Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Από... Δήμαρχος, κλητήρας η Διαμαντοπούλου!

Περασμένα μεγαλεία για την Άννα Διαμαντοπούλου που από Υπουργός και Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, πλέον δηλώνει... μέλος πολιτικού κόμματος...

Περασμένα μεγαλεία για την Άννα Διαμαντοπούλου, που εμφανίστηκε στο δελτίο ειδήσεων του Mega. Στην κάρτα του δελτίου, κάτω από το ονοματεπώνυμό της, αναγραφόταν ο...
τίτλος: «Στέλεχος ΠΑΣΟΚ».

Από υπουργός και βουλευτής απλό στέλεχος του καταποντισμένου -εκλογικά- ΠΑΣΟΚ. Έτσι, γιατί κάποιοι ξεχνάνε πως οι ψηφοφόροι είναι εκείνοι που έχουν τη δύναμη και όταν δουν πως δεν τους σέβονται τιμωρούν και υποβαθμίζουν...
 gazzetta




Διαβάστε περισσότερα »

Ευρωπαϊκή εντολή να ξεριζώσουν οι αγρότες τα αμπέλια που δεν είναι δηλωμένα!!!

Ενδεχομένως πολλοί δεν γνώριζαν ότι το δικαίωμα κάθε αγρότη να καλλιεργήσει εξαρτάται εδώ και αρκετά χρόνια απο το διευθυντήριο των Βρυξελλών. Δεν χρειάζεται να σημειώσουμε κάτι παραπάνω. Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της επαρχιακής εφημερίδας αρκεί για συμπεράσματα....


Σε περιπέτειες έχουν μπει 500 περίπου αγρότες στην Ηλεία (όπως αποκάλυψε με πρωτοσέλιδο άρθρο της η εφημ. ΠΑΤΡΙΣ)έπειτα από την αυστηρή εντολή- οδηγία που δόθηκε από την Ευρωπαική Ένωση στην χώρα μας ότι κάτοχοι αμπελοτεμαχίων που έχουν φυτευθεί δίχως αντίστοιχο δικαίωμα φύτευσης μετά την 31η Αυγούστου 1998, δεν νομιμοποιούνται και υποχρεούνται να τα εκριζώσουν. Η Δνση Αγροτικής Οικονομία έχει ήδη ενημερώσει τους δήμους για το θέμα ζητώντας να κληθούν οι αγρότες- αμπελουργοί πριν βρεθούν προ εκπλήξεως με τα τσουχτερά πρόστιμα.

Η Δντρια της υπηρεσίας Μπέκυ Σπυροπούλου ερωτηθείς χθες για το θέμα που έχει ανακύψει επεσήμανε ότι τα εξής:

«Για όλα τα αμπελοτεμάχια που είναι φυτευμένα με οινοποιήσιμες ποικιλίες πρέπει να έχει εκδοθεί από την Υπηρεσία σχετική άδεια. Εάν φυτευθεί οινάμπελος χωρίς άδεια θα εκριζώνεται. Οι κάτοχοι αμπελοτεμαχίων που έχουν φυτευθεί δίχως αντίστοιχο δικαίωμα φύτευσης μετά την 31η Αυγούστου 1998, δεν νομιμοποιούνται και υποχρεούνται να τα εκριζώσουν με ίδια δαπάνη. Στην περίπτωση επισημαίνει που δεν προβούν στην εκρίζωση αμέσως, επιβάλλεται χρηματική ποινή 1.200 ευρώ/στρέμμα που ισχύει για ένα έτος από την ημερομηνία κοινοποίησης του προστίμου μετά την παρέλευσητου οποίου διπλασιάζεται, εφόσον η παράνομη φυτευμένη έκταση συνεχίζει να υφίσταται.»

