Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Μείωση εφάπαξ ή αύξηση εισφορών σε 21 Ταμεία

Μειώσεις των ποσών εφάπαξ και εναλλακτικά ή συμπληρωματικά – αυξήσεις και των εισφορών που καταβάλλουν οι παλαιοί (πριν από τις 31/12/92) ασφαλισμένοι τουλάχιστον για τα 6 στα 10 Ταμεία Πρόνοιας, έρχονται έως τον Ιούνιο.

Σχετική μελέτη, την οποία αποκαλύπτει η «Ημερησία», εντοπίζει τη σχέση ανταποδοτικότητας, δηλαδή τη ....
διαφορά μεταξύ των εισφορών των ασφαλισμένων και των ποσών εφάπαξ που αποδίδει κάθε Ταμείο Πρόνοιας (ή τομέας στους ενοποιημένους φορείς – ΝΠΔΔ) που βρίσκεται υπό την εποπτεία του υπουργείου Εργασίας. Και με βάση τα στοιχεία όσων συνταξιοδοτήθηκαν μέσα στην τελευταία διετία, εντοπίζει σε σύνολο 35 τομέων (όσα απέστειλαν στοιχεία):

Είκοσι ένα ταμεία ή τομείς Πρόνοιας (ποσοστό 60%) που χορηγούν ποσά εφάπαξ μεγαλύτερα κατά 2% – 83% σε σχέση με τις εισφορές που κατέβαλαν οι ασφαλισμένοι στη διάρκεια του εργασιακού τους βίου.

Δεκατέσσερα ταμεία ή τομείς Πρόνοιας (ποσοστό 40%) που αποδίδουν χαμηλότερα, σε σχέση με τις εισφορές, ποσά εφάπαξ (απόκλιση από 5,25% έως 126%).

Ανάμεσά τους είναι και το Ταμείο της Εμπορικής Τράπεζας (μετά τις μειώσεις που έγιναν, τα στοιχεία δείχνουν ότι το εφάπαξ που χορηγείται είναι οριακά μικρότερο κατά 2,31%).

Με βάση το νόμο 4046/12 του Μνημονίου που έχει ψηφίσει η Βουλή, τα ποσά των εφάπαξ θα πρέπει να είναι πλήρως ανταποδοτικά σε σχέση με τις εισφορές που καταβάλλονται. Οι προσαρμογές, ωστόσο, θα γίνουν και με βάση την οικονομική κατάσταση των επιμέρους τομέων – πρώην ταμείων πρόνοιας που έχουν συγχωνευτεί στα 7 Ενιαία Ταμεία (ΤΑΠΙΤ, ΤΠΔΥ, ΙΚΑ, ΕΤΑΠ ? ΜΜΕ, ΤΑΥΤΕΚΩ, ΕΤΑΑ και ΤΕΑΠΑΣΑ).



http://www.prionokordela.gr/




Διαβάστε περισσότερα »

Μουσουλμάνος επέστρεψε στα Γιάννινα 90 χρόνια μετά την ανταλλαγή των πληθυσμών!

Ενενήντα χρόνια μετά την ανταλλαγή των πληθυσμών, ο 98χρονος Λουφτού Καραντάγ μαζί με 60 ακόμη απογόνους μουσουλμάνων που ζούσαν στα Γιάννινα επιστρέφουν ως "προσκυνητές" στην ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Τους επισκέπτες υποδέχθηκε ο δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος, σε τελετή που έγινε στην ισόγεια αίθουσα του Δημαρχείου.

Ο κ. Φίλιος τους καλωσόρισε στον τόπο από τον οποίο κατάγονται, επισημαίνοντας:
«Ενενήντα χρόνια μετά τις ανταλλαγές πληθυσμών, μπορούμε να ξαναβρεθούμε κοντά, να αναπολούμε την ιστορία και να δουλέψουμε με δύναμη για την φιλία των δύο λαών». Κατέληξε δε λέγοντας ότι, τα Γιάννινα έχουν κρατήσει και διατηρήσει τα έντονα χαρακτηριστικά της πολυπολιτισμικής πόλης.

