Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Προοπτική συμπαραγωγής με τις ΗΠΑ για τα τεθωρακισμένα του ΕΣ

Μετασκευή 400 οχημάτων του Ελληνικού Στρατού, με πρωταγωνιστικό ρόλο της ΕΛΒΟ, στο πλαίσιο του νέου νομοθετικού πλαισίου, εξήγγειλε ο υπουργός Άμυνας κ. Αβραμόπουλος, στο πλαίσιο της τελευταίας ενημέρωσης της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσων της Βουλής των Ελλήνων. «Όσο πιο συχνά και σε βάθος ενημερώνεται η Βουλή»,τόσο καλύτερα ασκείται η εξωτερική και αμυντική πολιτική της χώρας μας. Κατά την επικείμενη επίσκεψη του κ. Αβραμόπουλου στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι να
επιβεβαιωθεί η δεδομένη στενή στρατηγική σχέση της χώρας με τις ΗΠΑ, με την προοπτική ενδυνάμωσης της διμερούς στρατιωτικής συνεργασίας.
Κατά την επικείμενη επίσκεψή του κ.Αβραμόπουλου στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι να συζητηθεί «η προοπτική συμπαραγωγής οχημάτων, με το κομμάτι αυτό της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας,» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αβραμόπουλος – επαληθεύοντας! την αποκλειστική σειρά κάλυψης από το fox2magazine.net για το θέμα της προμήθειας των μεταχειρισμένων τεθωρακισμένων από το απόθεμα του Αμερικανικού Στρατού, για τις ανάγκες του Ελληνικού Στρατού. Όπως με αποκλειστικότητα αναφέρθηκε από το fox2magazine.net, το θέμα της προμήθειας των αρμάτων μάχης Μ1, λόγω των εξελίξεων στην αμερικανική αμυντική βιομηχανία, είναι ευρύτερων διαστάσεων.
ΠΗΓΗ