Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

«Ή θα εξεγερθούμε ή θα τελειώσουμε»

Ο δρόμος για τις εκλογές θα είναι στρωμένος με τρομοκρατικά διλήμματα εκτίμησε η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα από το Ηράκλειο. «Με τρομοκρατικά διλήμματα προς τον ελληνικό λαό, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ οδηγούνται προς τις κάλπες» τόνισε η κ. Παπ�ρήγα, που....





υποστήριξε ότι μέχρι τις εκλογές, η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ θα υλοποιήσει νέα σειρά σκληρών μέτρων, όχι με διάλογο, αλλά με όργιο τρομοκράτησης του ελληνικού λαού.

«Ή θα εξεγερθούμε, ή θα τελειώσουμε», επισήμανε, προσθέτοντας ότι αυτό που θα κάνει τη διαφορά είναι «η εκλογική δύναμη του κομμουνιστικού κόμματος», η οποία και θα τρομοκρατήσει αυτούς που πρέπει.

Επίσης, η κ. Παπαρήγα προειδοποίησε ότι το νέο μνημόνιο οδηγεί το λαό σε εξαθλίωση, ενώ χαρακτήρισε τη νέα δανειακή σύμβαση «λαιμητόμο για το λ! αό».< br />
Απαντώντας στην «πρόκληση» της Ντόρας Μπακογιάννη με αφορμή την απεργία της ΠΝΟ, η ΓΓ του ΚΚΕ σημείωσε ότι από την απεργία θα πληγεί ο μεγαλέμπορος και όχι ο φτωχός αγρότης.

Μετά την ομιλία της, η κ. Παπαρήγα είχε συνάντηση με τους εργαζόμενους στην επιχείρηση Αριάδνη ΑΕΒΕ, που βρίσκονται σε απεργία από τις 13 Ιανουαρίου.