Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Τα ζώδια της Κυριακής 22 Ιουλίου

Τα ζώδια της Κυριακής 22 Ιουλίου
Κριός
Ο ερωτικός τομέας είναι αλήθεια ότι δεν είναι στις προτεραιότητές σας αυτήν την περίοδο....
Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με τους αδέσμευτους να έχετε την τάση να βρείτε ερωτικό σύντροφο. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα, η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη και η λίμπιντό σας στα ύψη. Χρήματα που σας οφείλουν καθυστερούν με αποτέλεσμα να αγχώνεστε και να χαλάει η διάθεση σας. Ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε να τα μεγαλοποιείτε και να μάθετε από τις εμπειρίες που έχετε, για να προχωρήσετε παρακάτω.
Ταύρος
Ευνοήστε  για να  ασχοληθείτε  με  την εξωτερική  σας εμφάνιση  τις διατροφικές  σας  συνήθειες  και  γενικώς  με  τον τρόπο  ζωής  σας.   Πολλοί  από εσάς  βρίσκεστε σε  μια κατάσταση όπου  θα  πρέπει  να  αντιμετωπίσετε  πληγές  του παρελθόντος και να  δώσετε  λύσεις. Αισθηματικά, είστε και θα παραμείνετε αθεράπευτα ρομαντικοί και αυτό θα σας σώσει για άλλη μια φορά, από τις δύσκολες καταστάσεις που θα περάσετε. Αν έχετε υπόψη σας να κάνετε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι καλύτερα να το μεθοδεύσετε για την επόμενη εβδομάδα. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας, κάντε ρεαλιστικά βήματα και αναθεωρήστε όπου χρειάζεται, σχέσεις και συνεργασίες
Δίδυμοι
Θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να ισορροπήσετε τις καταστάσεις. Μην αφήσετε το παρελθόν να σας κρατήσει σε στασιμότητα. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι, το επαγγελματικό σας πρόγραμμα θα είναι αρκετά φορτωμένο και θα είστε σε συνεχή επαφή με κόσμο, για να κλείσετε τις συμφωνίες που θέλετε. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας και αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Στο χώρο σας επικρατεί πολύ παρασκήνιο, γι αυτό να είστε προσεκτικοί με τις κινήσεις σας.
Καρκίνος
Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για επενδύσεις. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μια σχέση από τα παλιά θα έρθει πάλι στο προσκήνιο. Ορισμένοι από εσάς θα πάρετε προαγωγή αυτή την περίοδο. Σχέδια για το μέλλον θα ευνοηθούν.
Λέων
Ίσως νιώσετε ότι βρίσκετε σε αδιέξοδο καθώς κάποιες αλλαγές δείχνουν αναπόφευκτες και θα αναζητήσετε μια μεγαλύτερη εξασφάλιση, και σταθερότητα, όπου εσείς θα θέτετε τους όρους σας. Μην επιτρέψετε το άγχος και η εσωστρέφεια να σας καταβάλουν. Νέα δεδομένα θα αρχίσουν να δημιουργούνται στη ζωή σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, η κούραση από το συνεχές τρέξιμο και η πίεση από τις αυξημένες υποχρεώσεις, θα σας κάνουν να νιώθετε ότι έχετε φτάσει στα όρια σας. Τα οικονομικά φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν έντονα αυτήν την περίοδο ενώ καλό θα είναι να προσέχετε όταν οδηγείτε.
Παρθένος
Αποφύγετε το δανεισμό γιατί θα δυσκολευτείτε για να ανταπεξέλθετε στη αποπληρωμή του. Έχετε περάσει σε μια μεταβατική περίοδο και πρέπει να κάνετε περισσότερους συνδυασμούς για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της ζωής. Ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει σταθερότητα αυτή την εποχή. Οργανωθείτε σωστά και με αρωγό την υπομονή και την επιμονή θα έχετε σε βάθος χρόνου τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Στον αισθηματικό τομέα η ατμόσφαιρα έχει βελτιωθεί αρκετά.
Ζυγός
