Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Ήρθε το τέλος των Ugg;

Αν υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί να μονοπωλήσει και να πολώσει το ενδιαφέρον και τις απόψεις στο θέμα μόδα και στυλ, είναι σίγουρα οι μπότες UGG. Ή τις λατρεύουν ή τις μισούν. Μέση λύση και γνώμη σπανίως υπάρχει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι...


όλοι έχουν κάτι να πουν. Άντρες γυναίκες τις σχολιάζουν!
Για κάποιους είναι το πιο απαίσ�ο παπούτσι που φόρεσε ποτέ γυναικείο πόδι ενώ για άλλους το πιο ζεστό, στυλάτο και άνετο. Χρόνια τώρα οι celebrities τις αποθέωναν ακόμη και με σορτς το καλοκαίρι! Μέχρι που ήρθε ο κορεσμός. Ναι, μάλλον φορέθηκαν τόσο που βρέθηκαν στην αρχή του τέλους. Η μέχρι τώρα φιλοσοφία του brand "any press is good press" (κάθε μορφής δημοσιότητα είναι θεμιτή) γκρεμίζεται. Από τον Οκτώβρη οι αναφορές έδειχναν πτώση των πωλήσεων κατά 31%, ενώ οι τιμές αυξήθηκαν!

Tο brand προσπαθεί από την περασμένη χρονιά να ορθοποδήσει, συνεργαζόμενο με τον Tom Brady και έχοντας την υποστήριξη του André Leo! n Talley. Δεν ήταν όμως αρκετό ούτε για το κοινό της Νέας Υόρκης. Συνέβη το ίδιο με τις βελουτέ φόρμες Juicy : πανικός και μετά πτώση. Οι πωλήσεις έπεσαν στο -55% και μπαίνει Δεκέμβριος... Παρόλα αυτά οι Uggs αποτελούν κλασικό κομμάτι. Η εταιρεία αποφάσισε να κλείσει αρκετά παραρτήματα. Ελπίζει βέβαια να αντέξει τα επόμενα χρόνια!
queen.gr