Τα σταφύλια που προέρχονται από αμπελοτεμάχια φυτευμένα μετά το έτος 1998 χωρίς άδεια απαγορεύεται να οινοποιούνται, οπότε δεν δύνανται να αναγράφονται στη Δήλωση Συγκομιδής. Επίσης πρέπει τα στοιχεία της Ενιαίας Ενίσχυσης να ταυτίζονται με τα στοιχεία της Δήλωσης Αμπελοκαλλιέργειας.

alfavita.gr




Διαβάστε περισσότερα »

Φόβοι για βεντέτα στην Πάτρα μετά τη δολοφονία Έλληνα από Αφγανούς. [Βίντεο]

Στο πόδι οι κάτοικοι της Πάτρας, μετά τη δολοφονία 29χρονου Έλληνα.
Οι κάτοικοι απειλούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και μάλιστα αυτή την ώρα έχουν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν για τον θάνατο του 29χρονου Αθ. Λαζανά...

Σύμφωνα με το thebest.gr, οι συγκεντρωμένοι πολίτες, έχουν συγκεντρωθεί στα γραφεία του εκπολιτιστικού συλλόγου της περιοχής ενώ κάποιοι από αυτούς έχουν αποκλείσει την Ακτή Δυμαίων στο ύψος του Γλαύκου και κάποιοι άλλοι απειλούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και να κινηθούν προς το κτίριο της Πειραϊκής Πατραϊκής που χρησιμοποιείται ως κατάλυμα απο τους μετανάστες.




Διαβάστε περισσότερα »

ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ ΣΤΗ Ν.Δ.

Δεδομένων των δύσκολων καιρών που περνά η πατρίδα μας θεωρώ υποχρέωση και ύψιστο καθήκον μου να διαφυλάξω και να στρατευθώ στην προσπάθεια για τη ρεαλιστική επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και τη διασφάλιση της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας.
Τιμώ την εμπιστοσύνη του Προέδρου και του κόμματος που με ανέδειξε, αλλά ο διαμελισμός της κεντροδεξιάς με βρίσκει διαμετρικά αντίθετο. Δεν έχω το δικαίωμα να συμβάλλω στην....
ενδυνάμωση του επερχόμενου ρεύματος του λαϊκισμού της αριστεράς που μόνο δεινά μπορεί να επιφέρει στη χώρα.
Για αυτούς τους, ζωτικής σημασίας, λόγους τάσσομαι υπέρ της συσπείρωσης της κεντροδεξιάς. Έχω την πεποίθηση ότι η μία και μοναδική απάντηση είναι η ενωμένη κεντροδεξιά η οποία έχει τα εχέγγυα να εξασφαλίσει τόσο την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ, όσο και το ξεκίνημα της αναπτυξιακής πορείας που τόση ανάγκη έχει ο τόπος μας.
Απευθυνόμενος στους Έλληνες πολίτες υπόσχομαι, μέσα από αυτή την συστράτευση, την αμέριστη και αδιάκοπη προσπάθειά μου για το γενικότερο καλό και την έξοδο της χώρας από την κρίση, ειδικά σε τούτη τη δύσκολη, ιστορική στιγμή που βιώνει ο ελληνικός λαός.



ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ




Διαβάστε περισσότερα »