Αφήστε αυτό το διάστημα να περάσει και ασχοληθείτε με πράγματα που έχετε αφήσει στην μέση. Θα προκύψουν ορισμένες καταστάσεις που θα πρέπει να τις χεριστείτε με έξυπνους τρόπους, αποφεύγοντας εντάσεις και προστριβές με τους συνεργάτες σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα αρχίσετε να αναπολείτε ερωτικές εμπειρίες του παρελθόντος. Στα ερωτικά σας εσείς που έχετε μια μόνιμη σχέση δείτε τώρα τις διαφορές που υπάρχουν με το ταίρι σας και κάντε κινήσεις ώστε να γεφυρώσετε την απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, η κούραση από το συνεχές τρέξιμο και η πίεση από τις αυξημένες υποχρεώσεις, θα σας κάνουν να νιώθετε ότι έχετε φτάσει στα όρια σας.
Σκορπιός
Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε δεσμό θα πρέπει να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που διαιωνίζονται και σας ταλαιπωρούν. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, προσέξτε λίγο με την συμπεριφορά σας, γιατί θα είστε πολύ αγχωμένοι με τα επαγγελματικά σας, με αποτέλεσμα να ξεσπάτε στο σύντροφο σας. Στον ερωτικό τομέα τα δεδομένα είναι λίγο αντιφατικά. Στον οικονομικό σας τομέα, θα κάνετε έξυπνες κινήσεις και θα καταφέρετε να ρυθμίσετε παλιές σας οφειλές. Τις τελευταίες μέρες της βδομάδας, τα άστρα προβλέπουν ότι τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν για τους περισσότερους από εσάς.
Τοξότης
Είναι πλέον ένα ευνοϊκό διάστημα και θα είστε σε θέση να υπογράψετε με επιτυχία συμβόλαια ή να κάνετε συμφωνίες. Μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα, συζητήσεις, επαφές, με συγγενείς ή φίλους θα γεμίσουν το πρόγραμμά σας. Οι πλανήτες στέκονται πολύ θετικά στο πλευρό σου και σε βοηθάνε να διαπρέψεις με ότι κι αν ασχοληθείς. Προσοχή χρειάζεται σε οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων για να μην εγκλωβιστείτε σε καταστάσεις που δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε εύκολα. Στον αισθηματικό τομέα οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ευχάριστα με τον ερωτικό σας σύντροφο αρκεί να το θέλετε.
Αιγόκερως
Παράλληλα  κάποιες  εντάσεις  και  διαφωνίες  που  υπήρχαν  με  τον  σύντροφό  σας μπορούν να  εκτονωθούν. Επανεξετάστε προσεκτικά τις όποιες τυχόν προτάσεις σας γίνουν, διαφυλάξατε τα κεκτημένα σας και μην παρασύρεστε από επαναστατικές, ριζοσπαστικές τάσεις. Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας και μην δώσετε υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να τηρήσετε. Οι συνεργάτες σας θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν στο έργο που έχετε αναλάβει. Στα οικονομικά σας, κάνετε μια συνετή διαχείριση των χρημάτων σας για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με άνεση στις υποχρεώσεις σας.
Υδροχόος
Αποφύγετε να κάνετε βιαστικές κινήσεις, γιατί θα οδηγηθείτε σε αδιέξοδο. Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για όσους επιθυμείτε να δημιουργήσετε ή να βελτιώσετε τις συνθήκες στον χώρο της δουλειάς. Οι ανακατατάξεις που θα συμβούν θα είναι αρκετές και θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Οι σχέσεις σας με τους άλλους φαίνεται πως θα αποκτήσουν μια ιδιαιτερότητα σήμερα
Ιχθείς
Δημιουργικά  σχέδια,  επιχειρηματικά  σχέδια,  μακρινά  ταξίδια,    νομικές  και  διαδικαστικές  υποθέσεις  μπορούν  πλέον  να  προγραμματιστούν.   Καλό  θα  ήταν  βέβαια  να  μην  προβείτε  σε  κινήσεις  για  λίγες  ημέρες.   Πολλοί  από εσάς  βρίσκεστε σε  μια κατάσταση όπου  θα  πρέπει  να  αντιμετωπίσετε  πληγές  του παρελθόντος και να  δώσετε  λύσεις.   Την προσοχή σας φαίνεται  ότι αποσπά  αυτή  την περίοδο και η εργασία. Αισθηματικά, όσοι ζείτε σε μια σχέση, το τελευταίο καιρό δοκιμάστηκε με τις πιο σκληρές μεθόδους, τώρα πια όμως θα νιώσετε σίγουροι και ήρεμοι με το πρόσωπο που αγαπάτε.




