Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Η '' ΚΑΥΤΗ '' ΠΑΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ...

Η οικονομική δυσπραγία που αντιμετωπίζει το κόμμα του, είναι το νούμερο ένα θέμα που προβληματίζει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
Και αυτό γιατί αν δεν πληρωθούν οι εργαζόμενοι...
το δώρο των Χριστουγέννων  μέσα στην άλλη εβδομάδα, τότε επειδή αυτό αποτελεί ποινικό αδίκημα, κινδυνε�ει άμεσα ο διευθυντής του κόμματος Νίκος Σαλαγιάννης, κάτι που είχε αντιμετωπίσει πέρυσι την ίδια εποχή και ο προκάτοχος του, Ροβέρτος Σπυρόπουλος.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος περιμένει να λάβει το κόμμα του τη δόση του 2011 από την κρατική επιχορήγηση για να ''ζεσταθούν'' τα ταμεία του και να πληρώσει πρώτα τους εργαζόμενους του. Ωστόσο η αρνητική οικονομική κατάσταση είναι γενικότερη και γι' αυτό ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προβληματίζεται για το κατά πόσο πρέπει να μιλήσει για τα οικονομικά που βρήκε στο ''μαγαζί '' όταν το παρέλαβε ή όχι, γιατί θα γίνει μεγαλύτε! ρη ζημιά και θα επέλθει ρήξη οριστική με τον Γιώργο Παπανδρέου.
Συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου αναφέρουν ότι η κατάσταση είναι δραματική.'' Δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ !''.Nα βάλουν το χέρι στη  τσέπη οι βουλευτές, επισημαίνουν μερικοί από την Ιπποκράτους, ώστε να πληρωθούν τα άμεσα έξοδα.
Στο μεταξύ τα αυξημένα έξοδα κίνησης του Γιώργου Παπανδρέου στο εξωτερικό, τα οποία πληρώνει το ΠΑΣΟΚ, επιχειρεί να ''φρενάρει'' ο Ευάγγελος Βενιζέλος με έξι ελεγκτικές εταιρείες που έχουν αναλάβει να ''ξεσκονίσουν ''τα βιβλία με τα οικονομικά του κόμματος.