Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Σαμαράς: Απατώνται όσοι νομίζουν ότι θα κάνουν την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι" [ΒΙΝΤΕΟ]


Αυστηρό μήνυμα του Πρωθυπουργού, ο οποίος επέλεξε τελικά να μην κάνει διάγγελμα αλλά να μιλήσει στους δημοσιογράφους έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, για τις φήμες για έκτροπα την Δευτέρα, στα συλλαλητήρια των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, όπως και την Τρίτη, ημέρα επίσκεψης της Μέρκελ για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με αφορμή...



όσους υποθάλπτουν ή ανέχονται επεισόδια όπως τα χθεσινά στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης λέγοντας ότι «δεν θα αφήσει την χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι».

«Αυτή την ώρα η κυβέρνηση δίνει μια μάχη σε όλα τα μέτωπα, για την αξιοπιστία της χώρας και για τη σωτηρία της Πατρίδας, ώστε να μην πάνε χαμένες οι τεράστιες θυσίες του Ελληνικού λαού» ανέφερε ο κ. Σαμαράς.

«Απατώνται όσοι νομίζουν ότι θα αφήσω την χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι» πρόσθεσε αναφερόμενος εμμέσως στα χθεσινά επεισόδια στο υπουργείο Αμύνης και συνέχισε: «Λυπάμαι για εκείνους που δεν βοηθούν αλλά αντίθετα ρίχνουν λάδι στην φωτιά. Δεν αποπροσανατολιζόμαστε θα συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα για το καλό αυτού του τόπου».

Ερωτηθείς για την επικείμενη επίσκεψη της καγκελαρίου της Γερμανίας στην χώρα μας δήλωσε: «Είναι θετική εξέλιξη ότι η δέχθηκε την πρόσκλησή μου να έλθει στην χώρα μας και θα την υποδεχθούμε, όπως αρμόζει σε έναν ηγέτη μιας μεγάλης δύναμης και μιας φίλης χώρας, όπως είναι η Γερμανία».