Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Μόνο στο μπιτς βόλεϊ γίνεται χαμός!

Όλα τα γήπεδα είναι άδεια στο Λονδίνο αλλά στην αρένα της άμμου δεν πέφτει καρφίτσα. Μπικίνι, μπύρα, Μπένι Χιλ, μουσική και σέξι μαυρισμένα κορμιά γέμισαν τις κερκίδες.
Ότι δεν κατάφεραν οι διοργανωτές στην κολύμβηση, το τένις, τη γυμναστική και το ποδόσφαιρο, το κατάφεραν τα σέξι κορίτσια του μπιτς βόλεϊ! Η εγκατάσταση των φιλέ της άμμου είναι γεμάτη κόσμο και όπως συμβαίνει πάντα στις μεγάλες διοργανώσεις του αθλήματος, έχει στηθεί μεγάλο πάρτι στις κερκίδες.
Σε σχέση με τα άλλα γήπεδα, το «Horse Guards Parade» μοιάζει με παράδεισο όπου οι θεατές διασκεδάζουν ενώ παρακολουθούν αναμετρήσεις υψηλού αγωνιστικού επιπέδου.
Οι Ισπανίδες μαζορέτες χορεύουν ξέφρενα στα τάι μπρέικ, οι djs τα δίνουν όλα στα decks και οι αθλήτριες ανεβάζουν τη θερμοκρασία με τα γυμνασμένα και μαυρισμένα κορμιά τους (αγωνίζονται με μπικίνι)…
Μέχρι και η χαρακτηριστική μουσική του Benny Hill (ο οποίος έλειψε από την τελετή έναρξης) ακούστηκε (σε όλα τα τάι μπρέικ) ενώ σύμφωνα με τους διοργανωτές οι 15.000 θεατές έφευγαν από το γήπεδο… στεναχωρημένοι που δεν είχε κι άλλο.
Για τις ομάδες που κυνηγούν το ολυμπιακό όνειρο βέβαια τα πράγματα δεν είναι τόσο χαλαρά καθώς όλα τα ντέρμπι κρίνονται σχεδόν στο πόντο. Ανάμεσα στις αθλήτριες που έχου κερδίσει τις εντυπώσεις με την απόδοση αλλά και την εμφάνισή του είναι και οι Ελληνίδες Βίκυ Αρβανίτη, Μαρία Τσιαρτσιάνη.
Στον πρώτο τους αγώνα ηττήθηκαν από τις Ελβετίδες Κουν/ Ζούμκερ με 0-2 (13-21, 19-21) με πολλά παράπονα για τη διαιτησία του δεύτερου σετ και τη Δευτέρα χρειάζονται νίκη οπωσδήποτε απέναντι στις Ρωσίδες Βάσινα / Βοζάκοβα ενώ την Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν με τις Κινέζες Ζανγκ Ξι / Ξούε.