Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Μην ξεχάσεις το ... μυστρί!!!

Διαβάζουμε σε Σαμαρικά sites,σχετικά με την επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στην Καλαμάτα:

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία ομάδες από τον αντιεξουσιαστικό χώρο και το0ν αριστερό χώρο ετοιμάζονται να προκαλέσουν σκηνικό έντασης κατά την μεθαυριανή επίσκεψη του κ. Σαμαρά στην Καλαμάτα.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. πηγαίνει στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας το Σάββατο το πρωί μαζί με τον υπουργό Υποδομών Μάκη Βορίδη, για να παραστούν στα....
εγκαίνια της νεότευκτης γέφυρας στην περιφερειακή οδό της Καλαμάτας. Με την επίσκεψή αυτή, ο κ. Σαμαράς θα σημάνει ουσιαστικά και την έναρξη της προεκλογικής περιόδου που γίνεται από την ιδιαίτερη πατρίδα του για συμβολικούς λόγους.

Μετά τις πληροφορίες για τις προθέσεις των αντιεξουσιαστών στην Καλαμάτα το κλίμα είναι τεταμένο και οι τοπικές οργανώσεις της Ν.Δ. διαμηνύουν ότι εάν συμβεί το παραμικρό κατά του Σαμαρά, θα υπάρξει σκληρή απάντηση.

«Θα γίνει κόλαση, εάν σημειωθεί το παραμικρό» λένε χαρακτηριστικά και δηλώνουν αποφασισμένοι να περιφρουρήσουν την επίσκεψη του πρόεδρου της Ν.Δ. και δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, σε περίπτωση που επαληθευτούν οι φήμες.


Και ακόμα ότι:

«Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Όλη η Μεσσηνία θα είναι στο πόδι το Σάββατο», έλεγε κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ στην Μεσσηνία, αναφορικά με τα σενάρια προβοκάτσιας κατά την μεθαυριανή επέισκεψη του Αντώνη Σαμαρά στην Μεσσηνία. Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες του parapolitika.gr, εκτός των σχεδίων του ΣΥΡΙΖΑ και των λοιπών δυνάμεων, κινητοποιήσεις ετοιμάζουν και οι οικοδόμοι της Μεσσηνίας, που σχεδιάζουν να κλείσουν για λίγο τον δρόμο προς Καλαμάτα και να παραδώσουν ένα ψήφισμα στον πρόεδρο της ΝΔ. Σ' αυτό, θα εκφράζουν την διαμαρτυρία τους για το γεγονός ότι η κοινοπραξ�α που ανέλαβε την κατασκευή της γέφυρας του περιμετρικού της Καλαμάτας που θα εγκαινιάσουν Σαμαράς και Βορίδης, χρησιμοποίησε ως επί το πλείστον Αλβανούς οικοδόμους. Ωστόσο, η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας είναι πολύ πιθανό να αναχαιτίσει τα σχέδια των οικονόμων, αφού βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με τους αντιπροσώπους της.


Μεγάλες στιγμές πραγματικά, για τον εν δυνάμει πρωθυπουργό της χώρας.Κατεβαίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του για να εγκαινιάσει μία γέφυρα (που έφτιαξαν Αλβανοί εργάτες),σαν τον αείμνηστο Παττακό,χωρίς το μυστρί αλλά με το Βορίδη μαζί του,που κάνει το ίδιο!!

Και οι ομάδες κρούσης των οπαδών του είναι έτοιμες να αποκρούσουν όλους αυτούς που θέλουν να χαλάσουν τη φιέστα του ηγέτη,προεξοφλώντας το μακελειό,αν κάποιος κινηθεί περίεργα!!!Ο Βορίδης καλού κακού παίρνει μαζί του και το ιστορικό του τσεκούρι!!!

Εμείς θα πούμε ότι έχει χαθεί το μέτρο,κι ότι αν με τέτοια μυαλά και με τέτοιους συμβούλους νομίζει ότι θα κυβερνήσει τη χώρα,(που χθες έλαβε την τελευταία της ευκαιρία για να αλλάξει και να σωθεί για πάντα με το κούρεμα μαμούθ του χρέους της),είναι πολύ γελασμένος ο πρόεδρος Αντώνης.

Το 2012 η χώρα δε χρειάζεται Μαυρογυαλούρους πολιτικούς κι ειδικότερα πρωθυπουργούς.Που στέλνουν απεσταλμένους (σαν τον Γκρούεζα στην θρυλική ταινία με τον Κωνσταντάρα),για να ''τα βρουν'' με τους οικοδόμους που θέλουν να διαμαρτυρηθούν.Και με ποιον τρόπο θα τα βρουν μαζί τους άραγε;Θα τους ''τάξουν'' κάτι;

Γελοίες καταστάσεις,σε μία χώρα που έχει ανάγκη από προοδευτικά μυαλά και τίποτα άλλο.Εμείς απλά θα προσευχηθούμε στον καλό Θεό της Ελλάδας,να μην πέσει η χώρα ποτέ πάλι στα χέρια Μαυρογυαλούρων.Πως θα γίνει αυτό;Είναι στο χέρι μας.Για την ακρίβεια στο ψηφοδέλτιό μας!!

http://blackmailmagazine.blogspot.com/