Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Οι κλόουν, ο απτυχίωτος γνωστός δημοσιογράφος με την αποψάρα του και το άχρηστο ΕΣΡ

Γράφει ο Αδαμάντινος

Με το ζόρι ο γνωστός δημοσιογράφος, ο γιος του μπαμπά που παράτησε στη μέση το πτυχίο του, κλασικός τεμπέλης και προβεβλημένος όσο κανένας άλλος «δημοσιογράφος» έχει άποψη για το ποιός είναι καλός υπουργός και ποιός όχι, για το ποιός χρειάζεται στη νεα κυβερνηση και ποιός όχι.
Χτες ο Μπούλης της Δημοσιογραφίας εκθείαζε την Παπαροπούλου ως καλή υπουργό που δεν θα προλάβει να κάνει σε.......
ένα μηνα κάτι στο υπουργείο ανάπτυξης και τον γλωσσολόγο επίσης τεχνοκράτη του κώλου Καμπινιώτη ως απαραίτητο στη νέα κυβέρνηση. O άνθρωπος δεν έχει επαφή με το περιβάλλον. ΝΟΜΙΖΕΙ ότι μπορει να έχει άποψη. Δεν θα μιλαγα για αυτόν γιατι δεν ειναι στο επίπεδό μου... Μιλαω γιατι πολλοί τον θεωρουν επιτυχημένο και τον ακούν μαγεμένοι! Αυτό επιβεβαιώνει την κατάντεια της χώρας.

Τι μαλάκας. Δεν ειναι όμως ο μοναδικός. Εχει πολλους ο μπαξες στο συνάφι τους.

Υπενθυμίζω ότι όταν κάποιος δεν αφουγκράζεται το κλιμα που επικρατεί τρώει γιαούρτι. Οτι όσο και να υποστηρίζεται ο Νταλάρας άμεσα ή έμμεσα το γιαούρτι ο κόσμος του το έρριξε με αγάπη και υπήρξε ομόνοια. Το ότι κοιτάμε τον κόσμο στα μάτια δεν λέει τίποτα γιατι μπορεί να σημαίνει και κοροιδία και δούλεμα.

Ο δημοσιογράφος ειναι μονο για να κάνει ερωτήσεις και να ασκεί έλεγχο. Οχι για να επιβάλει την άποψή του. Αν το κάνει τότε διαπλέκεται και ξεκατινιάζετται.

Το ΕΣΡ όσον αφορά την περίπτωση Τράγκα δεν θα έπρεπε να επιβάλλει πρόστιμο στο real.gr αρκούσε μια προειδοποίηση. Αυτό δεν έγινε γιατί κατα τη γνώμη μου ήταν στημένο.

Το ΕΣΡ θα έπρεπε να επιβάλλει πρόστιμα σε δημοιογράφους που προσπαθούν να επιβαλλουν απόψεις. Προπαγάνδα πχ. δεν ασκει μονο ο Παπαχελάς που σωνει και καλά ήθελε να βγάλει τον αντιστυνταγματικά εκλεγμένο Παπαδήμο αλλά και και ο Μπεμπης που σώνει και καλά επιμένει να ανεβάζει το προφίλ της καταδικασμένης απο τους Ελλληνες πολίτες Διαμαντοπούλου για τις βλακείες που εκανε στην Παιδεία. Καποιο ψυχοφάρμακο χρειάζεται και να διαβαζουμε και κανε βιβλιο δημοσιογραφίας του εξωτερικού να επιμορφωνόμαστε.

Αυτα που εκαναν και κανουν, ο Παπαχελάς, ο Μπεμπης της Δημοσιογραφίας και ο Μπαμπίνο ειναι καταγέλαστα στην δημοσιογραφία. Δεν είναι επίπεδο δημοσιογραφίας αυτο που ασκουν. Ειναι αηδία.

Κανονικά θα έπρεπε να ειναι ευχαριστημενοι με την κριτική μου. Ενας ηλιθιος πάντα όμως εκλαμβάνει αλλοιως τα φαινόμενα.