Μεντβεντεφ προς Ελληνες Πολίτες

Επειδή κάποιοι βιάστηκαν να ερμηνεύσουν τις δηλώσεις Μεντβεντεφ.
Κατ'αρχάς απευθύνθηκε προς τους Ελληνες Πολίτες παρακάμπτοντας τελείως τους δήθεν ελληνες πολιτικούς. Και ο λόγος είναι οτι οι προσβολές και οι γυριστές των πολιτικών εναντίον όποιας καλής και συμφέρουσας για την Ελλάδα Ρωσσικης προσέγγισης έτυχε της προκλητικής και.....
προσβλητικής συμπεριφοράς και αδιαφορίας.
Να θυμίσω την Μπακογιαννη που ενέταξε την Ελλάδα στην αμερικανικη αντιπυραυλική ασπίδα;
Την πρόσφατη Ελληνική άρνηση στους Ρώσσους παρατηρητές για τις εκλογές ενω ο Π.Ευθυμίου ως παρατηρητής των Ρωσσικων εκλογών διατύπωσε παρατυπίες;
Τους ενεργιακούς διαύλους οι οποίοι καταργήθηκαν μονομερώς έναντι της πράσινης μπούρδας
του Γ.Παπανδρέου;
Και άλλες τόσες αρνήσεις ειδικά για τα Ρωσσικα οπλικά συστήματα.
Οι Ρώσσοι ως άνθρωποι και ως ιδιοσυγκρασία είναι υπερήφανοι και τηρούν τον λόγο τους έναντι αντρών όχι ανδροφαινών.
Και οι δήθεν έλληνες ανδροφαινείς πολιτικοί δέν γνωρίζουν την λέξη συγγνώμη που οι άνδρες χρησιμοποιούν στην διαλεκτική τους.
Γι'αυτό και απευθύνθηκε στους Πολίτες εννοώντας:
Όσο θα είστε τόσο βλάκες και θα αφήνετε να σας διοικούν αυτοί απο εμάς μήν περιμένετε τίποτε. Εκτός εάν το θελήσετε ως Λαός.
Ομως η ερμηνία εκ μέρους μερικών εγχώριων σαλταδοροπολιτικών "κοιτάξτε Ρωσσόφιλοι τί είπε ο Μεντβεντεφ" δείχνει καθαρά ποιό είναι το πολιτικό εκβιαστικό παιχνίδι των προδοτών υπαλλήλων μας:
Να διαγραφεί απο το μυαλό των Ελλήνων οτι οι Ρώσσοι είναι δίπλα μας και πιθανόν να μας βοηθήσουν να βγούμε απο την τωρινή παγίδα εάν το αποφασίσουμε ως Λαός ως Έλληνες.
Δηλαδή οτι ο μονόδρομος είναι μονόδρομος και σκύψτε απελπισμένοι.
Medvedef to Hellenes Citizens.
Because some haste to interpret Medvedef's statements.
First of all he refered to Hellenes Citizens bypassing completely our suposed politicians.
The reason for this is all challenges and the roll-ups of our politicians against every good and advantageous
for Hellas Russian proposition, that lucked provocative and insulting behavior.
Let's remember Bakogiani that enrolled Hellas in the anti missile umbrella ?
Let's remember the recent HEllenic deny to Russian observers for Hellenic elections, while P.Eythimiou was an observer in Russian elections in past that expressed irregularities ?
Remember the energy routes that removed unilaterally because of G.Papandreou "green" nonsences ?
And many other denials especially for Russian weapon systems. Russians as people and as temperamental are proud and they keep their word against man and not man-like-creatures.
And the suposed greek man-like politicians are ignoring the word "sorry" that men are using to understand eachother.
That's why he refered to Citizens by meaning:
As long as you are still stupids and let those to rule you, don't expect something from us. Unless you want it as Citizens.
But the interpret on behalf of some local unstable politicians:
"look friends of Russians what Medvedef said" shows clearly which is the politicial black-mail game of treacherous and liar politicians:
To erase from the Hellenic mind that Russians are around the corner and they may help us to free from this trap, if we decide as Citizens and as Hellenes from our own.
Dead end is a hopeless dead end so crouch desperate.
ΑΔΗΣ

ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΟΣ




Διαβάστε περισσότερα »

Από την Υπατία, στον Παππούλια και στην Χρυσή Αυγή.

Έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ή δεν έχουμε κύριε Παππούλια;
Υπάρχει ίση μεταχείριση για όλους στην Ελλάδα κύριε Παππούλια ή δεν υπάρχει;
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, σέβεται ή δεν σέβεται την ψήφο των Ελλήνων;

Δεν είναι η πρώτη φορά που με εκπλήσσει αρνητικά ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παππούλιας.
Βέβαια δεν....
είναι ο μόνος πολιτικός άρχοντας της των τελευταίων χρόνων της παρακμής και του εξευτελισμού που ζούμε ως κοινωνία, που δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, όμως ως πρόεδρος της Δημοκρατίας φέρει μεγαλύτερη ευθύνη.
Η είσοδος της Χρυσής Αυγής στην βουλή και μάλιστα με ποσοστό μεγαλύτερο άλλων κομμάτων, όπως του Κουβέλη του Μάνο ή της Ντόρας, φαίνετε να έκανε το πολιτικοοικονομικό δημοσιογραφικό κατεστημένο της θολούρας και της παρακμής, να τρίζει από τα θεμέλια του.
Είναι η πρώτη φορά που αισθάνθηκα ότι η ψήφος μου έχει αξία.
Το 7% που πήρε η Χρυσή Αυγή φάνηκε να έχει πολύ μεγαλύτερη αξία στα μάτια της κοινωνίας, από τα ποσοστά που άλλα κόμματα που μας παρουσιάζονται χρόνια τώρα ως αποτελεσματικά.
Θα πρέπει να αισθάνονται ακόμη ποιό δυνατοί οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, όχι γιατί η Χρυσή Αυγή θα τους διορίσει στο δημόσιο ή θα τους μοιράζει λεφτά, αλλά γιατί μόνο η παρουσία της Χρυσής Αυγής φάνηκε μέχρι τώρα να κάνει πραγματικά το μέχρι τώρα κατεστημένο να τρίζουν τα θεμέλια του.
Η άρνηση του προέδρου της Δημοκρατίας να δεχτεί τον Πρόεδρο της Χρυσής Αυγής Κύριο Μιχαλολιάκο είναι η απόδειξη της έλλειψης Δημοκρατίας που έχουμε στην χώρα μας.
Αυτή η ανθελληνική πολιτεία που ζούμε, δέχτηκε να συζητήσει με τους παράνομους μετανάστες της Υπατίας, αλλά αρνήθηκε να μιλήσει με τους 440 000 Ελλήνων που ψήφισαν Χρυσή Αυγή.
Κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας, αυτή σας η άρνηση, είναι η απόδειξη του εκφυλισμού της Δημοκρατίας που ζούμε τα τελευταία χρόνια.
Ελπίζω ο ελληνικός λαός στις ερχόμενες εκλογές να δώσει ακόμη περισσότερους ψήφους στην Χρυσή Αυγή, γιατί μόνο έτσι θα αποκαλυφτεί το μέγεθος της παρακμής που χρόνια τώρα ζούμε.

Νέος Χρυσαυγήτης




Διαβάστε περισσότερα »

Μέρκελ: Συνεχίζεται η καλή συνεργασία Γαλλίας-Γερμανίας

Για καλή συνεργασία μεταξύ Γαλλίας και Γερμανίας έκανε λόγο η Άνγκελα Μέρκελ σημειώνοντας ότι υπολογίζει σε αυτήν προκειμένου να βρεθούν λογικές λύσεις στις συνομιλίες που θα διεξαχθούν στις Βρυξέλλες για την κρίση στην ευρωζώνη.

«Θα έλεγα ότι ....
συνεχίζεται η καλή συνεργασία μεταξύ Γαλλίας και Γερμανίας», είπε στους δημοσιογράφους η Γερμανίδα καγκελάριος στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ στο Σικάγο, χωρίς ωστόσο να αποκλείει να υπάρξουν αποκλίνουσες θέσεις στις ευρωπαϊκές συνομιλίες.

