Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ο θερμότερος Απρίλιος 130 ετών στη Μόσχα

Σε ύψος ρεκόρ 29 βαθμών Κελσίου έχει σκαρφαλώσει σήμερα(29/04) ο υδράργυρος στη Μόσχα, στον πιό ζεστό Απρίλιο στην πόλη εδώ και 130 χρόνια. Πρόκειται για θερμοκρασία ρεκόρ για το μήνα Απρίλιο από τότε που άρχισαν να καταγράφονται στοιχεία για τον καιρό, πριν από 130 χρόνια, όπως ανακοίνωσε η μετεωρολογική υπηρεσία της ρωσικής πρωτεύουσας.


Με τα δεδομένα της Μόσχας αυτό, είναι καύσωνας. "Στις 16:00, η θερμοκρασία έφθασε τους 28,6 βαθμούς Κελσίου, ρεκόρ για το μήνα Απρίλιο", δήλωσε στο Ιντερφάξ εκπρόσωπος της μετεωρολογικής υπηρεσίας.


"Το προηγούμενο ρεκόρ θερμοκρασίας για το μήνα Απρίλιο, είχε καταγραφεί στις 24 Απριλίου του 1954, όταν το θερμόμετρο είχε δείξει 28 βαθμούς Κελσίου", τόνισε. Χθες, Σάββατο, η θερμοκρασία ήταν 26,3 βαθμοί.


Ο Απρίλιος του 2012 αναμένεται να είναι, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία της Μόσχας, ένας από τους πιο ζεστούς στην ιστορία της ρωσικής πρωτεύουσας, από τότε που άρχισαν να καταγράφονται στοιχεία για τον καιρό.

defencenet.gr

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλη�ικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.