Διαβάστε περισσότερα »

Εμφύλιος στον Περισσό... "Το ΚΚΕ στα βράχια"

Ούτε η... Βάρκιζα δε θα τους σώσει...

Σε κατάσταση «επαγρύπνησης» βρίσκεται η ηγεσία του ΚΚΕ προετοιμάζοντας τη διαδικτυακή της αντεπίθεση στην κριτική που δέχεται για το αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου....

 Εμφανιζόμενες ομάδες πρώην μελών και στελεχών του κόμματος βάλλουν κατά του Περισσού μέσω του Διαδικτύου, κατηγορώντας τον ότι απεμπόλησε το πρόγραμμα του ΚΚΕ, οδηγώντας το «κατευθείαν πάνω στα βράχια». Στην πρόσφατη απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος για τα αποτελέσματα των δύο τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων διαπιστώθηκε ότι «υποτιμήθηκε ο ρόλος του Διαδικτύου στην πληροφόρηση της νεολαίας - αλλά και ως όργανο επίθεσης στο κόμμα». Στην κατεύθυνση αυτή καταβάλλεται προσπάθεια να αναχαιτιστεί το κλίμα που διαμορφώνεται, κ�θώς συνεχίζονται οι επιθέσεις κατά της ηγεσίας για την πολιτική που ακολούθησε με αποτέλεσμα, όπως αναφέρουν, «να γυρίσει ο λαός τις πλάτες του στο ΚΚΕ». Μάλιστα αποδίδουν στον Περισσό την ευθύνη ότι «έτσι όπως εφαρμόζει τη γραμμή τού κόμματος, βάζει νάρκη στα ίδια τα θεμέλιά του, στην ύπαρξή του».

«Γνήσιοι» εναντίον Αλέκας

Τα πυρά που δέχεται η υπό την κυρία Αλέκα Παπαρήγα ηγετική ομάδα μέσω Διαδικτύου δηλώνουν μια υποβόσκουσα ιδεολογική και πολιτική διαπάλη σχετικά με τα κεντρικά ζητήματα που τέθηκαν και προεκλογικά γύρω από τον θεμελιώδη στόχο που προέβαλλε το ΚΚΕ όσον αφορά την αναγκαιότητα της «λαϊκής εξουσίας», ως μοναδικής απάντησης στην οικονομική, κοινωνική και πολιτική κρίση.

Οι απόψεις των επικριτών της θέσης αυτής, οι οποίοι εμφανίζονται ως υπερασπιστές της «γνησιότητας» της πολιτικής του ΚΚΕ όπως αυτή αποτυπώνεται στις προγραμματικές αποφάσεις του, είναι ότι «η ηγεσία δεν πρόβαλε και δεν εφάρμοσε το πρόγραμμά του ούτε πριν από τις εκλογές ούτε κατά τη διάρκεια των προεκλογικών περιόδων», αλλά «περιορίστηκε γύρω από την εργατική λαϊκή εξουσία», κάτι που, όπως σημειώνουν, «αποδείχτηκε από τον πρώτο γύρο των εκλογών και κραυγαλέα στον δεύτερο γύρο των εκλογών της 17ης του Ιούνη ότι δεν ωφέλησε, αλλά αντίθετα έβλαψε το κόμμα» Οπως υποστηρίζουν οι πολέμιοι της κυρίαρχης άποψης που επικρατεί στον Περισσό, «παραμένει αναπάντητο γιατί κατατίθεται μια πρόταση εξουσίας και διακυβέρνησης ως άμεση, από τη στιγμή που δεν υπάρχει περίπτωση να ευδοκιμήσει τώρα».