Καθοριστικός για τις επισκέψεις αυτές είναι ο ρόλος του Ιδρύματος Ανταλλαγέντων της συνθήκης της Λωζάνης. Ο Γενικός Γραμματέας του Ιδρύματος που μετέχει στην αποστολή, Σεφέ Γκιουβέντς, τόνισε ότι η ανταλλαγή ήταν μία τραυματική εμπειρία. «Σκοπός μας με την επίσκεψη στα Γιάννινα είναι να καλύψουμε ένα μέρος της νοσταλγίας για την πατρίδα των προγόνων μας. Θα συνεχίσουμε λοιπόν δημιουργώντας σχέσεις φιλίας».

Ο Λουφτού Καραντάγ γεννήθηκε στα Γιάννινα τον Μάιο του 1914.Ενενήντα οκτώ ετών σήμερα δήλωσε: «Εγώ έχω δύο πατρίδες. Εδώ είναι η μητέρα γη μου. Και όπου βρίσκομαι είμαι πρεσβευτής των Ιωαννίνων».

Μία επιστολή εκ μέρους όλων όσων βρίσκονται στην Πόλη διάβασε η κ. Νουρ Τασάν στην ελληνική γλώσσα. Μία επιστολή όπου περιγράφει συναισθήματα και την επιθυμία να πάρουν όλοι μία φούχτα χώμα από τα Γιάννινα και να την εναποθέσουν στους τάφους των δικών τους ανθρώπων.

Στην αποστολή μετείχε και ο δήμαρχος της περιοχής Μεσιούτε του Πόντου. Μιας περιοχής από την οποία είχαν εκδιωχθεί Έλληνες. Ο δήμαρχος της Μεσιούτε κάλεσε τον δήμαρχο Ιωαννίνων Φίλιππα Φίλιο να επισκεφθεί την περιοχή σημειώνοντας ότι έτσι μπορούν να δημιουργηθούν ισχυρές σχέσεις φιλίας.




Διαβάστε περισσότερα »

Aγρίνιο: Συνελήφθη ο Αλβανός δράστης που σκότωσε με μαχαίρι 49χρονο Έλληνα...σήμερα το απόγευμα

Πριν από λίγα λεπτά κρυμμένος σε χωράφια σε αγροτική περιοχή της Ματαράγκας βρέθηκε ο Αλβανός που το απόγευμα επιτέθηκε και σκότωσε με μαχαίρι 49χρονο.
Η αστυνομία πραγματοποίησε εξονυχιστικούς ελέγχους στην περιοχή, κοντά στον τόπο του εγκλήματος και βρήκε τον Αλβανό, ο οποίος παραδόθηκε.

Αυτή την ώρα ο δράστης της στυγερής ανθρωποκτονίας....
μεταφέρεται στην Αστυνομική Διεύθυνση στο Μεσολόγγι, όπου καλείται να απαντήσει σε ερωτήσεις των αστυνομικών για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυμάτισε θανάσιμα τον 49χρονο από την Ματαράγκα.





Διαβάστε περισσότερα »

Αστέριος Ροντούλης:“Η Χρυσή Αυγή προβάλλει το σατανισμό”!

Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Αστέριο Ροντούλη, ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος έχει προλογίσει ένα βιβλίο για τον σατανισμό.

"Ποιος Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος θα ....
ψηφίσει ένα κόμμα που προβάλει το ναζισμό και το σατανισμό", αναρωτήθηκε ο κ. Ροντούλης.




Διαβάστε περισσότερα »

Φυγαδεύτηκε και η Α. Διαμαντοπούλου έπειτα από αποδοκιμασίες αριστερών στην Καισαριανή...

