Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Θέλει Σούσο από Λίβερπουλ ο Ολυμπιακός

Πρόκειται για Ισπανό αριστεροπόδαρο χαφ που θυμίζει στο στιλ αρκετά τον Αριέλ Ιμπαγάσα, αν και είναι βέβαια λίγο πιο ψηλός (1,76), ο οποίος αγωνίζεται τόσο πίσω από τον επιθετικό όσο και στα αριστερά.

Ο παίκτης δεν είναι άγνωστος σε όσους παρακολούθησαν την πορεία της Εθνικής Νέων, αφού αγωνίστηκε ως αντίπαλος της ομάδας μας τόσο στους ομίλους του Euro U19, όσο και στον τελικό της διοργάνωσης.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή είτε ως ελεύθερο, είτε με την μορφή συνιδιοκτησίας με την Λίβερπουλ, καταβάλλοντας ένα μικρό χρηματικό ποσό.

Ελπίζουμε πάντως να μην βγει σαν την περίπτωση του Νταμιάν Πλεσί, που είχε πάρει κάποτε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ήταν κι αυτός μέλος της επιτυχημένης ομάδας της Γαλλίας στις μικρές κατηγορίες.

Όπως αναφέραμε και την Πέμπτη το βράδυ, οι ερυθρόλευκοι περιμένουν το "ναι" της Ρόμα για να τελειώσει θετικά η μεταγραφή του Λεάντρο Γκρέκο.

Αν όλα πάνε καλά, τότε ο ποδοσφαιριστής θα έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Διαβάστε επίσης: Περιμένει το "si" για Γκρέκο!, ατομικό ο Τζιμπούρ