«Η στρατηγική κάλυψε την τακτική»

Σύμφωνα με τα επιχειρήματα που προβάλλουν στο Διαδίκτυο οι επικριτές της, απαντώντας με τον τρόπο αυτό και στη σφοδρή κριτική που έχουν δεχθεί μέσω του «Ριζοσπάστη» ότι παρέχουν «όπλα στον αντίπαλο επιδιώκοντας το χτύπημα του ΚΚΕ και του κινήματος», καθώς «επιτίθενται με όρους υπονόμευσης του ΚΚΕ και με ανομολόγητους πόθους και στόχο να χτυπηθεί το κόμμα», η ηγεσία «καταργώντας στην πράξη την τακτική του κόμματος και ανάγοντας ουσιαστικά τη στρατηγική σε τακτική, έφτασε να χρησιμοποιήσει την εργατική λαϊκή εξουσία σαν σύνθημα ζύμωσης και μόνο».
Το λάθος, κατά την άποψή τους, έγκειται στο ότι έτσι εγκαταλείφθηκε επί της ουσίας το πρόγραμμα του κόμματος και ότι «αλλάζοντας το χαρακτήρα του Αντιιμπεριαλιστικού, Αντιμονοπωλιακού Δημοκρατικού Μετώπου πάλης, εκ των πραγμάτων, οδηγήθηκε και στην εγκατάλειψη της τακτικής και περιορίστηκε στο να προβάλλει και να προπαγανδίζει την εργατική λαϊκή εξουσία σαν ένα κοινό σύνθημα, αναγνωρίζοντας και η ίδια ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα».

«Εδωσαν ψήφους στον ΣΥΡΙΖΑ»

Η αντιπαράθεση έχει αποκτήσει χαρακτηριστικά πολιτικής και ιδεολογικής «βεντέτας», με τους επικριτές να εγκαλούν την ηγεσία ότι πρόσφερε με τον τρόπο αυτό επιχειρήματα στον ΣΥΡΙΖΑ «που άδραξε την ευκαιρία (...) να πλαγιοκοπήσει τις δυνάμεις του κόμματος». Οπως αναφέρεται μάλιστα, «αποδείχτηκε άμεσα και χειροπιαστά ότι όσο περισσότερο ασχολιόταν η ηγεσία του κόμματος με τον ΣΥΡΙΖΑ τόσο περισσότερο τον τροφοδοτούσε με ψηφοφόρους του, ακόμη και παραδοσιακούς ψηφοφόρους, που στη ζωή τους δεν είχαν ψηφίσει ποτέ άλλο κόμμα εκτός από το ΚΚΕ, δημιουργώντας τε�άστια προβλήματα ζωής, στάσης, ενοχών, ψυχολογίας, εγκατάλειψης, απογοήτευσης, αποστράτευσης, ματαιότητας, ηττοπάθειας κτλ.».

Προειδοποιήσεις εν όψει 19ου Συνεδρίου
«Αλαζονικά ανεύθυνη η ηγεσία»

Οι φερόμενοι ως «διαφωνούντες» δεν διστάζουν να καταλογίσουν στον Περισσό ότι «διαβιοί σε μια φαντασιακή κατάσταση που τον έχει απομακρύνει από την πραγματικότητα και δεν έχει καταλάβει ακόμη ότι άλλαξαν ριζικά οι όροι πολιτικής παρουσίας του ΚΚΕ», και συγκεκριμένα ότι «το ΚΚΕ έχασε στις εκλογές του Ιούνη κάτι λιγότερο από το 50% της εκλογικής του δύναμης σε σχέση με τις εκλογές της 6ης του Μάη, πάνω από το 50% σε σχέση με το 2007 και βρίσκεται πίσω και από την εκλογική δύναμη του 1993!». Και καλούν την ηγεσία του «να προβληματιστεί πάρα πολύ και να αναλάβει, επι�έλους, τις ευθύνες της με ό,τι σημαίνει αυτό».

