Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Εκβιάζει ο Σόιμπλε: Η Ελλάδα θα υποστεί τις συνέπειες αν δεν τηρήσει τη συμφωνία


Εκβιαστικό μήνυμα Σόιμπλε, στο νήμα της προεκλογικής περιόδου, με σαφείς σκοπούς να αλοιώσει το εκλογικό αποτέλεσμα....



Ο Σόιμπλε προειδοποιεί τους έλληνες ψηφοφόρους ότι αν εκλεγεί κυβερνητική πλειοψηφία που δεν θα σεβαστεί τις δεσμεύσεις της χώρας με τους δανειστές, τότε η Ελλάδα θα υποστεί τις συνέπειες. «Η συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι σε εθελοντική βάση» αναφέρει με νόημα.

Επίσης, διαμηνύει ότι τα αποτελέσματα των εκλογών σε Ελλάδα και Γαλλία δεν θα έχουν επιπτώσεις στη γερμανική πολιτική, ενώ αναφερόμενος στην Ισπανία δηλώνει ότι η κυβέρνηση της χώρας είναι «στο σωστό δρόμο», αλλά έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει.

Σημειώνεται ότι το Βερολίνο νωρίτερα απέφυγε να σχολιάσει τις εκλογές στην Ελλάδα. Χαρακτηριστική ήταν η απάντηση που έδωσε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Γκέοργκ Στράιτερ απαντώντας στο καθιερωμένο κυβερνητικό μπρίφινγκ σε ερώτηση για την αντιμετώπιση των μεταναστών στην Ελλάδα.

«Δεν πρόκειται να πάρω θέση για ένα τέτοιο θέμα τρεις μέρες πριν από τις εκλογές» είπε ο κ. Στράιτερ υπογραμμίζοντας ότι το ζητούμενο είναι να προκύψει από τις εκλογές σταθερή κυβέρνηση."

Σαφώς όμως η γερμανική κυβέρνηση προβληματίζεται για το γεγονός ότι από τα 32 κόμματα που συμμετέχουν στις επικείμενες εκλογές, μόλις τα τρία στηρίζουν τις συμφωνίες με την τρόικα.




Διαβάστε περισσότερα »

Διεθνής Διαφάνεια: Η διαφθορά ως κύρια αιτία του ελληνικού χρέους


Μόνο αν καταπολεμήσουμε τη διαφθορά θα αποκτήσουμε μία κοινωνία πιο ανταγωνιστική δήλωσε....

 στον ΣΚΑΪ ο Κώστας Μπακούρης, πρόεδρος της Διεθνούς Διαφάνειας Ελλάς, στο πλαίσιο της συζήτησης με υποψήφιους βουλευτές με θέμα τη διαφθορά.

Τόνισε ότι η διαφθορά είναι η κύρια αιτία του χρέους και ζήτησε τη δέσμευση των κομμάτων στις προτάσεις της Διεθνούς Διαφάνειας. Οι προτάσεις - είπε - είναι άμεσα υλοποιήσιμες και χωρίς συνταγματικά κολλήματα για να μην υπάρχει η δικαιολογία ότι δεν μπορούν να γίνουν.




Διαβάστε περισσότερα »

Ψηφίστε ό,τι θέλετε, φτάνει να ψηφίσετε αυτό που θέλει ο Dr. Strangeschäuble


http://www.naftemporiki.gr/elections/story?id=2173822
"Επισήμανε ακόμη ότι αν στις κάλπες της Κυριακής ο ελληνικός λαός εκλέξει μια πλειοψηφία που δεν σεβαστεί τις υποχρεώσεις θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες, προσθέτοντας μάλιστα ότι η συμμετοχή στην Ε.Ε. είναι μια «εκούσ�α απόφαση»".

Όποτε με πιάνουν ανασφάλειες με τις (εκλογικές) επιλογές μου βλέπω τον πονηρό αυτό τύπο, και μου περνάει. Και έχω επίγνωση ότι το να προβοκάρει είναι πάγια τακτική του.

