Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Τρόμαξε ο τσιλιαδόρος και σώθηκε η 56χρονη από τους ληστές!

Τα… χρειάστηκε ο Αλβανός που φύλαγε τσίλιες για να ειδοποιήσει τους συνεργούς του, στη θέα ενός περιπολικού που κινούνταν χωρίς αναμμένο φάρο στην Άνω Βάθεια Ευβοίας. Έτσι, τους έδωσε σήμα να εγκαταλείψουν την 56χρονη γυναίκα που είχαν τρυπώσει στο σπίτι της για να τη....




ληστέψουν με την απειλή μαχαιριών! Το παρ' ολίγο θύμα ειδοποίησε το αστυνομικό τμήματος Ερέτριας, οι άνδρες του οποίου δεν άργησαν να εντοπίσουν τα δύο αυτοκίνητα που εγκατέλειψαν φοβισμένοι οι επίδοξοι ληστές. Μέσα, ήταν γεμάτα διαρρηκτικά εργαλεία. Ένας 35χρονος Αλβανός συνελήφθη στην Αττική και αποκαλύφθηκε ότι είχε κάνει τουλάχιστον άλλη μία ληστεία και μία κλοπή στην Εύβοια, ενώ οι συνεργοί του ηλικίας 24 και 27 χρόνων αναζητούνται.

* Άγριο ξύλο δέχτηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας μέσα στην κατοικία του στα Άνω Λεχώνια Βόλου!! Οι δ ράστες όρμησαν μέσα στο σπίτι μέρα- μεσημέρι, τον ξυλοκόπησαν αλύπητα και αφού τον άφησαν λιπόθυμο, ερεύνησαν το σπίτι και άρπαξαν τις οικονομίες του ύψους 1.000 ευρώ! Αμέσως μετά, έσπευσαν να εξαφανιστούν.

* Σε κατάσταση ισχυρού νευρικού κλονισμού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ξάνθης μια ηλικιωμένη γυναίκα που έπεσε σε ενέδρα αδίστακτου κακοποιού στην πυλωτή του σπιτιού της στην περιοχή της Κυψέλης! Ο δράστης της άρπαξε με τη βία περίπου 300 ευρώ από την τσάντα της και εξαφανίστηκε.

* Στόχος τριών ενόπλων έγινε και ένα περίπτερο στην περιοχή του Λ�γανά Ζακύνθου. Οι άγνωστοι δράστες ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη που ήταν μόνος και άρπαξαν 500 ευρώ από το ταμείο και κάρτες κινητής τηλεφωνίας αξίας 1.000 ευρώ, πριν χαθούν στο σκοτάδι.
protothema