Με βρισιές, βωμολοχίες, συνθήματα αριστεροί της περιοχής ζητούσαν από την Άννα Διαμαντοπούλου να αποχωρήσει από το σημείο, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες εκσφενδονίστηκαν και κάποια μπουκάλια με νερό.

Φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα μεζεδοπωλείου η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία βρισκόταν εκεί στο πλαίσιο μιας προεκλογικής συγκέντρωσης με πολιτικούς φίλους και στελέχη του κόμματος.

Η κα Διαμαντοπούλου βρισκόταν στο μεζεδοπωλείο από νωρίς το βράδυ απέναντι από το στάδιο της ΝΗΑΡ ΗΣΤ στην Καισαριανή, όταν έγινε αντιληπτή από μία ομάδα αριστερών και γρήγορα δεν άργησαν να συγκεντρωθούν περί τα 30 "παιδιά" έξω από το μαγαζί.

Προς στιγμή επικράτησε αναστάτωση και στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική παρουσία, αλλά η κα Διαμαντοπούλου είχε καταφέρει να βγει από το μεζεδοπωλείο από την πίσω πόρτα χωρίς να γίνει αντιληπτή από τους οργισμένους πολίτες.
Αναμένουμε την  καταδίκη του γεγονότος από τους πολιτικούς ειδικά τον Ευθυμίου,την ίδια αλλά και τα ΜΜΕ..Όπως είχαν κάνει και με τους χρυσαυγίτες.




Διαβάστε περισσότερα »

Γιάννης Μιχελάκης:“Εξαιρετικά επικίνδυνος ο Π. Καμμένος... διαπράττει έγκλημα σε βάρος της Ελλάδας”!

Εξαιρετικά επικίνδυνο για τη χώρα χαρακτηρίζει η ΝΔ τον Πάνο Καμμένο, ο εκπρόσωπος της Ν.Δ.
Η επίθεση του κ. Μιχελάκη στον Π. Καμμένο, έγινε με αφορμή τη δήλωση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων πως οι δανειστές μας μπορούν πλέον με τη δανειακή σύμβαση να κατάσχουν πλοία που έχουν ελληνική σημαία.

Ο κ. Μιχελάκης κατηγόρησε τον κ. Καμμένο πως «διαπράττει έγκλημα σε βάρος της Ελλάδας», αποδεικνύοντας ταυτόχρονα, την επικινδυνότητα της....
άγνοιας και της ανευθυνότητας.
«Δεν είναι μόνον ο λαϊκισμός, η επιπολαιότητα και η ανευθυνότητα. Είναι, προπάντων, η άγνοια και η συνωμοσιολογική φαντασίωση, που καθιστούν τον κ. Καμμένο εξαιρετικά επικίνδυνο για την Πατρίδα μας. Δεν ξέρουμε εάν στόχος του είναι να τρομοκρατήσει και να διώξει από το νηολόγιο της χώρας, ελληνόκτητα και ξένα πλοία, εάν επιχειρεί να εξαπατήσει τους Έλληνες ή εάν επιδιώκει και τα δύο. Σε κάθε περίπτωση διαπράττει έγκλημα σε βάρος της Ελλάδας. Αποδεικνύοντας, ταυτόχρονα, την επικινδυνότητα της άγνοιας και της ανευθυνότητας». δήλωσε ο κ. Μιχελάκης.




Διαβάστε περισσότερα »

Τα "παιδιά" την έπεσαν πάλι στο Χρυσοχοΐδη....Ακόμα περιμένουμε πότε θα καταδικάσουν την επίθεση τα κόμματα..ή μόνο της ΧΑ τους πείραξε?

Τα… άκουσε από ομάδα αριστερών "παιδιών" ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε ομιλία του στο εκλογικό κέντρο του ΠαΣοΚ στο Μπραχάμι. Οι συγκεντρωμένοι (ομάδα 30 έως 40 αριστερών) παρεμποδίστηκαν από ισχυρή αστυνομική δύναμη που βρισκόταν στο σημείο.