Θα σεβόμουν απολύτως ο,τιδήποτε είχε κάποια επίφαση σχέσης με αλήθεια και πραγματικότητα τα τελευταία 2 (ή 20) χρόνια.  Και αναφέρομαι στα 20 χρόνια βαρεμάρας.

Διαβάστε περισσότερα »

Τό τερατώδες Εκλογικό σύστημα μπορεί νά οδηγήσει σέ στιγνή δικτατορία μίας κραυγαλέας μειοψηφίας τών δωσιλόγων!

Η ανάγκη, σ' αυτές τίς εκλογές νά συντρίψει ο ελληνικός λαός τούς τρείς πυλώνες τής καταστροφής τής χώρας μας ( ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ), καί νά σπάσει έτσι τά δεσμά, που τού εχάλκευσαν τό ξένο διευθυντήριο τού ολοκληρωτικού καπιταλισμού καί η ντόπια ολιγαρχία τής υποτέλειας, μέ πρωτομάστορα τήν φάλαγγα τού δωσιλογισμού στήν χώρα μας, έχει αναλυθή σέ προηγούμενην ανάρτησήν μας, εδώ (http://kardamas.blogspot.com/2012/03/blog-post_26.html).

Πλησιάζοντας οι ....
εκλογές, κατά τίς οποίες ο ελληνικός λαός μπορεί νά λάβει τήν μεγάλην απόφαση, νά κάνει τό αποφασιστικό βήμα γιά τήν κατεδάφιση τού σάπιου πολιτικού συστήματος, που επισώρευσε τόσα δεινά σέ τούτον τόν τόπο μέσα σέ τόσο λίγον χρόνο, εάν επιχειρήσει κάποιος νά μελετήσει στοιχειωδώς τό ισχύον εκλογικό σύστημα, κατά πάσα πιθανότητα θά "πάρει τά όρη" από τήν αγανάκτηση καί τόν θυμό!
Πρόκειται γιά ένα τερατώσες εκλογικό σύστημα, τό οποίον, εάν ο λαός δέν συντρίψει κυριολεκτικώς μέ τήν ψήφον του τό "μπλόκ" τού δωσιλογισμού ( ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ καί τίς παραφυάδες τους), μπορεί αυτό τό εκλογικό σύστημα νά οδηγήσει σέ μία απροκάλυπτη δικτατορία μίας κραυγαλέας μειοψηφίας τών δωσιλόγων!

Άν σκεφθή κανείς, ότι, μέ ένα 40% αθροιστικώς τών δύο "μεγάλων" καταστροφέων τού λαού καί τής χώρας μας, αυτοί εξασφαλίζουν 160 έδρες στήν επόμενη Βουλή(!), τότε καταλήγει στό συμπέρασμα, ότι εδώ πρόκειται γιά απροκάλυπτη άσκηση βίας πρός τόν ελληνικόν λαό.
Πώς αλλοιώς μπορεί νά ονομασθή αυτό, δηλαδή μία κραυγαλέα μειοψηφία τού 40% νά μετατρέπεται "δημοκρατικά" σέ "πλειοψηφία" τού 54%;
Τί άλλο μπορεί νά είναι αυτό, άν δέν είναι μία απροκάλυπτη δικτατορία μίας κραυγαλέας καί αδίστακτης μειοψηφίας δωσιλόγων, μέ "προβειά δημοκρατική";
Οι χούντες επέβαλλαν τήν νοθεία μέ τήν διά τών όπλων βία! Οι χουντο"δημοκράτες" επιβάλλουν τήν νοθεία διά βίας "δημοκρατικής"!

