Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Ο Maynard νικητής στο UFC on FX4

Οι τρεις τελευταίοι γύροι έφτασαν και περίσσεψαν στον Gray Maynard προκειμένου να κερδίσει τον Clay Guida και το main event του UFC on FX4.

Δυνατό ξεκίνημα είχε ο Guida στους δύο πρώτους γύρους με τον Maynard ο Guida, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και έτσι φυσιολογικά ήρθε η ήττα.

Ο Maynard έκανε το παιχνίδι του μετά τον τρίτο γύρο, αναδείχτηκε τελικά νικητής με πλειοψηφική απόφαση και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα.

Κατά τ' άλλα, ο Sam Stout κέρδισε τον Spencer Fisher, o Brian Ebersole τον T.J. Waldburger, o Cub Swanson, έβγαλε νοκ άουτ τον Ross Pearson στον δεύτερο γύρο, ο  Ricardo Lamas κέρδισε τον Hatsu Hioki, ο  Rick Story κέρδισε τον Brock Jardine, ενώ ο Ken Stone κέρδισε τον Dustin Pague με πλειοψηφική απόφαση.

Επίσης, ο Ramsey Nijem έβγαλε νοκ άουτ στα 2:29 τον C.J. Keith, ο Steven Siler κέρδισε τον Joey Gambino με υποταγή στον πρώτο γύρο, ο Chris Camozzi κέρδισε τον Nick Catone με διακοπή ιατρού στον τρίτο γύρο, ο Matt Brown κέρδισε τον Luis Ramos με νοκ άουτ στον δεύτερο γύρο, ενώ ο Dan Miller κέρδισε τον Ricardo Funch με υποταγή στο 3:12 του τρίτου γύρου.