Όχι για τα ΜΜΕ δεν έχει μεγάλη σημασία,ούτε για τα κόμματα.
Γιατί πολύ απλά....
αυτοί είναι αναρχοαριστεροί ή αλλιώς "τα παιδιά που έχουν δίκιο" όπως τα βάφτισε  ο εθνικός μας γελωτοποιός Λάκης Λαζόπουλος...Δυστυχώς για κάποιους δεν ήταν χρυσαυγίτες για να βρουν ευκαιρία να βγάλουν πάλι το άχτι τους.




Διαβάστε περισσότερα »

Η τεράστα απάτη του εκλογικού νόμου και το όριο του 3% - SOS

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ:
ΟΧΙ ΨΗΦΟΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 3% ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ! ! !

Mελετώντας τον εκλογικό νόμο διαπίστωσα -και δυστυχώς αποδεικνύονται πως είναι έτσι- τα εξής:

Είτε ρίξεις λευκό είτε άκυρο είτε δεν πας καθόλου είτε –κι εδώ είναι το ζήτημα- ψηφίσεις κάποιον εκλογικό συνδυασμό αλλά αυτός δεν περάσει το όριο του 3%, το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Το ποσοστό κάθε κόμματος υπολογίζεται με....
βάση το άθροισμα των ψήφων που πήρε κάθε συνδυασμός από όσους πέρασαν το 3%. Αυτές οι ψήφοι θεωρούνται έγκυρες για την κατανομή των εδρών και μόνον αυτές.

Αν λοιπόν είμαστε 1000 πολίτες και 240 από μας θέλουν στην κυβέρνηση το κόμμα π.χ. ΝΔ (!) και το ψηφίσουν, τι δύναμη έχει αυτό;
Ποιο είναι το πραγματικό του ποσοστό;

Έχουμε και λέμε

Από τους 1000 ΝΔ θέλουν 240
στους 100 πόσοι; ( Χ;)

Έχουμε λοιπόν: Χ = 240*100/1000 = 24%

Με μια λογική αποχή 20% (δηλαδή αν δεν πάνε να ψηφίσουν οι 200), πόσο γίνεται το ποσοστό του;

Από τους 800 ΝΔ θέλουν 240
στους 100 πόσοι; ( Χ;)
Χ = 240*100/800 = 30% !

Υπάρχουν όμως και τα άκυρα... Αν απ' τους 800 που πήγαν στις κάλπες, οι 50 ρίξουν άκυρο τότε, πόσο γίνεται το ποσοστό του;

Από τους 750 ΝΔ θέλουν 240
στους 100 πόσοι; ( Χ;)

τώρα έχουμε: Χ = 240*100/750 = 32% !

Κι αν απ' τους 750 οι 60 ρίξουν λευκό, πόσο γίνεται το ποσοστό του;

Από τους 690 ΝΔ θέλουν 240
στους 100 πόσοι; ( Χ;)
Χ = 240*100/690 = 34,8% !!

Μα καλά, θα μου πείτε, αυτά ίσχυαν πάντοτε… Είναι ο κλασσικός τρόπος του συστήματος για να παίρνουν έδρες που δεν τους αναλογούν.
Ναι, αλλά τώρα οι έδρες δεν μοιράζονται με βάση απλά και μόνο τις «έγκυρες» ψήφους (σα να λέμε οι 690 του παραδείγματός μας) αλλά από το άθροισμα των ψήφων μόνο όσων κομμάτων πέρασαν το 3% -και υπό όρους, η ΝΔ με αυτό το ποσοστό κάνει κυβέρνηση.

Αν δηλαδή, από τους 690 πολίτες, οι 100 συνολικά ψηφίσουν συνδυασμούς που δεν περνούν το όριο του 3% τότε έχουμε και λέμε

Από τους 590 ΝΔ θέλουν 240
στους 100 πόσοι; ( Χ;)

Πάμε πάλι: Χ = 240*100/590 = 40,7 % !!