«Εργάζομαι προς την κατεύθυνση της επίτευξης των λογικών λύσεων και έχω την αίσθηση ότι το ίδιο κάνει και ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ», κατέληξε.

http://voria.gr




Διαβάστε περισσότερα »

βιντεο: Ο Καζάκης απαντά “στον ενικό” (21 Μαΐου 2012)


Στις 21 Μαΐου 2012 ο Δ.Καζάκης βρέθηκε καλεσμένος στο πάνελ του Ν. Χατζηνικολάου, σε......
συζήτηση με θέμα "Ευρώ ή Δραχμή;"
Στο συγκεκριμένο απόσπασμα, μεταξύ άλλων:
- ορίζει το ζήτημα του νομίσματος ως εξόχως πολιτικό
-αντί του διλήμματος θέτει ως πραγματικό ερώτημα το "ποιος τελικά κυβερνά αυτό τον τόπο; οι γραφειοκράτες της Ευρώπης των τραπεζών ή ο λαός;"
-Τονίζει το σκανδαλώδες της άνευ όρων παραίτησης από κάθε δικαίωμα της χώρας, όρο για τη νέα δανειακή σύμβαση
-Επισημαίνει πως το Διεθνές Δίκαιο προβλέπει μέτρα που μπορεί να λάβει για την προστασία της, ως ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ.
-Αναφέρει τα περί "χημειοθεραπείας" στην ελληνική οικονομία που λέγανε διάφοροι, πριν φτάσουμε στα σημερινά χάλια
-Δείχνει με στοιχειά τον τερματικό χαρακτήρα αυτής της κρίσης για την Ελλάδα
-Αναφέρεται στην ανεργία που μαστίζει την κοινωνία μας, 22%, την τρίτη μεγαλύτερη παγκοσμίως
-Αναδεικνύει τη μεγάλη απάτη του κουρέματος του χρέους
-Καταγγέλει μεταξύ άλλων την ανήθικη χρηματοδότηση των τραπεζών εις βάρος της κοινωνίας και την καταβαράθρωση της παιδείας και της κοινωνικής πρόνοιας
-Διευκρινίζει ότι εφόσον δεν σπαταλώνται χρήματα για το χρέος, τα χρήματα επαρκούν για τις ανάγκες της χώρας
-Ορίζει σαν απαραίτητο τον εξορθολογισμό του κράτους...




Διαβάστε περισσότερα »

«Δημοψήφισμα, αν δεν πετύχει η αναδιαπραγμάτευση»

Ζήτημα διεξαγωγής δημοψηφίσματος σε περίπτωση που αποτύχει η αναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου από ενδεχόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Βούτσης.

Ερωτηθείς, σε εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης, για το πώς προτίθεται να αντιδράσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση που αποτύχει η προσπάθεια αλλαγής του....
Μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, ο κ. Βούτσης απάντησε πως η επόμενη κίνηση θα είναι η προσφυγή στο λαό και σε δημοψήφισμα, χωρίς πάντως να διευκρινίζεται το ακριβώς το ερώτημα.
Όπως προέκυψε από τη συζήτηση, χωρίς να διατυπώνεται σαφώς, το ερώτημα θα μπορούσε να είναι μνημόνιο και ευρώ ή μονομερής καταγγελία με το ρίσκο της επιστροφής στη δραχμή.
Η απάντηση του κ. Βούτση προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Β' Αθηνών και πρώην υπουργού , κ. Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος υπογράμμισε σε όλους τους τόνους την επικινδυνότητα αυτής της ενέργειας. Όπως είπε, θα ήταν καταστροφικό για την οικονομία, μετά από δύο εκλογικές αναμετρήσεις μέσα σε δύο μήνες, η χώρα να προχωρήσει σε δημοψήφισμα.

http://voria.gr/i




Διαβάστε περισσότερα »

Ακριβοί και λαμπεροί μου συνάδελφοι, μεγαλοδημοσιογράφοι...