Εάν υπάρχει ακόμη κάποιος στοιχειωδώς σκεπτόμενος, ο οποίος αγνοεί τό μέγεθος τής σχεδιασθείσης νοθείας καί απάτης ή αμφιβάλλει γι' αυτό, άς επισκεφθή τόν κατωτέρω σύνδεσμο (ΕΔΩ : http://kardamas.blogspot.com/2012/05/blog-post.html), όπου ο υπογράφων έχει κατασκευάσει ένα στοιχειώδες πρόγραμμα υπολογισμού τών εδρών τών κομμάτων, καί άς μελετήσει τά αποτελέσματα μέ ποσοστά, που θά δίνει ο ίδιος σέ κάθε κόμμα.
Είναι βέβαιον τότε, ότι όχι μόνον θά "φρίξει" από τό μέγεθος τής "δημοκρατικότητος" τών αδίστακτων εμπνευστών τού εκλογικού αυτού "χουντο"νόμου ( σύλληψη ΠΑΣΟΚ, "βελτίωση" ΝΔ). Αλλά, είναι βέβαιον ακόμη, ότι δέν θά τού μείνει καμμία αμφιβολία, περί τής επειγούσης ανάγκης, νά γίνει ο κάθε πολίτης, ο κάθε ψηφοφόρος σ' αυτές τίς εκλογές, ένας "Πελταστής τού Ιφικράτους", ώστε όλοι μαζί νά συντρίψουμε τήν φάλαγγα τού δωσιλογισμού, γιά νά καταρρεύσει αυτό τό δολοφονικό γιά τόν λαό καί τήν χώρα, σάπιο καί αδίστακτο πολιτικό σύστημα, που διέλυσε τόν τόπο καί "ετσολοπάτ�σε" τήν ελληνική κοινωνία!

Αυτές τίς κρίσιμες ώρες, η πατρίδα μας έχει ανάγκη από πολίτες-"πελταστές" καί όχι από δορυφόρους τού καναπέ, τού καθεστωτικού "φόβου", τής μιζέριας καί τής αφέλειας!
....................
Άγγελος Λιβαθηνός,

http://kardamas.blogspot.com/




Διαβάστε περισσότερα »

Αντωνάκης.... Tragik!

Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν

Έτσι θέλεις να κυβερνήσεις την Ελλάδα Αντωνάκη Κομανέτση; Εκβιάζοντας και τρομοκρατώντας;

Αυτό είναι βρε κακομοίρη, το νέο πολιτικό ήθος που υποσχόσουν ότι θα καθιέρωνες στα πολιτικά πράγματα της χώρας;

Ακόμα και η......
«θρυλική» ΚΑ-ΚΕ-ΜΠΕ ωχριά μπρος στο ταχυκατασκευαστήριο παραγωγής λάσπης της Συγγρού!

Που τα βρήκες ρε Αντωνάκη, αυτά τα χαφιεδολούλουδα, και τα καρφιτσορουφιανάκια, που αναδεικνύουν μια νέα Δημοκρατία εφάμιλλη της εμφυλιακής φασιστοδεξιάς;

Το παράδοξο, όμως, είναι ότι είσαι τόσο μικρόνους και πλατύπους που πιστεύεις ότι με τον τρόπο αυτό θα εξοντώσεις τον άπειρο Καμένο που του 'ρθε ως δώρο Θεού η χαφιεδοτακτική και η παραγωγή τόνων λάσπης των παρατρεχάμενων γκεμπελίσκων της Συγγρού!|

Σοκαρισμένοι οι Κεντρώοι Δημοκράτες την κοπανάμε κι όπου φύγει-φύγει... Έτσι και του δώσουμε, σου, λέει αυτουνού του φελλού την αυτοδυναμία που ζητάει, είναι ικανός να εγκαινιάσει ξανά τη Μακρόνησο και το πιστοποιητικό των κοινωνικών φρονημάτων!

Συνέχισε αυτήν την ηλίθια τακτική και βλέπω τον Kαμένο να τον ρυμουλκάρεις στο 15%!
Πιστεύω να έλαβες το μηνυματάκι της συγκέντρωσης του Καμένου στη Θεσσαλονίκη ...

