Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Μια Pippa που κράτησε έναν χρόνο

http://www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebrities/article1752560.ece/ALTERNATES/w460/pippa+out-.jpg
Μια από τις πιο φωτογραφημένες celebrities, μία από τους 100 ανθρώπους που επηρεάζουν τον κόσμο σύμφωνα με το TIME magazine, μία ακόμα που επηρεάζει την μόδα, δεν μπορείς να μην της αναγνωρίσεις την παροιμία άμα δεν βρέξεις κώλο, δεν τρως ψάρι, αλλά αν αυτός είναι ωραίος πισινός, τι να πουν κάποιες άλλες, my ass!...



Πριν μεγαλοπιαστεί η αδερφή της, η Pippa Middleton ήταν απλά μία ακόμη ξενέρωτη Βρετανίδα...


Με καλές δημόσιες σχέσεις, δεν λέω, νέα, από οικογένεια χωρίς οικονομικά προβλήματα. Μετά συνέβη το αμένσιοτο που λένε και στο twitter.


Η παράνυφος του βασιλικού γάμου του Πρίγκιπα Willliam με την αδερφή της Kate παραλίγο να κλέψει την παράσταση. Ναι, το φόρεμα Alexander McQueen βοήθησε πολύ.


Μέσα σε μια μέρα η Pippa και συγκεκριμένα ο πισινός της (εγώ να ντραπώ;) έγιναν η αγαπημένη φωτογραφία των paparazzi καθώς κυκλοφορούσε στο Λονδίνο. Ξαφνικά από ξενέρωτη έγινε περιζήτητη. Μπήκε στις πιο high λίστες καλεσμένων σε gala, events, openings και άλλα πολλά.


Κι όλα αυτά. Επειδή έσκυψε να φτιάξει την ουρά του νυφικού της αδερφής της.


Το ξέρω ότι και πάλι θα με πυροβολήσετε με tweets στο @elenabouz, αλλά θα το τολμήσω. Πώς αυτός ο κώλος είναι hot δεν μπορώ να καταλάβω! Ποιος θα τον κοιτούσε σε οποιονδήποτε άλλο γάμο, πείτε μου. Φυσικά έχω ακούσει και ΤΟ ανύκουστο. Η Pippa είναι όμορφη. Η Middleton.


Το ότι έχει το πιο μικρό κώλο με την μεγαλύτερη μέχρι τώρα επιρροή, τι να πω; Κανονικά η Jennifer Lopez και η Beyonce θα έπρεπε να έχουν πηδηχθεί από το παράθυρο από πέρυσι τις 29 Απριλίου 2011.


Και αν δεν το έκαναν τότε, θα έπρεπε να το κάνουν μετά την δημοσίευση της Philippa "Pippa" Middleton στη λίστα του Time magazine με τους ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο (για να καταλαβαινόμαστε Time magazine's most influential people in the world).


Αμ, ο Prince Harry; Ο αδερφός του Πρίγκιπα; Τι θα έπρεπε να έχει κάνει μετά από την είδηση ότι τον έχει ξεπεράσει στην αναζήτηση online;


Όσο περισσότερο κοιτάζω τον παρά τις γυμναστικές που λέει ότι κάνει χαλαρό ποπό της, όσο περισσότερο ακούω τις φωνές που με αποκαλούν κομπλεξική και ζηλιάρα για άλλη μια φορά, τόσο πιο πολύ δεν έχω από το να γοητευτώ από τα ΜΜΕ άλλη μια φορά και δύο από τα social media, που πήραν μία ανύπαρκτη πρύμνη και την έκαναν την πλώρη του Τιτανικού.


Θα μπορούσα να μην γράφω καν. Θα μπορούσα να βάλω μόνο τις πίσω φωτογραφίες της για να αποδείξω όσα υποστηρίζω, αλλά ακόμα προσπαθώ να βρω και να δω κάτι. Ναι, οι γυναίκες υποεκπροσωπούνται στα μαζικά μέσα ενημέρωσης. Όταν, όμως, έρχονται σε πρώτο πλάνο, γιατί να είναι για λάθος λόγους; (αυτό παραήταν σοβαρό, sorry).


12 μήνες τώρα, πολλά site γεννήθηκαν για να αποθεώσουν τον πισινό της Pippa, η σελίδα που αγαπάει τον ποπό της στο facebook έχει πάνω από 300.000 likes, καθόλου άσχημα δεν τα πήγε και στο twitter, πολλά γράφτηκαν για το ειδύλλιό της με τον (καημένο) τον Prince Harry, μια τσάντα πήρε το όνομά της "The Pippa", το μαύρισμά της έγινε μόδα, μόδα έγινε επίσης η πλαστική του κώλου της "Pippa Buttlift", πήρε τουλάχιστον 700.000 ευρώ για να γράψει βιβλίο για να διοργανώσεις το καλύτερο πάρτι (τον Οκτώβριο θα βγει, εκδόσεις Penguin) και πολλά περισσότερα θα πάρει καθώς ακόμα γίνεται πόλεμος προσφορών για την πρώτη μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξή της.

 
12 μήνες τώρα, σπάνιες, δε, αλλά κουλές επίσης: Ποια είσαι και χαιρετάς, ήταν οι φωτογραφίες του προσώπου και μόνο της Pippa. Το μαύρο πρόβατο και party animal (και στο επάγγελμα, αφού διοργανώνει πάρτι) των Middleton's που μπλέκεται σε καβγάδες με όπλα, επιτέλους έβγαλε δημοσίως την γλώσσα στον μπαμπά: Γιατί η Kate χαιρετά καλύτερα, πατέρα;



Το χειρότερο είναι ότι το φόρεμα του συγχωρεμένου Alexander αποθεώθηκε, αντιγράφηκε και φορέθηκε τόσο πολύ από άλλες επίδοξες Πίπες που, αν μου το επιτρέπει η haute couture, ξεφτιλίστηκε τελείως.


Το άλλο που λένε ότι χαμογελάει σαν την Μόνα Λίζα σας το είπα;

πηγή: cosmo.gr