Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

ΕΛΕΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΗ: Έχασε την μάχη με τον καρκίνο....ΒΙΝΤΕΟ

 Νομίζουμε πως η ζωή είναι δεδομένη. Όμως δεν είναι έτσι.
Άλλο ένα πρόσωπο γνωστό από την TV έχασε την μάχη με τον καρκίνο.
H 32χρονη Ελένη Καλαμάρη άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοσκομείο, στις 18:00 το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης.
Την Ελένη γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και η δύναμη της ψυχής της ήταν κάτι που μας συγκίνησε.


Η Ελένη είχε παλέψει πολύ με την επάρατη νόσο και κατάφερε τρεις φορές να βγει νικήτρια. Όση δύναμη κι αν έδειξε όμως έχασε βυθίζοντας σε πένθος τους δικούς της ανθρώπους και τον μικρό της γιο, που είναι σήμερα 5 χρονών! «H μεγαλύτερη αρετή στον άνθρωπο είναι η υπομονή… Έτσι προσπαθω να μάθω στον γιο μου...», ήταν κάποια από τα τελευταία της λόγια σε προσωπική της σελίδα.

Πέντε χρόνια σκληρής μάχης που έδωσε ενάντια στον καρκίνο δεν ήταν αρκετά. H Ελένη Καλαμάρη έσβησε χθες το απόγευμα στο νοσοκομείο βυθίζοντας σε θλίψη όχι μόνο την οικογένειά της αλλά και όσους την γνώριζαν. Την Ελένη την γνώρισαν πολλοί άνθρωποι μέσα από τις εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου και την θαύμασαν για τη δύναμη και το κουράγιο της, για την μάχη που έδινε.

το βιβλίο της "Από Έλενα... Ελένη".
"Ξεκίνησα τις χημειοθεραπείες έντεκα ημέρες μετά τη γέννηση του γιου μου, πριν από πέντε χρόνια. Το παιδί μου μεγάλωνε και τα μαλλιά μας μάκραιναν ταυτόχρονα. Στην αρχή φορούσα μαντίλια, μετά φόρεσα μια περούκα και άλλη περίοδο κυκλοφορούσα χωρίς τίποτα... Αν δεν πετύχεις τον καρκίνο στο πρώτο στάδιο, θέλει υπομονή. Και εγώ δεν τον πέτυχα στην αρχή του", είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Lilfe&Style

το τελευταίο αντίο

Σήμερα, στο Κοιμητήριο του Σχιστού, στενοί φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο σε μία γυναίκα που έδωσε κουράγιο σε δεκάδες άλλες που αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα. Η είδηση του θανάτου της συγκίνησε ακόμα και ανθρώπους που δεν είχαν προσωπική επαφή μαζί της και απλά γνώρισαν την ιστορία της μέσα από την τηλεόραση ή το βιβλίο της "Από Έλενα... Ελένη".
 Το επίσημο website της Ελένης Καλαμάρη. Απο Έλενα... Ελένη.
 www.elenikalamari.gr