Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Μικρά-μικρά από το Ντόοβερθ

Αναλυτικά:

* Είναι ο ρόλος του γενικού αρχηγού. Και ο Κώστας Ιωσηφίδης τον γνωρίζει πολύ καλά. Χθες έγινε η κλήρωση, και επειδή πολλά έχουν δει τα μάτια του τα τελευταία χρόνια, υπενθύμισε τους παίκτες πως είναι απαραίτητο να κινηθούν άμεσα για την έκδοση ή ανανέωση των διαβατηρίων.

Μέσα σε τέσσερις ημέρες μπορούν να το παραλάβουν. Επειδή ο ΠΑΟΚ θα παίξει στις 2 Αυγούστου, είτε στο Ισραήλ με αντίπαλο την Μπνέι Γιεχούντα, είτε στη Αρμενία με τη Σιράκ (εάν γίνει η έκπληξη στον αγώνα ρεβάνς) οι διαδικασίες έκδοσης των διαβατηρίων πρέπει να γίνουν άμεσα.

* Με νέα παπούτσια από την εταιρία που ντύνει τον ΠΑΟΚ φέτος, εμφανίστηκε στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση ο Γκαρσία. Μάλιστα ο ατζέντης του Δημήτρη Καγιόγλου του επεσήμανε: "Πολύ ωραία παπούτσια φοράς". Ο Γκαρσία απλά γύρισε προς το μέρος του Καγιόγλου, τον κοίταξε με νόημα και συνέχισε την άσκηση που εκτελούσε μαζί με τους άλλους συμπαίκτες του.

* Άλλες δύο φορές έχει αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στο Ισραήλ και στις μνήμες των περισσοτέρων είναι έντονα τα παιχνίδια τόσο με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ όσο και με την Μπεϊτάρ από τη Ιερουσαλήμ. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που έφερε ο ΠΑΟΚ σε εκείνες τις αναμετρήσεις, αυτό που δεν ξεχνούν όλοι, είναι το "μαρτύριο" με τον εξονυχιστικό έλεγχο στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ κατά την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη.

* Χθες το απόγευμα, μια ώρα πριν αρχίσει η προπόνηση στο γήπεδο, ο Δώνης έδειξε σε βίντεο τις κυριότερες φάσεις από το πρόσφατο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Τσβόλε. Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 4-1. Ο Δώνης κατά την προσφιλή του συνήθεια, ανέφερε τα θετικά που είδε. Και στη συνέχεια, αφού είχε απομονώσει αρκετές φάσεις με τη βοήθεια των συνεργατών του, έδειξε τα επίμαχα σημεία.