Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΟΥΒΛΙΝΟ - 2

Απο ΠΕΡΙΚΛΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ

Δείτε στο διάγραμμα πως λειτουργεί η αγορά εργασίας στην Ελλάδα, και όσο εμείς παραμένουμε αδρανείς η αγορά θα γεμίσει από λαθρομετανάστες και μεγάλο μέρος από Έλληνες εργαζόμενους θα παραταχθούν πίσω τους για....
ένα κομμάτι ψωμί.





Στο διάγραμμα παρουσιάζονται τα ακόλουθα:

Όλοι οι λαθρομετανάστες, δηλαδή το 100% προσπαθεί να βρει δουλειά στην Ελληνική αγορά εργασίας και μάλιστα με την εφαρμογή του «ΔΟΥΒΛΙΝΟ – 2» θα προτοιμούνται από τους Έλληνες γιατί θα επιδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση οι Εργοδότες για να τους προλαμβάνουν. ( δείτε όλα τα σχέδια νόμου τα οποία αργά και σταθερά τους προστατεύουν και τους νομιμοποιούν αρχόμενο του νόμου 4046/2012).
Αργά και σταθερά οι Έλληνες που χάνουν την δουλειά τους θα αγγίξουν το 50%.
Από τους Έλληνες εργαζομένους που χάνουν την δουλειά τους, το 20% ξαναβρίσκει δουλειά στην Ελληνική αγορά εργασίας.
Το 20% των Ελλήνων εργαζομένων και κυρίως των νεολαίων φεύγει για το εξωτερικό.
Το μεγαλύτερο μέρος από τους Έλληνες εργαζομένους σε λίγο καιρό ( 2ο εξάμηνο του 2013), θα παραταχθεί πίσω από τους λαθρομετανάστες για να βρει δουλειά.

Όλες οι ξένες επιχειρήσεις που θα έρθουν να εγκατασταθούν στις εμπορικές ζώνες που θα οριοθετηθούν στη χώρα μας ( ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΘΡΑΚΗ), θα στελεχωθούν με εργατικά χέρια λαθρομεταναστών τούς οποίους θα επιδοτεί η Ευρωπαϊκή ένωση και υπολογίζεται ότι θα φτάσουν το 1.000.000 και περίπου άλλοι 500.000 εργαζόμενοι θα απασχοληθούν στους υδρογονάνθρακες.

Αυτά παθαίνεις ένας λαός που τα τελευταία χρόνια το μόνο που κοίταξε ήταν να σπουδάσει και να μην επενδύσει σε εργατικά χέρια…!!!
Βέβαια όλα αυτά δεν θα γίνουν σε καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα παρά μόνο στην Ελλάδα, γιατί πρέπει οι Γερμανοί να ανακτήσουν αυτό που έχασαν μετά την μεταπολίτευση, δηλαδή την «εκδίωξη» του μονάρχη και πρέπει να εγκαθιδρύσουν καινούργιο διοικητικό σύστημα για να επιβλέψουν όλα αυτά για να εφαρμοστή κατά γράμμα το « ανήκομε στη δύση», και να μην ξανά διανοηθούμε να πιστέψουμε ότι μπορεί ο Έλληνας να μην είναι ραγιάς…!!!

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, και θα έρθουν και τα επακόλουθα που αφορούν την διάλυση του Ελληνισμού με την μετάλλαξη του κοινωνικού ιστού, εμείς έχουμε πιάσει τους καναπέδες και όπως παρακολουθούσαμε από την τηλεόραση τους τελευταίους πολέμους που αφορούσαν την διάλυση κρατών και την υποδούλωση των λαών ( Πρώην Γιουγκοσλαυία -ΛΙΒΥΗ, ΙΡΑΚ κλπ), σήμερα παρακολουθούμε την δική μας διάλυση και μάλιστα απαθείς.."ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ."..!!!!

http://thoureios.blogspot.gr/