Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Ποια καλλυντικά είναι ξεπερασμένα; (Ναι, πέτα τα!)

 Δεν τα χρειάζεσαι αυτά τα καλλυντικά. Γιατί; Απλό. Δε σου ανταποδίδουν το κόστος τους.

1. Τονωτική Λοσιόν

Αυτές δημιουργήθηκαν κάποτε εξαιτίας της αίσθησης (σαν ένα αδιόρατο φιλμ σαπουνιού) που άφηναν στην επιδερμίδα τα προϊόντα καθαρισμού. Σήμερα αυτό δε συμβαίνει.


 2. Μάσκα Ποδιών

Δεν υπάρχει λόγος να βρίσκεσαι για μισή ώρα τη φορά με τα πόδια ψηλά για να μη στάξει η μάσκα. Χρησιμοποίησε μια πλούσια ενυδατική για να απαλύνει ακόμη πιο αποτελεσματικά τα σκληρά σημεία στις φτέρνες, τα δάχτυλα ή την πατούσα των ποδιών σου.


 3. Απολεπιστικό Χειλιών

Εκτός αν τα χείλη σου έχουν τελείως αφυδατωθεί και κρέμονται νεκρές σάρκες, ένα balm από μόνο του αρκεί για να τα διατηρείς βελούδινα και ενυδατωμένα. Αν όντως κάποιες φορές νιώθεις πως ξεφλουδίζουν πολύ, μετά το balm τύλιξε ένα κομμάτι ύφασμα γύρω από το δείκτη του χεριού σου και ξεκίνα να τα τρίβεις απαλά ώστε να καθαρίσουν από τα νεκρά κύτταρα. Μετά ξαναπέρασε λίγο balm.


 4. Κρέμα για το Λαιμό

Δώσε στο λαιμό και το ντεκολτέ σου την ίδια θεραπεία που προσφέρεις και στο πρόσωπό σου: Μια καλή ενυδατική με αντιηλιακά φίλτρα το πρωί και μία κρέμα νύχτας με ρετινόλη όταν κοιμάσαι.


5. Lip Liners

Tα μολύβια για το περίγραμμα των χειλιών είναι συνήθως πολύ λιπαρά, με αποτέλεσμα να μην κρατούν το κραγιόν στη θέση τους.  

shape.gr