είπε. Κάλεσε δε τους πολίτες να πάρουν ενεργό μέρος στη συλλογή υπογραφών με αίτημα την προκήρυξη δημοψηφίσματος για το μέλλον της πυρηνικής ενεργειακής πολιτικής στη Βουλγαρία, η οποία έχει ξεκινήσει στη με πρωτοβουλία των σοσιαλιστών.

[Εμπρός λοιπόν, στο όνομα μιας αμφιλεγόμενης "ανταγωνιστικότητας", ας αφήσουμε την Τρόικα με τους εγχώριους συμμάχους της να μας βουλγαροποιήσουν όπως επιμένουν εδώ και καιρό, ξεκινώντας από τον ευτελισμό των μισθών και προχωρώντας διαδοχικά παντού...]

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr




Διαβάστε περισσότερα »

Διαγράφονται τα πρόστιμα για αυθαίρετα που κατεδαφίζονται

Τη διαγραφή όλων των προστίμων που έχουν επιβληθεί από την πολιτεία για την διατήρηση αυθαιρέτων κτισμάτων και κατασκευών, εντός δασικής έκτασης, προβλέπει απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης των αυθαιρέτων αποδεχτεί οικειοθελώς να τα παραδώσει για κατεδάφιση.
Ειδικότερα, οι σύμβουλοι Επικρατείας του Ε' τμήματος του.....
ΣτΕ, ερμηνεύοντας τη δασική νομοθεσία και τη νομοθεσία περί αυθαιρέτων κτισμάτων που έχουν κατασκευαστεί αυθαιρέτως σε δάσος ή δασική ή αναδασωτέα έκταση, έκριναν ότι οι δυσμενείς για τους πολίτες συνέπειες αίρονται, αν οι αυθαίρετες κατασκευές παραδοθούν οικειοθελώς προς κατεδάφιση.
Δηλαδή στις περιπτώσεις αυτές οι πολίτες απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής της ειδικής αποζημίωσης που τους έχει επιβληθεί με σχετικό πρωτόκολλο για τη διατήρηση των αυθαιρέτων, σε όποιο ποσό και αν έχει ανέλθει αυτή.
Η υπόθεση για τη οποία λήφθηκε η απόφαση
Τον Δεκέμβριο του 1994 διατάχθηκε από το Νομάρχη Ανατολικής Αττικής η κατεδάφιση τμήματος κατοικίας, μάντρας και περίφραξης, τα οποία κατασκευάστηκαν αυθαίρετα τον Μάρτιο του 1993, σε δημόσια δασική έκταση στη θέση ''Καμίνη- Κακή Θάλασσα'' του Δήμου Κερατέας Αττικής. Η έκταση αυτή τον επόμενο χρόνο κηρύχθηκε αναδασωτέα.
Ο ιδιοκτήτης του αυθαιρέτου προσέφυγε στην Δικαιοσύνη κατά της πράξης κατεδάφισης, η οποία από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών απορρίφθηκε το έτος 1996.
Από την άλλη πλευρά, το 1998 ο δασάρχης Λαυρίου με σχετικό πρωτόκολλο επέβαλε ειδική αποζημίωση ύψους 39.005 ευρώ για διατήρηση αυθαιρέτου κτίσματος επί 1.691 ημέρες.
Η ακύρωση του πρωτοκόλλου
Κατά του πρωτοκόλλου του δασάρχη ο ιδιοκτήτης του αυθαιρέτου άσκησε και πάλι ενώπιον της Δικαιοσύνης προσφυγή, η οποία έγινε δεκτή και ακυρώθηκε το επίμαχο πρωτόκολλο, καθώς οι αυθαίρετες κατασκευές παραδόθηκαν οικειοθελώς προς κατεδάφιση από τον ιδιοκτήτη τους.

http://news247.gr/




Διαβάστε περισσότερα »

Πούτιν: Πάμε ολοταχώς για τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο!…Βίντεο ντοκουμέντο που έθαψαν τα ΜΜΕ

Την ομιλία αυτή του Πούτιν την έθαψαν επιμελώς τα ελληνικά και Δυτικά ΜΜΕ για να μην αντιληφθεί η ανθρωπότητα το γεγονός ότι αυτοί που διοικούν τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση απο το παρασκήνιο θέλουν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε μία Παγκόσμια Κυβέρνηση-Τυραννία…Το βίντεο περιλαμβάνει αποσπάσματα από την...
ομιλία του Βλαδίμηρου Πούτιν στην ετήσια συνέντευξη τύπου στο Μόναχο το 2011. Στο συνέδριο συμμετείχαν αρχηγοί κρατών και ο Πούτιν μίλησε ξεκάθαρα ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και «αυτούς» που θέλουν να γίνουν κυρίαρχοι του πλανήτη. Δείτε το…


http://antipliroforisi.blogspot.com




Διαβάστε περισσότερα »