Και το θλιβερό της όλης υπόθεσης δεν είναι Αντωνάκη, που θα μείνεις κολλημένος στο 25%... Το θλιβερό είναι ότι από τη Δευτέρα το βράδυ οι καρπαζιές και οι χλαπάτσες θα πέφτουνε βροχή και δε θα ξέρεις φουκαρά μου, από που θα σου 'ρχονται...

Tragik!

http://kostasxan.blogspot.com/2




Διαβάστε περισσότερα »

Απίστευτο...αυτός είναι ο Καζάκης...λέει προδότη τον Μανώλη Γλέζο...ντροπή

Μετά από την επιστολή του Καζάκη, που είπε πράκτορα της CIA, τον Μίκη Θεοδωράκη, τώρα λέει τον Μανώλη Γλέζο προδότη...ο άνθρωπος είναι ψυχοπαθής-επικίνδυνος...
θαυμάστε τον.




Διαβάστε περισσότερα »

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ????

Jim kym




Διαβάστε περισσότερα »

Ξυπνήστε Ρε πήγε 6......







.




Διαβάστε περισσότερα »

ΕΚΛΟΓΕΣ 2012: Ψηφίζουν την Κυριακή Έλληνες,Γάλλοι,Σέρβοι,Ιταλοί και Αρμένιοι!

Οι Eλληνες δεν είμαστε οι μόνοι που ψηφίζουμε την Κυριακή. Για την Γαλλία τα ξέρετε, για τους Σέρβους σας πληροφορήσαμε – τώρα σας λέμε ότι ψηφίζουν οι Αρμένιοι (για να εκλέξουν το νέο τους κοινοβούλιο) αλλά και ένα μέρος των Ιταλών για Δημάρχους!

Στην ψηφοφορία στην....
Αρμενία θα αναμετρηθούν το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα του προέδρου Σερζ Σαρκισιάν και το κόμμα της «Αρμενίας της Ευημερίας» που μετέχει στον κυβερνητικό συνασπισμό.

Οι εκλογές στην πρώην σοβιετική δημοκρατία των 3,3 εκατομμυρίων κατοίκων είναι οι πρώτες που διεξάγονται σε εθνικό επίπεδο μετά τις προεδρικές του 2008 οι οποίες ανέδειξαν νικητή τον Σερζ Σαρκισιάν. Τότε κολούθησαν σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ της αστυνομίας και της αντιπολίτευσης με απολογισμό 10 νεκρούς.

Οι δημοσκοπήσεις λένε ότι το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα του Σαρκισιάν, το οποίο σήμερα έχει την πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο, έχει προβάδισμα έναντι του αντίπαλου κόμματος «Αρμενία της Ευημερίας», του οποίου ηγείται ο πολυεκατομμυριούχος και πρώην πρωταθλητής της χειροπάλης Γκάγκικ Τσαρουκιάν.

Στην Ιταλία οι πρώτες κάλπες μετά την πτώση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στήνονται την Κυριακή και τη Δευτέρα για τις τοπικές εκλογές, που αποτελούν την πρώτη εκλογική δοκιμασία για την κυβέρνησης τεχνοκρατών υπό τον Μάριο Μόντι και μία μίνι πρόβα τζενεράλε για τις εθνικές εκλογές του 2013.

Στις κάλπες καλούνται 8 εκατομμύρια ψηφοφόροι -περίπου το 13% του εκλογικού σώματος- σε 800 κυρίως μικρούς δήμους της χώρας, με τους αναλυτές να διαβλέπουν ψήφο διαμαρτυρίας απέναντι στα κόμματα που στηρίζουν τον Μάριο Μόντι στη Βουλή και πιθανώς χαμηλή προσέλευση.Η εκλογή δημάρχων εκτιμάται ότι δεν θα έχει άμεσο αντίκτυπο στη δυνατότητα του Μάριο να συνεχίσει με τις δομικές μεταρρυθμίσεις.