Έλα όμως που -με βάση τον ισχύοντα εκλογικό νόμο- ένα τέτοιο ποσοστό δίνει την απόλυτη πλειοψηφία στη ΝΔ γιατί οι έδρες της θα είναι
Από τους 590 πολίτες ΝΔ θέλουν 240
από τις 250 έδρες πόσες θα πάρει; (Χ;)

και έχουμε τελικά: Χ = 240*250/590 = 101 έδρες

Και επειδή το πρώτο κόμμα παίρνει και «δωράκι» 50 έδρες, η ΝΔ έχει τελικά 151 !

Αν θεωρείτε πως μόνη της η ΝΔ δεν μπορεί να έχει 240 πολίτες στους 1000, βάλτε και τους Πασόκους μαζί. Έτσι κι αλλιώς μαζί θα πάνε αν χρειαστεί να σώσουν το σύστημα.
Πώς πήγαμε από τους 1000 στους 590; Πώς έγινε και ένα κόμμα με πραγματική δυναμική 25% στο σύνολο των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, να παίρνει 151 έδρες:

Σε όσες εκλογές έζησα, τέτοιο φαινόμενο δεν έχει παρατηρηθεί ούτε και ως ενδεχόμενο. Να πώς γίνεται:
Αν δεν υπήρχε το «δωράκι» των 50 εδρών και εαν οι έδρες μοιράζονταν και στα κόμματα κάτω του 3% η ΝΔ θα έπαιρνε:

Από τους 690 πολίτες ΝΔ θέλουν 240
από τις 250 έδρες πόσες θα πάρει; (Χ;)
Χ = 240*250/690 = 87 έδρες.

Ακόμη και με το δωράκι, θα είχε μόνο 87 + 50 = 137 έδρες...

Αυτά διαπίστωσα φίλοι μου και είμαι υποχρεωμένος να σας πω ότι:

Αν δεν επιθυμείτε με τίποτα μια κυβέρνηση ΝΔ ή συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και θέλετε να ψηφίσετε έναν συνδυασμό που κατά τη γνώμη σας δεν πρόκειται να ξεπεράσει το όριο του 3%, σκεφτείτε το καλά και πολύ.

Είναι προτιμότερο να επιλέξετε έναν από αυτούς τους συνδυασμούς που κατά πάσα πιθανότητα ξεπερνούν το όριο. Ειδάλλως οφείλετε να είστε έτοιμοι για μια ακόμη 4ετία όσων μας οδήγησαν εδώ που φτάσαμε.


Έγραψα απλώς τα συμπεράσματα που βγαίνουν από τα νούμερα κι όπως πάντα… οι αριθμοί είναι αμείλικτοι…




Διαβάστε περισσότερα »

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ




Διαβάστε περισσότερα »

ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: Η «Κοινωνική Συμφωνία» υψώνει ανάχωμα στις πολιτικές διάλυσης της κοινωνίας

