Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Βρε πώς τα... γυρίζει έτσι η Νικολούλη; [ΒΙΝΤΕΟ]

Διαβάστε και δείτε σε βίντεο, τη συνέντευξη της Αγγελικής Νικολούλη, στο πρωινό του Mega. Η γνωστή παρουσιάστρια, συνέχισε το γνωστό "τροπάριο" της πολιτικής των ίσων αποστάσεων...μεταξύ εργοδοσίας και εργαζομένων. Aφού από τη μία καταλαβαίνει το πρόβλημα των απλήρωτων, από την άλλη χαρακτήρισε "λανθασμένη η επιλογή των συναδέλφων να προχωρήσουν το Σεπτέμβρη σε απεργία". Διαβάστε και δείτε, τι δήλωσε η -κατά τα άλλα- συμπαθής παρουσιάστρια:...



"Το ALTER θυμίζει το γεφύρι της Άρτας. Είμαι από τους ανθρώπους που έμειναν να το στηρίζουν, γιατί το αγαπώ πολύ. Μου φέρθηκαν ωραία, όμως με το "θα και θα" έχασα μια τηλεοπτική σεζόν. Δε νομίζω ότι υπάρχουν άλλες αντοχές. Το Σεπτέμβρη ήταν λανθασμένη η επιλογή των συναδέλφων να προχωρήσουν τότε σε απεργία. Ήταν μια καινούρια σεζόν κι ενώ μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, ξαφνικά απεργία. Βέβαια, από ένα κόσμο που ταλαιπωρείται δεν μπορείς να ζητάς πολλά. Οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι τόσους μήνες, δεν το συζητάμε!"

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αγγελική Νικολούλη εμφανίζεται να έχει τεράστιο δίλημμα. Αφού στις δύσκολες τηλεοπτικές ημέρες που διανύουμε καλό είναι...να τα έχεις καλά με όλους:

- Τόσο με τους εργαζόμενους, όταν εμφανίστηκε στην αίθουσα σύνταξης πριν μερικούς μήνες και παρουσιάστηκε με δυναμικό τρόπο να είναι στο πλευρό τους.

- Όσο και με...τη διοίκηση. Αφού, όπως σας είχαμε γράψει παλιότερα στον pressarismeno, πριν από ενάμιση μήνα περίπου διασκέδαζε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την οικογένεια Κουρή σε κέντρο διασκέδασης στην Κηφισιά.
Για την απουσία της από την τηλεόραση, η γνωστή παρουσιάστρια είπε:


"Δεν μου λείπει η τηλεόραση, δεν μου λείπει να προβληθώ. Βλέπω ότι το "Τούνελ" λείπει από τον κόσμο. Τώρα που η κοινωνία έχει αυτές τις ανατροπές, πιστεύω ότι μπορούμε να προσφέρουμε πολλά. Θέλω να την προσαρμόσω στην κοινωνία και να είναι μια πιο οικονομική παραγωγή. Τώρα πια, θα κάνω κάτι από Σεπτέμβρη".


Σχόλιο pressarismenou:...και εσύ μας λείπεις Αγγελική, όπως επίσης και στον κόσμο λείπει η τηλεοπτική σου παρουσία. Αλλά ξέρεις τι μας λείπει πιο πολύ; Η ειλικρίνεια της παλιάς...Αγγελικής, αυτής που κοίταζε τον τηλεθεατή στα μάτια και άγγιζε την ψυχή του, αλλά και η Αγγελική που στα διαλείμματα της εκπομπής της συμπεριφέρονταν...συναδελφικά στους συνεργάτες της!
Δε μπορείς τη μία να λες ότι δε σου λείπει η τηλεόραση, αλλά από την άλλη να "κλείνεις το μάτι" προς Φάληρο μεριά, δηλώνοντας: "Θα ήταν μια καλή προοπτική για μένα ο Σκάι". Ενώ λίγες ημέρες πριν 'γλένταγες' με τον...άσπονδο φίλο του Αλαφούζου: Γ.Κουρή.
Ούτε βέβαια κάθε φορά που γυρνάς εισπράττοντας απόρριψη από την...αυλή του Κοντομηνά, να λες ότι: "είμαι εδώ μόνο για το ALTER, πρώτη ήρθα και τελευταία θα φύγω".
Γιατί μπορεί να είναι δύσκολες εποχές για τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ, αλλά κάθε φορά που σε βλέπουμε να κάνεις δηλώσεις, αναρωτιόμαστε: "Μήπως είναι...ακόμα πιο δύσκολοι καιροί για πρώην "τηλεοπτικές πριγκήπισσες" και νυν...άστεγες τηλεπαρουσιάστριες;"

πηγή: pressarismenos