Καλό βόλι!


http://www.prionokordela.gr/




Διαβάστε περισσότερα »

Τό τερατώδες Εκλογικό σύστημα μπορεί νά οδηγήσει σέ στιγνή δικτατορία μίας κραυγαλέας μειοψηφίας τών δωσιλόγων!

Η ανάγκη, σ' αυτές τίς εκλογές νά συντρίψει ο ελληνικός λαός τούς τρείς πυλώνες τής καταστροφής τής χώρας μας ( ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ), καί νά σπάσει έτσι τά δεσμά, που τού εχάλκευσαν τό ξένο διευθυντήριο τού ολοκληρωτικού καπιταλισμού καί η ντόπια ολιγαρχία τής υποτέλειας, μέ πρωτομάστορα τήν φάλαγγα τού δωσιλογισμού στήν χώρα μας, έχει αναλυθή σέ προηγούμενην ανάρτησήν μας, εδώ (http://kardamas.blogspot.com/2012/03/blog-post_26.html).

Πλησιάζοντας οι ....
εκλογές, κατά τίς οποίες ο ελληνικός λαός μπορεί νά λάβει τήν μεγάλην απόφαση, νά κάνει τό αποφασιστικό βήμα γιά τήν κατεδάφιση τού σάπιου πολιτικού συστήματος, που επισώρευσε τόσα δεινά σέ τούτον τόν τόπο μέσα σέ τόσο λίγον χρόνο, εάν επιχειρήσει κάποιος νά μελετήσει στοιχειωδώς τό ισχύον εκλογικό σύστημα, κατά πάσα πιθανότητα θά "πάρει τά όρη" από τήν αγανάκτηση καί τόν θυμό!
Πρόκειται γιά ένα τερατώσες εκλογικό σύστημα, τό οποίον, εάν ο λαός δέν συντρίψει κυριολεκτικώς μέ τήν ψήφον του τό "μπλόκ" τού δωσιλογισμού ( ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ καί τίς παραφυάδες τους), μπορεί αυτό τό εκλογικό σύστημα νά οδηγήσει σέ μία απροκάλυπτη δικτατορία μίας κραυγαλέας μειοψηφίας τών δωσιλόγων!

Άν σκεφθή κανείς, ότι, μέ ένα 40% αθροιστικώς τών δύο "μεγάλων" καταστροφέων τού λαού καί τής χώρας μας, αυτοί εξασφαλίζουν 160 έδρες στήν επόμενη Βουλή(!), τότε καταλήγει στό συμπέρασμα, ότι εδώ πρόκειται γιά απροκάλυπτη άσκηση βίας πρός τόν ελληνικόν λαό.
Πώς αλλοιώς μπορεί νά ονομασθή αυτό, δηλαδή μία κραυγαλέα μειοψηφία τού 40% νά μετατρέπεται "δημοκρατικά" σέ "πλειοψηφία" τού 54%;
Τί άλλο μπορεί νά είναι αυτό, άν δέν είναι μία απροκάλυπτη δικτατορία μίας κραυγαλέας καί αδίστακτης μειοψηφίας δωσιλόγων, μέ "προβειά δημοκρατική";
Οι χούντες επέβαλλαν τήν νοθεία μέ τήν διά τών όπλων βία! Οι χουντο"δημοκράτες" επιβάλλουν τήν νοθεία διά βίας "δημοκρατικής"!