Ώστε είναι αλήθεια; Έρχεται η καταστροφή; Έρχεται η ελληνική συντέλεια; Η Μέρκελ έχει θυμώσει τόσο με την Ελλάδα; Κι ο Σόιμπλε τα ίδια; Θα μας διώξουν από το ευρώ; Θα μας γυρίσουν στη δραχμή; Τελειώνουν τα λεφτά μας; Δεν θα πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις; Θα σταματήσουν τα νοσοκομεία και τα φαρμακεία να έχουν φάρμακα; Θα λείψει η βενζίνη από τα πρατήρια καυσίμων; Θα λείψουν τα �ακαρόνια κι οι κονσέρβες από τα σούπερ μάρκετ; Θα....
τρέχουν βελζεβούληδες στους δρόμους; Θα μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι;

Ακριβοί κι αγαπητοί μου συνάδελφοι, Όλγα, Γιάννη, Μανόλη, Παύλε (αχ μωρέ Παύλε…), Έλλη, Αλέξη, Πόπη, Άρη, Νίκο, έχω κατατρομάξει με τις αλήθειες σας… Έχω φοβηθεί, μα την Παναγία, με την τραγωδία που μου περιγράφετε ότι έχουμε μπροστά μας εμείς οι απείθαρχοι Έλληνες… Δεν μου την τεκμηριώνετε, φυσικά, αυτή την αλήθεια σας, αλλά μικρή σημασία έχει αυτό, αφού για να το λέτε εσείς που σχετίζεστε άμεσα με την εξουσία, που συχνά κάνετε και διακοπές με τους κυβερνώντες μας, κάτι θα ξέρετε παραπάνω… Μικρή σημασία, επίσης έχει, ότι εγώ έμαθα πως η πληροφορία τεκμηριώνε�αι, αποδεικνύεται, δεν πλασάρεται απλώς, κι ό,τι πιάσουμε… Ίσως τα δικά σας τα σχολειά, δίπλα στην εξουσία, έχουν άλλα προγράμματα σπουδών…

Καταστρεφόμαστε λοιπόν. Και δεν το κατάλαβαν οι Έλληνες! Καταστρεφόμαστε εξαιτίας της ψήφου των Ελλήνων! Άπονε κι αγνώμονα λαέ! Δεν σας άκουσε, δεν άκουσε την έκκληση του Νίκου (Ευαγγελάτου) μία ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες, το απόγευμα της Κυριακής 6 Μαΐου. «Έχουμε εντυπωσιακό αποτέλεσμα, προλαβαίνετε να το αλλάξετε», ήταν το νόημα της έκκλησής του προς τους ψηφοφόρους, υποψιάζοντας τον κόσμο για το δραματικό για το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα exit poll (φυσικά ήταν παράνομο να το ανακοινώσει) και καλώντας τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να το αλλάξουν. Και �α τα αποτελέσματα. Μια χώρα ελεύθερη μέχρι το ξημέρωμα της 6ης Μαΐου, με περήφανους πολίτες, που δούλευαν και χαίρονταν τη ζωή, που δημιουργούσαν, που απολάμβαναν τη Δημοκρατία και την εθνική κυριαρχία, που πανηγύριζαν με τη νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνησή τους, που έβλεπαν όλα να δουλεύουν ρολόι στον τόπο τους, οι ευτυχείς πολίτες της την έκαναν εκείνη την Κυριακή μια χώρα μπροστά σε κίνδυνο!

Αχ, ακριβοί και λαμπεροί μου συνάδελφοι, δεν σας άκουσαν προεκλογικά οι Έλληνες, αυτή η αχάριστη ράτσα. Και να οι συνέπειες τώρα! Από τις 6 Μαΐου ο κίνδυνος είναι πλέον υπαρκτός:

-Να αυτοκτονήσουν από την ανέχεια και την απόγνωση 2.000 Έλληνες!

-Να μείνουν χωρίς δουλειά 1,2 εκατομμύρια άνθρωποι, κυρίως νέοι!

-Να κινδυνεύουν άμεσα να μείνουν χωρίς δουλειά άλλες εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι!

-Να περάσουν το όριο της φτωχοποίησης 2.000.000 συνάνθρωποί μας!