Μάλιστα, εμφανίζονται να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την κοινοβουλευτική ύπαρξη του ΚΚΕ, διερωτώμενοι αν «σε μια (όποια) πιθανή και ανεπιθύμητη περίπτωση που το κόμμα μείνει έξω από το Κοινοβούλιο, περίπτωση πλέον που είναι στα χείλη του κάθε μας οπαδού και ψηφοφόρου ως ενδεχόμενη να συμβεί, η γραμμή του θα επιβεβαιώνεται και οι εργαζόμενοι θα έχουν λάθος;».
«Μάλλον πρέπει να προετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα με τέτοιου είδους απόψεις, γιατί η ηγεσία του κόμματος βάζει πάνω από το συμφέρον του κόμματος τον εγωισμό της και την αλαζονεία της, γι' αυτό και δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες της» υποστηρίζουν στην αρθρογραφία τους, προϊδεάζοντας για το τι θα επακολουθήσει εν όψει και του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ στις αρχές του προσεχούς έτους.

πηγή: ΒΗΜΑ




Διαβάστε περισσότερα »

Έχτισαν πισίνα, λιμνούλες και μπάρμπεκιου μέσα στον Κορυδαλλό! [ΦΩΤΟ]

"Δεν είναι πισίνα, είναι ποτίστρα για τα ζώα..."

Όπως αποδεικνύει και η σχετική φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», στον προαύλιο χώρο της ψυχιατρικής πτέρυγας της φυλακής, υπάρχει πλέον μια... πισίνα μαζί με πετρόχτιστα... ποταμάκια και λιμνούλες....

προφανώς για να χαλαρώνουν οι τρόφιμοι. Η πισίνα αυτή έχει διαστάσεις 4 x 8 μέτρα και το βάθος της είναι τριών επιπέδων: ρηχό με 1 μέτρο, μεσαίο μ 1,5 μέτρο και βαθύ με 2 μέτρα βάθος!


Ο τραγέλαφος δεν σταματάει εδώ, καθώς η πισίνα είναι εξοπλισμένη μέχρι και με φώτα, πιθανώς για νυχτερινές βουτιές, ενώ για την ανακύκλωση του νερού έχει φτιαχτεί και ένας μικρός καταρράκτης υπερχείλισης, με το νερό να διασχίζει το πετρόχτιστο ποταμάκι για να καταλήξει σε λιμνούλα!

Προφανώς, στην πισίνα θα μπορούν να χαλαρώνουν και να δροσίζονται οι κρατούμενοι της πτέρυγας, ενώ για την περίπτωση που θα πεινάσουν η διοίκηση έχει επίσης... προβλέψει. Λίγα μέτρα πιο πέρα έχει χτιστεί ένα μπάρμπεκιου «με καμινάδα που ξεπερνάει το ύψος του φράχτη των φυλακών».

'Οπως αναφέρει η εφημερίδα, για την υλοποίηση του κοινωνικού αυτού έργου απασχολήθηκαν 20 κρατούμενοι και το κόστους του πρέπει να κυμάνθηκε από 25.000 έως 35.000 ευρώ.

Τι είπε η διοίκηση όταν ρωτήθηκε για την πισίνα; «Αυτό που βλέπετε δεν είναι ακριβώς πισίνα, είναι... ποτίστρα για τα ζώα που φιλοξενούνται στο πίσω μέρος του ιδρύματος»....




Διαβάστε περισσότερα »

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ διαδήλωσε στους δρόμους της Μαδρίτης ενάντια στη λιτότητα

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ διαδήλωσε στους δρόμους της Μαδρίτης για τη λιτότητα
Τους... δρόμους πήρε ο γνωστός ηθοποιός Xαβιέ Μπαρδέμ ο οποίος ένωσε τη φωνή του με αυτή των διαδηλωτών κατά των μέτρων λιτότητας που προωθεί η κυβέρνηση Ραχόι....

Τι και αν ο διάσημος ηθοποιός έχει απολαβές που πολλοί θα ζήλευαν; Ζει και αυτός σε μια χώρα που βουλιάζει...
«Φορτώνουν το μέλλον των επόμενων γενεών», ανέφερε χαρακτηριστικά.




Διαβάστε περισσότερα »

ΒΟΜΒΑ Al Jazeera: Tα ελληνικά ΜΜΕ ελέγχονται από την τρόικα [ΒΙΝΤΕΟ]

Το ρεπορτάζ φωτογραφίζει ευθέως το MEGA, το ΣΚΑΙ και συγκεκριμένους μεγαλοδημοσιογράφους που οφθαλμοφανέστατα έχουν ταχθεί υπέρ του Μνημονίου, των χρηματοπιστωτικών οίκων και των Κυβερνήσεων που υπηρετούν όλα αυτά, θεωρώντας οποιαδήποτε ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ πρόταση 'ένα βήμα στο γκρεμό'. Διαβάστε (και δείτε) τι λέει για το Alter, την Ελευθεροτυπία και την σύγχυση στην ενημέρωση που προκαλούν συγκεκριμένοι μεγαλοδημοσιογράφοι...