Εάν υπάρχει ακόμη κάποιος στοιχειωδώς σκεπτόμενος, ο οποίος αγνοεί τό μέγεθος τής σχεδιασθείσης νοθείας καί απάτης ή αμφιβάλλει γι' αυτό, άς επισκεφθή τόν κατωτέρω σύνδεσμο (ΕΔΩ : http://kardamas.blogspot.com/2012/05/blog-post.html), όπου ο υπογράφων έχει κατασκευάσει ένα στοιχειώδες πρόγραμμα υπολογισμού τών εδρών τών κομμάτων, καί άς μελετήσει τά αποτελέσματα μέ ποσοστά, που θά δίνει ο ίδιος σέ κάθε κόμμα.
Είναι βέβαιον τότε, ότι όχι μόνον θά "φρίξει" από τό μέγεθος τής "δημοκρατικότητος" τών αδίστακτων εμπνευστών τού εκλογικού αυτού "χουντο"νόμου ( σύλληψη ΠΑΣΟΚ, "βελτίωση" ΝΔ). Αλλά, είναι βέβαιον ακόμη, ότι δέν θά τού μείνει καμμία αμφιβολία, περί τής επειγούσης ανάγκης, νά γίνει ο κάθε πολίτης, ο κάθε ψηφοφόρος σ' αυτές τίς εκλογές, ένας "Πελταστής τού Ιφικράτους", ώστε όλοι μαζί νά συντρίψουμε τήν φάλαγγα τού δωσιλογισμού, γιά νά καταρρεύσει αυτό τό δολοφονικό γιά τόν λαό καί τήν χώρα, σάπιο καί αδίστακτο πολιτικό σύστημα, που διέλυσε τόν τόπο καί "ετσολοπάτ�σε" τήν ελληνική κοινωνία!

Αυτές τίς κρίσιμες ώρες, η πατρίδα μας έχει ανάγκη από πολίτες-"πελταστές" καί όχι από δορυφόρους τού καναπέ, τού καθεστωτικού "φόβου", τής μιζέριας καί τής αφέλειας!
....................
Άγγελος Λιβαθηνός,

http://kardamas.blogspot.com/




Διαβάστε περισσότερα »

Αντωνάκης.... Tragik!

Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν

Έτσι θέλεις να κυβερνήσεις την Ελλάδα Αντωνάκη Κομανέτση; Εκβιάζοντας και τρομοκρατώντας;

Αυτό είναι βρε κακομοίρη, το νέο πολιτικό ήθος που υποσχόσουν ότι θα καθιέρωνες στα πολιτικά πράγματα της χώρας;

Ακόμα και η......
«θρυλική» ΚΑ-ΚΕ-ΜΠΕ ωχριά μπρος στο ταχυκατασκευαστήριο παραγωγής λάσπης της Συγγρού!

Που τα βρήκες ρε Αντωνάκη, αυτά τα χαφιεδολούλουδα, και τα καρφιτσορουφιανάκια, που αναδεικνύουν μια νέα Δημοκρατία εφάμιλλη της εμφυλιακής φασιστοδεξιάς;

Το παράδοξο, όμως, είναι ότι είσαι τόσο μικρόνους και πλατύπους που πιστεύεις ότι με τον τρόπο αυτό θα εξοντώσεις τον άπειρο Καμένο που του 'ρθε ως δώρο Θεού η χαφιεδοτακτική και η παραγωγή τόνων λάσπης των παρατρεχάμενων γκεμπελίσκων της Συγγρού!|

Σοκαρισμένοι οι Κεντρώοι Δημοκράτες την κοπανάμε κι όπου φύγει-φύγει... Έτσι και του δώσουμε, σου, λέει αυτουνού του φελλού την αυτοδυναμία που ζητάει, είναι ικανός να εγκαινιάσει ξανά τη Μακρόνησο και το πιστοποιητικό των κοινωνικών φρονημάτων!

Συνέχισε αυτήν την ηλίθια τακτική και βλέπω τον Kαμένο να τον ρυμουλκάρεις στο 15%!
Πιστεύω να έλαβες το μηνυματάκι της συγκέντρωσης του Καμένου στη Θεσσαλονίκη ...

Και το θλιβερό της όλης υπόθεσης δεν είναι Αντωνάκη, που θα μείνεις κολλημένος στο 25%... Το θλιβερό είναι ότι από τη Δευτέρα το βράδυ οι καρπαζιές και οι χλαπάτσες θα πέφτουνε βροχή και δε θα ξέρεις φουκαρά μου, από που θα σου 'ρχονται...

Tragik!

http://kostasxan.blogspot.com/2




Διαβάστε περισσότερα »