Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

«Έξτρα» δάνειο για Παναθηναϊκό

Ο Γιάννης Αλαφούζος κατάφερε να βάλει κι άλλο όπλο στην… φαρέτρα του Παναθηναϊκού, στην μάχη που δίνει ο σύλλογος να αποκτήσει άδεια συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αφού εξασφάλισε από την Τράπεζα Πειραιώς δάνειο 5 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο θα το παρουσιάσει στο....





δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ για να αποδείξει πως εκτός των 4,2 εκ. € που εξοφλούν τους παίκτες, υπάρχει και πλάνο βιωσιμότητας.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη τράπεζα, με την οποία έχει άριστες διασυνδέσεις η οικογένεια Βαρδινογιάννη μια και έχει ποσοστό, έχει… ξηγηθεί πολύ καλά στον Παναθηναϊκό. Και σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις. Εκτός του δανείου, η «Πειραιώς» έκανε τις οικονομικές διευκολύνσεις με την προπληρωμή της επιταγής από τη Λάτσιο για την πώληση του Σισέ (ήταν το ποσό να το λάβει η ομάδα τέλη Ιουνίου) αλλά ! και � �ξαργύρωσε μέρος της εγγυητικής επιταγής!

Από εκεί και πέρα, το χαρτί του δανείου που θα αποδεικνύει και το πλάνο βιωσιμότητας που υπάρχει θα συμπεριληφθεί στα χαρτιά που θα εξετάσει η επιτροπή, αλλά το ποσό, μάλλον θα εκταμιευθεί μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Πηγή: sport-fm.gr