Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

"Γιατί είμαι αέρας...αύρα".Και τελικά ήρωας.Ένα βίντεο για τον Ηλιάκη κι όσους είναι έτοιμοι για όλα

Ημέρα μνήμης σήμερα όχι μόνο για την ΠΑ που ,τέτοια  μέρα το 2006 έχασε ένα από τα πιο άξια παιδιά της,το Κώστα Ηλιάκη,αλλά για όλους μας.Κάθε πιλότος μαχητικού που ξεκινά το πρωί -πολύ πρωί- από το σπίτι του αφήνοντας πίσω την οικογένειά του ,είναι ένας άνθρωπος ,ένας εργαζόμενος,που π�αγματικά δεν γνωρίζει αν η ανατολή που βλέπει θα είναι η τελευταία.



Φτιαγμένοι να ζουν με τον κίνδυνο και να "παίζουν" με τις πιθανότητες ανάμεσα σε ζωή και θάνατο,οι πιλότοι της ΠΑ είναι λίγο...φευγάτοι! Είναι περίπου αυτό που περιγράφει το τραγούδι που συνοδεύει το βίντεο.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=14713
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η π�ραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.