Το ρεπορτάζ κλείνει με τα εξής λόγια της δημοσιογράφου του Al Jazeera: "Γιατί σε μια χώρα που έδωσε στον κόσμο την δημοκρατία, θα έπρεπε να υπάρχει χώρος για ενναλακτικές απόψεις".

Φωτογραφίζει - σαφώς - ως φερέφωνα της Τρόικας τους μεγαλοδημοσιογράφους Γιάννη Πρετεντέρη, Μανώλη Καψή, Μπάμπη Παπαδημητρίου!

Το βίντεο αναφέρει:

"Οι έλληνες δημοσιογράφοι βρέθηκαν όχι μόνο να καλύπτουν την ιστορία της κρίσης αλλά ...έγιναν και μέρος της!"

"Τα media της χώρας επηρεάστηκαν πάρα πολύ. Τηλεοπτικοί σταθμοί έκλεισαν, πολλοί απολύθηκαν και όσοι κατάφεραν να έχουν δουλειά είχαν σημαντικη μείωση μισθού".

"Πολλά παράπονα από τους πολίτες ότι ξεπέρασαν τα συμφέροντα τον κερδοσκόπων το δημοσιογραφικό λειτούργημα".

"Πολλές "εναλακτικές" δημοσιογραφικές απόψεις για την κρίση κόπηκαν".

"Γιαούρτια πετάγονταν μέσα σε τηλεοπτικούς σταθμούς εναντίον πολιτικών".

"Tο τηλεοπτικό κανάλι ΑLTER κατελήφθηκε από τους ίδιους τους εργαζόμενους για καθυστερησεις μισθων πολλών μηνών".

"H εφημεριδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ χρεοκόπησε και έχασε την δουλεια του ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τρίμης που είναι ο πρόεδρος του κλάδου δημοσιογραφίας".

"Διαφορετικοί σταθμοί με διαφορετικές ιστορίες για τη κρίση που φέρνουν το χάος στο πληθυσμό".

"Όσοι από τα media έχασαν την δουλειά τους πρέπει να ενωθούν".

"Πρέπει να βρεθούν εναλλακτικοί τρόποι ενημερωσης και όχι μόνο από την τηλεόραση".




Διαβάστε περισσότερα »

3χρονος έπεσε σε υπόνομο και νόμιζαν ότι είχε εξαφανιστεί!

3χρονος έπεσε σε υπόνομο και νόμιζαν ότι είχε εξαφανιστεί! Άγιο είχε ένα μικρό αγοράκι μέσα στην ατυχία του... Ο 3 ετών Jeampier Silvera Arteta έπαιζε με τα δύο αδέλφια του μέσα σε ένα εργοτάξιο στην περιοχή Sourdis στην πόλη Barranquilla της Κολομβίας. Κάποια στιγμή εξαφανίστηκε καθώς...
το αγοράκι έπεσε σε μια αφύλακτη τρύπα. Τα αδέλφια του δεν είχαν πάρει είδηση τι είχε συμβεί και είπαν στους γονείς τους ότι χάθηκε. Πανικόβλητοι οι γονείς του αποφάσισαν να «χτενίσουν» την περιοχή μήπως τον εντοπίσουν. Έτσι, αυτή φορά έδωσαν ιδιαίτερη βάση στο αποχετευτικό σύστημα, όπου σε έναν υπόνομο βρήκαν τον μικρό Jeampier να κρατιέται γερά για να μην τον παρασύρουν τα νερά.


 ΠΗΓΗ: pamepreveza.gr




Διαβάστε περισσότερα »

Αίγυπτος: Νέα ισχυρή έκρηξη σε αγωγό φυσικού αερίου προς Ισραήλ

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στον αιγυπτιακό αγωγό που μεταφέρει φυσικό αέριο στο Ισραήλ και στην Ιορδανία, την 15η επίθεση από την έναρξη της εξέγερσης στις αρχές του ...
2011 που οδήγησε στην ανατροπή του προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ.

