Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Αριστερόστροφος και ...γαλαντόμος ο Δ. Κρεμαστινός!

Άνοιγμα προς την Αριστερά μοιράζοντας μάλιστα και ...Υπουργείο, επιχείρησε να κάνει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός κατά την συζήτηση του εφαρμοστικού νόμου για την υγεία.
Πρώτα υπογράμμισε ότι πρέπει να δημιουργηθεί κυβέρνηση σωτηρίας και ύστερα τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας κράτους κοινωνικής περίθαλψης όπως συμβαίνει στον πραγματικό πόλεμο με τη διαφορά ότι....
αντί για τραυματίες θα πρέπει τώρα να υπάρξει μέριμνα για άστεγους, πεινασμένους, χαμηλόμισθους και συνταξιούχους. Στη συνέχεια πρότεινε να παρέχονται δωρεάν φάρμακα στους άρρωστους συνταξιούχους και ύστερα πέρασε στην πολιτική …προσέγγισης.

Επικαλούμενος την πρόταση του υποψήφιου του σοσιαλιστικού κόμματος στη Γαλλία Francois Hollande να πληρώνουν το 75% του εισοδήματός τους ως φορολογία όσοι έχουν εισοδήματα άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ, δήλωσε ότι θα εμπιστευόταν έναν αριστερό Υπουργό να αναλάβει τους πλουσίους της Ελλάδας που φοροδιαφεύγουν στέλνοντας τα χρήματά τους στο εξωτερικό μαραζώνοντας έτσι την εθνική οικονομία.

http://briefingnews.gr