-Να διπλασιαστούν μέσα σε λίγους μήνες οι άστεγοι και οι άνθρωποι που προσφεύγουν στα συσσίτια!

-Να καταργηθούν οι συλλογικές συμβάσεις και να μειωθούν οι μισθοί κατά 40%!

-Να μείνουν απλήρωτοι ή ανασφάλιστοι όσοι έχουν ακόμη δουλειά!

-Να μειωθούν οι συντάξεις στα 500 ευρώ!

-Να κλείσουν 500.000 επιχειρήσεις κι άλλες τόσες να μην κάνουν ούτε σεφτέ!

-Να γεμίσει η αγορά ακάλυπτες επιταγές και να αποσυρθούν καταθέσεις!

-Να μπουν νέοι φόροι αλλά και χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ!

-Να μεταναστεύουν από τη χώρα χιλιάδες νέοι!

-Να παίρνουν μισθό 360 ευρώ οι νέοι μέχρι 25 χρόνων. Το 40% απ' αυτούς, δηλαδή, γιατί το υπόλοιπο 60% ούτως ή άλλως δεν θα βρει δουλειά, ούτε θα πάρει ποτέ επίδομα ανεργίας!

-Να μειωθεί το επίδομα ανεργίας στα 300 ευρώ!

-Να παίρνει δώρο Πάσχα 44 ευρώ ο νέος που έχασε τον πατέρα του και το κράτος αποφάσισε να τον ενισχύει, καθώς είναι σπουδαστής και φυσικά άνεργος!

-Να κλείσουν σχολεία, νοσοκομεία, βιβλιοθήκες!

-Να υποθηκευτεί ο δημόσιος πλούτος υπέρ των δανειστών!

-Να κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα οι εκπρόσωποι της τρόικα και να οριστεί πραγματικός πρωθυπουργός ο Ράιχενμπαχ!

-Κι εκτός αυτών, να μην πάρουν τα λεφτά τους οι δανειστές μας και να γυρίσουμε στη δραχμή. (Αν και διαδικασία εξόδου από την Ευρωζώνη ούτε υπάρχει, ούτε κανείς την έθεσε, ενώ ο πρόεδρος του Eurogroup Γιούνκερ τα έβαλε με όσους ψευδώς απειλούν τους Έλληνες με συνέπειες!)

Α, και το βασικότερο, να κινδυνεύει η χώρα να μην κυβερνάται πλέον από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ! Με όλα τα παραπάνω μπορούμε να ζήσουμε, με αυτό το τελευταίο, χωρίς γαλάζιους και πράσινους στην κυβέρνηση, πώς θα ζήσουμε, μου λέτε;

Έχετε δίκιο, ακριβοί και λαμπεροί μου συνάδελφοι. Καλά κάνετε και μας δείχνετε τη σκληρή πραγματικότητα που προκαλέσαμε με την ψήφο μας τις τελευταίες ημέρες. Ακυρώνονται τα όνειρά μας με αυτό που συμβαίνει από τις 6 Μαΐου! Εσείς μας προειδοποιήσατε, μας προειδοποιείτε νύχτα μέρα, αλλά εμείς δεν το καταλαβαίνουμε. Τόσο χάσαμε την τσίπα μας, τελικά; Τόσο γαϊδούρι έγινε ο Έλληνας;

Μου επιτρέπετε, ελπίζω, να σας αποκαλώ συναδέλφους, εσάς τους μεγάλους, ακριβούς και λαμπερούς… Δοξάζω το όνομά σας που μας ανοίγετε τα μάτια! Εγώ, ένας φοβισμένος, επαρχιώτης, επισφαλώς εργαζόμενος και υποψήφιος άνεργος, επαρχιώτης συνάδελφός σας, από το Ηράκλειο… (Φαντάζομαι ο δικός σας μεγάλος μισθός είναι διασφαλισμένος, ούτως ή άλλως… Αν σας άγγιζε η κρίση, όπως το 90% των Ελλήνων, οι αναλύσεις σας θα ήταν διαφορετικές…)

