Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Απειλή για την Γη η κηλίδα 1504 του ήλιου

Ο ερασιτέχνης αστρονόμος Eric von der Heyden φωτογράφησε το μεγαθήριο ΑR 1504 στις 16 Ιουνίου από τοπαρατηρητήριο του στην Traisa Mühltal, της Γερμανίας.
 Η κηλίδα 1504 στον ήλιο προκάλεσε μαγνητική καταιγίδα μια και έχει αναπτύξει ένα μαγνητικό πεδίο με «βήτα-γάμμα-δέλτα» μαγνητική ηλιακή ενέργεια που αναμένετε να φτάσει στην γή σε λίγα 24ωρα.


 Το μέγεθος της 1504 υπολογίζεται ότι είναι διπλάσιο της γης και θεωρείτε απειλή για το γεωμαγνητικό πεδίο της αν τελικά κατευθυνθεί προς τον πλανήτη μας μια και είναι ικανή να προκαλέσει....





 αναστάτωση και διακοπές στις τηλεπικοινωνίες όπως και να βγάλει εκτός λειτουργίας ευαίσθητες ηλεκτρονικές συσκευές         




http://nyxtobaths.blogspot.com/2012/06/1504.html
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κ! άτι � �ου σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.