Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Μήνυμα αναγνώστη: Στο όνομα των παιδιών που δεν έχουν φως

Στο όνομα της οικογένειας με 3 παιδιά που τους έκοψαν το ρεύμα το 2012. Απο δίπλα δεξιά και αριστερά 2 σπίτια Νεοδημοκρατών. Αυτοί έχουν τηλεόραση ακόμα να βλέπουν τον ηγέτη Σαμαρά! Πριν λίγο ένας απο αυτούς...
τους δύο ήρθε σπίτι μου, να μου "μιλήσει" για το ευρώ και να προσέξω τι θα ψηφίσω. Τον έκανα να κλάψει μπροστά μου. Του είπα γιατί δεν έβαλε μια μπαλαντέζα να έχουν έστω φως τα παιδιά. Ένα από τα παιδιά είναι μαθητής του!






Όμως και αν έκλαψε ξέρω τι θα ψηφίσει. Νέα Δημοκρατία. Εκπαιδευτικός στο επάγγελμα. (σε χωριό είμαστε και ξέρουμε ο ένας τον άλλο).
Η Ελλάδα έχει διαλυθεί. Δυστυχώς.

Αναγνώστης
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/06/blog-post_396.html
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή δι�γραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.