[Αρθρο του Αλέκου Ανδρικάκη, αναδημοσιευση από το cretalive.gr]


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr




Διαβάστε περισσότερα »

Ποιον "δίνει" με τα ημερολόγιά του ο Άκης;Συχνές αναφορές,"φωτογραφίζουν" συνεργάτη του

Από το περιεχόμενο των σημειώσεών του στα ημερολόγια του Άκη Τσοχατζόπουλου, "φωτογραφίζεται" στενός του συνεργάτης.Ωστόσο επειδή με "φωτογραφίες" κανείς δεν μπορεί να αναφέρει ονόματα,η Δικαιοσύνη θα αναλάβει να κατονομάσει τον συνεργάτη του πρώην ΥΕΘΑ,για τον οποίο στα 18 ημερολόγιά του αναφέρονται πολλά:

•"Ρε Γιάννη",γράφει σε....
μία σελίδα επιπλήττοντας τον συνεργάτη του μ΄ αυτό το όνομα γιατί δεν του παρέδιδε "συμφωνημένες επιστροφές" για τα έτη 2009,2010 και 2011, ύψους 900 χιλιάδων ευρώ.

•Αναφερόμενος πάλι στον "Γιάννη" εξηγεί πως το ποσό ήταν 1 εκατομμύριο «που συμφωνήθηκε και αποδέχθηκα επίσημα από τους ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΣΟΥ» και από το οποίο πήρε μόνο μερικές χιλιάδες ευρώ.

•Σ΄άλλο σημείο κάνει λόγο για την «επιτυχή» συνεργασία που είχαν τα έτη 1997-2004 και σημειώνει: " Πριν δύο χρόνια σου πρότεινα , αποδέσμευση και εκκαθάριση της παλιάς μας συνεργασίας και αρνήθηκες έμπρακτα να το προχωρήσεις. Η μη επιστροφή από το 2010, παρά τις υποσχέσεις σου και τις συμφωνίες των 900 χιλιάδων ευρώ, που εγκρίθηκαν από τους δικούς σου, αρχές 2010, ήταν η μεγαλύτερη ζημιά για εμένα. Με ζημίωσες σχεδιασμένα, γιατί κάθε μήνα κάλυπτα τα «υποσχόμενα» από το απόθεμα μου».

•Σε άλλη σημείωση που απευθύνεται πάλι στον "Γιάννη" γράφει: «Εδώ και μήνες υπόσχεσαι ότι θα με περιμένουν αποστολές στο ένα και στο άλλο σημείο του κόσμου. Ρωσία, Ουκρανία, Ιταλία, Ελβετία…«Ξέρουμε και οι δυο μας, τι χρήματα και από που στείλαμε με σένα έξω. Μου έλεγες ότι οι άνθρωποι έξω, που αυτοί έβαλαν τις υπογραφές τους, εύχονται να τελειώσουν γρήγορα οι εμπλοκές με την Δικαιοσύνη και να έρθουμε να τα πάρουμε, να τους απαλλάξουμε».

•Ο Άκης Τσοχατζόπουλος γράφει στο ημερολόγιό του -αναφερόμενος πάντα στον "Γιάννη"- ότι βρήκε "μεσολαβητή" για να σταματήσουν οι έρευνες της Δικαιοσύνης:
«Φρόντισα να υπάρξει σοβαρός και ισχυρός «μεσολαβητής» να μας στηρίξει με παρεμβάσεις του και στην Δικαιοσύνη και στις αναγκαίες λειτουργίες υλοποίησης κοινών επιλογών μας».

Στα ημερολόγια του πρώην υπουργού καταγράφονται ραντεβού και συναντήσεις με πολλά πρόσωπα ,μεταξύ των οποίων επιχειρηματίες ,δημοσιογράφοι κ.λ.π


http://www.onalert.gr/




Διαβάστε περισσότερα »