Η έκρηξη σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στην αλ Τουβάιλ, ανατολικά της παράκτιας πόλης αλ Αρίς, στο Σινά, πριν από το σημείο όπου ο αγωγός διακλαδώνεται σε δύο κατευθύνσεις, προς το Ισραήλ και προς την Ιορδανία, είπαν αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας και αυτόπτες μάρτυρες.

Ένοπλοι που επέβαιναν σε ένα όχημα πλη�ίασαν τον αγωγό, έσκαψαν σε ένα σημείο και τοποθέτησαν εκρηκτικά τα οποία κατόπιν πυροδότησαν από απόσταση, είπε ένας αξιωματούχος και επιβεβαίωσαν αυτόπτες. Ένας δυνατός κρότος ακούστηκε σε απόσταση έως και 30 χλμ., ενώ ήταν ορατές φλόγες από μακριά.

Ένα στέλεχος της εταιρίας που διαχειρίζεται τον αγωγό είπε ότι οι εξαγωγές αερίου τόσο στο Ισραήλ όσο και στην Ιορδανία είχαν διακοπεί έπειτα από μια επίθεση τον Απρίλιο και ότι οι φλόγες οφείλονταν σε αέριο που είχε παραμείνει στον αγωγό.

Κάτοικοι της αλ Αρίς πάντως είπαν ότι οι παραδόσεις ξανάρ! χισα ν πριν από τρεις ημέρες. Μέσω του αγωγού το Ισραήλ προμηθευόταν στο παρελθόν περίπου το 40% του φυσικού αερίου που καταναλώνει.

Τον Απρίλιο η Αίγυπτος τερμάτισε τη συμφωνία για την προμήθεια αερίου στο Ισραήλ, λόγω μιας επιχειρηματικής διένεξης. Η συμφωνία που είχε υπογραφεί πριν από 20 χρόνια, επί των ημερών του Μουμπάρακ, προκαλούσε αντιδράσεις από μέρους πολλών Αιγυπτίων. Οι επικριτές της έλεγαν ότι το Ισραήλ δεν κατέβαλε επαρκές τίμημα για το καύσιμο. Ουδεμία οργάνωση έχει αναλάβει την ευθύνη για τις επιθέσεις ως σήμερα.



Διαβάστε περισσότερα »

Θα με επισκέπτεστε στην φυλακή; Νέες αποκαλύψεις για τον μακελάρη της Aurora

Διαβάστε περισσότερα »

Συντετριμμένος ο Σταλόνε στη κηδεία του γιού του

Διαβάστε περισσότερα »

Συντριβή αμερικανικού F 16 στ' ανοιχτά της Ιαπωνίας

Διαβάστε περισσότερα »

Τραυματίστηκε σε πυρκαγιά ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Καλαμπάκας

Διαβάστε περισσότερα »

Η μεταμόρφωση της παρουσιάστριας με το καμμένο πρόσωπο

Η μεταμόρφωση της παρουσιάστριας με το καμμένο πρόσωπο Στα 28 της χρόνια η Katie Piper έχει ήδη βιώσει μια τραγική εμπειρία, όταν δέχθηκε επίθεση με οξύ από τον πρώην φίλο της, με αποτέλεσμα να χάσει την όρασή από το ένα της μάτι και...
να παραμορφωθεί εντελώς στο πρόσωπο. Η νεαρή παρουσιάστρια και μοντέλο όμως δεν το έβαλε κάτω. Με τη δύναμη και τη θέλησή της κατάφερε να βγει νικήτρια και να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο. Μετά από πολλές χειρουργικές επεμβάσεις, κατάφερε να επανακτήσει τον χαμένο της εαυτό. Πλέον κάθε της εμφάνιση, αποτελεί την τελευταία λέξη της μόδας, με πολλά νεαρά κορίτσια στη Βρετανία να μιμούνται τόσο το χτένισμα της, όσο και το ντύσιμο της.










 ΠΗΓΗ: pamepreveza.gr




Διαβάστε περισσότερα »