Η «Κοινωνική Συμφωνία» είναι μια δυνατή και ρεαλιστική φωνή αντίστασης στο μνημόνιο, στην ύφεση και την διάλυση της κοινωνίας. Προτείνει τον εναλλακτικό δρόμο για την έξοδο της χώρας από την κρίση, μέσα στην Ευρωζώνη, με την κοινωνία ισχυρή και όχι χρεωκοπημένη και παραδομένη., τονίζει στη συνέντευξή της στην πατρινή εφημερίδα «Ρεπόρτερ» η υποψήφια βουλευτής Αχαίας ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.
Για τους λόγους, πουοδήγησαν σε.....
ρήξη με το ΠΑΣΟΚ και στην δημιουργία του νέου πολιτικού φορέα η Μ. Κυρακοπούλου, αναφέρει:
«Σε όλες τις πολιτικές υπάρχουν όρια ιδεολογικών και πολιτικών αρχών και ρεαλιστικών προτάσεων και προσεγγίσεων. Σε όλη την διάρκεια της πολιτικής μου πορείας πάντα εννοούσα αυτά που έλεγα και για αυτό ακριβώς πολλές φορές ήρθα σε σύγκρουση με τις πρακτικές που ακολουθούσε το ΠΑΣΟΚ.
Στην παρούσα πολιτική συγκυρία, μέσα από πλήθος παρεμβάσεων και από νωρίς είχαμε βάλει «κόκκινες γραμμές» και είχαμε προειδοποιήσει ότι οι πολιτικές του μνημονίου οδηγούν την Ελλάδα σε απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και σε διάλυση της κοινωνίας. Οι ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές που καλούμασταν να στηρίξουμε, έρχονταν σε ευθεία σύγκρουση με την κοινωνία και με τις αρχές που πρεσβεύαμε όλα αυτά τα χρόνια. Καταψηφίσαμε το νέο μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση που οδηγούν την χώρα μας και τις επόμενες γενιές σε υποδούλωση στις αγορές, θέτοντας εκβιασ�ικά διλλήματα για το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρώπη.
Απέναντι σε όλα αυτά, η «Κοινωνική Συμφωνία» προτάσσει αξιόπιστες και ρεαλιστικές λύσεις για την έξοδο της χώρας από την κρίση, μέσα από την παραγωγική αναδιάρθρωση και την κοινωνική συνοχή και μακριά από την καταστροφική λογική μιας μονόπλευρης λιτότητας. Γι΄ αυτό και η «Κοινωνική Συμφωνία» αγωνίζεται για την Ελλάδα στην Ευρώπη.
Σχετικά με την πολιτική πρόταση της «Κοινωνικής Συμφωνίας» η Μ. Κυρακοπούλου, επισημαίνει:
Η «Κοινωνική Συμφωνία» προτείνει ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας αντί του καταστροφικού μονοδρόμου του μνημονίου, το οποίο βασίζεται στην αρχή των κοινωνικών ισοδυνάμων. Όταν μιλάμε για κοινωνικά ισοδύναμα, εννοούμε δίκαιη κατανομή των βαρών αντί των οριζόντιων μέτρων που διαρρηγνύουν τον ιστό της κοινωνίας, χτύπημα της αισχροκέρδειας, της φοροδιαφυγής και της εισφοροδιαφυγής αντί των δυσβάστακτων φορολογικών μέτρων, ενίσχυση των εργασιακών δικαιωμάτων αντί της εργασιακής ζούγκλας, στήριξη των νοικοκυριών και των μικρών επιχειρήσεων μ� «κούρεμα» των δανείων σε όσες περιπτώσεις είναι αναγκαίο, πρόγραμμα δημιουργίας θέσεων εργασίας για τους νέους, αναδιοργάνωση της δημόσιας διοίκησης, αξιοποίηση του δημόσιου πλούτου και ένα ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα ως ανάχωμα στο κύμα της φτώχειας.




Διαβάστε περισσότερα »

Βλέποντας τη Γη από τον «εξώστη» του διαστήματος [Βίντεο]

Ο διεθνής διαστημικός σταθμός (ISS) τέθηκε για πρώτη φορά σε τροχιά το 1998 βάσει προγράμματος στο οποίο συμμετείχαν οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Ιαπωνία και η Ευρωπαϊκή διαστημική Υπηρεσία.


Το όλο συγκρότ�μα συμπληρώνει 15,7 τροχιές γύρω από τη Γη κάθε ημέρα και είναι συνεχώς επανδρωμένος εδώ και 11 χρόνια, από αστροναύτες που προέρχονται από 11 διαφορετικές χώρες. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε με τη μέθοδο της συμπύκνωσης χρόνου μια πανοραμική άποψη του πλανήτη μας όπως φαίνεται από τον ISS.

The Best View in the Solar System. from AJRCLIPS on Vimeo.




Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί δι�γραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.


Διαβάστε περισσότερα »