Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Έρχονται σε Μεσόγειο-Αιγαίο τα νέα αντιπυραυλικά των ΗΠΑ

Για την Μεσόγειο – στην γειτονιά μας δηλαδή – οδεύουν σε λίγο τα νέα αντιπυραυλκά βλήματα που δοκίμασε επιτυχώς το Πολεμικό Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών στην περιοχή των νησιών Χαβάη.
Ο αντιπυραυλικός πύραυλος δεύτερης γενιάς Standard Missile – 3 (SM-3) Block 1B του συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας  Aegis, εκτοξεύθηκε από σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ  και πέτυχε τον εκπαιδευτικό βαλλιστικό πύραυλο μικρού βεληνεκούς,ανακοίνωσε το Παντάγωνο.Στα πλαίσια της δημιουργίας του ευρωπαϊκού συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας, οι ΗΠΑ θα τοποθετήσουν στην βάση  Ροτ (Ισπανία) 4 πυραυλοφόρα αντιτορπιλικά, τα οποία θα είναι εξοπλισμένα με το πολυλειτουργικό στρατιωτικό σύστημα ελέγχου μάχης  Aegis (το Aegis BMD 4.0.1 έκδοση θαλάσσης).Τα αντιτορπιλικά εννοείται ότι θα πλέουν και πολύ κοντά μας, στο Αιγαίο….

http://www.inews.gr/159/erchontai-se-mesogeio-aigaio-ta-nea-antipyravlika-ton-ipa.htm

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καν! αλιώ ν. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.