Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Κατεβάζει ρολά με Ρατάιτζακ

Ο Ρατάιτζακ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Σάλκε (1994-1996) πριν μεταπηδήσει σε αυτά της Μπορούσια Ντόρτμουντ (1996-2001) για να προωθηθεί στην δεύτερη ομάδα της (2001-2003) χωρίς όμως να πάρει χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα.

Τη διετία που ακολούθησε ο Ρατάιτζακ μεταπήδησε στην Άλεν (2003-2005), την επόμενη στην Έρφουρτ (2005-2007) και από το καλοκαίρι του 2007 ήταν μόνιμος κάτοικος της Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Στο τελευταίο πρωτάθλημα στη Β' Γερμανίας αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και μετά την κατάκτηση της 3ης θέσης και στα δύο παιχνίδια των πλέι οφ με την Χέρτα Βερολίνου όπου η ομάδα του Ντίσελντορφ πήρε την άνοδό της στην Μπουντεσλίγκα.

Πλέον αύριο αναμένεται στην Τρίπολη και αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπογράψει το συμβόλαιό του θα ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή την Πέμπτη στο Καρπενήσι.

Εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας της Αρκαδίας μέχρι τις 10 Ιουλίου με σκοπό την ετοιμότητά της για τα δύο πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ιστορίας της για τον Β' προκριματικό γύρο του Europa League.

Εν τω μεταξύ, στη διάρκεια της σημερινής ημέρας, από το μικροσκόπιο του Τσιώλη πέρασε ο Άγγελος Ζουμπουλάκης και ο Ζοσέ Πιερ Βουνγκίντικα.

Ο Ζουμπουλάκης αγωνίζεται στη θέση του δεξιού αμυντικού και στο πρωτάθλημα της Football League που ολοκληρώθηκε είχε 28 συμμετοχές με τον Θρασύβουλο ενώ για τον Βουνγκίντικα κριτήριο είναι η αυριανή ημέρα και το αν θα συνεχίσει να συμμετέχει στην προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης.

Πρόκειται για 22χρονο διεθνή Ανγκολέζο που αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ και την φετινή αγωνιστική περίοδο είχε δοθεί δανεικός από την Κολωνία στην Πρέουβεν Μόνστερ, ομάδα της 3ης κατηγορίας της Γερμανίας.