Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Θύματα ληστείας τα πεθερικά γνωστού δημοσιογράφου.

 Έκλεψαν ακόμη και τα χρυσά δόντια της γιαγιάς!!!!
Αναστατωμένος είναι ο γνωστός δημοσιογράφος ...


Γρηγόρης Μπάκας, που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει, πώς κατάφεραν ληστές να μπουν στο σπίτι των πεθερικών του και να το κάνουν «φύλλο και φτερό» την ημέρα του γάμου του γιου τους… Μέχρι και τα χρυσά δόντια της γιαγιάς της μέλλουσας γυναίκας του έκλεψαν!

Όπως αποκάλυψε μιλώντας στο star.gr φανερά στεναχωρημένος ο ίδιος Γρηγόρης Μπάκας «το σπίτι στο Ηράκλειο της Κρήτης ήταν στολισμένο και προφανώς το είδαν απ ' έξω... Μόλις τελείωσε το μυστήριο και πηγαίναμε προς το γαμήλιο τραπέζι οι δύο οικογένειες, εκείνοι μπήκαν από την πίσω πόρτα, αφού έσπασαν το τζαμ�κι και τα σήκωσαν όλα».

Η χαρά της οικογένειας καταστράφηκε, αφού οι αδίστακτοι κακοποιοί πήραν πάνω από 20.000 ευρώ μετρητά σε φακελάκια (τα δώρα του ζευγαριού που παντρεύτηκε) και χρυσά αντικείμενα.

«Όλη η οικογένεια είναι αναστατωμένη. Μια τόσο μεγάλη μέρα χάλασε... Εγώ το κατάλαβα την ώρα που γύρισα από το γλέντι στις 4 το πρωί», λέει αποκλειστικά στο star.gr ο δημοσιογράφος.

Η οικογένεια είναι βέβαιη πώς οι αρχές θα τους βοηθήσουν να εντοπίσουν τους δράστες, καθώς ήδη έχουν ξεκινήσει τις έρευνες τους.





πηγή