Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΑΜ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: Καθολική Ανατροπή



Οσο προσπαθεί το πολιτικό σύστημα της κομματοκρατίας και του παρασιτικού νεποτισμού να «διαγράψει» τις μνήμες από την εξέγερση του Δεκεμβρίου 2008, μετά τη στυγερή δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, τόσο πιο …εφιαλτική θα γίνεται για τους βαρόνους της … «καθεστηκυίας τάξεως» και του πολιτικού «καθωσπρεπισμού», η επερχόμενη καθολική ανατροπή. Κι όσο πιο …τρομακτικοί θα γίνονται οι εφιάλτες, τόσο πιο πολύ θα εντείνεται η άσκηση της πρωτοφανούς οικονομικής βίας των μνημονίων και η προσπάθεια πολιτικού και κοινωνικού εκφασισμού....


Όμως, τα … «εργαλεία» - παραδοσιακά και μη – που χρησιμοποιεί το αυταρχικό καθεστώς για να καταστείλει την κοινωνική αντίσταση, θα αποδειχθούν ανεπαρκή μπροστά στην ορμή και την οργανωτική δομή της καθολικής εξέγερσης του … «εχθρού – λαού», που θα αντιταχθεί στα σχέδια μετατροπής της χώρας σε αποικία και των κατοίκων της σε σύγχρονους δουλοπάροικους.

Η οργάνωση μιας Γενικής Πολιτικής Απεργίας, που θα οδηγήσει τη χώρα σε Συντακτική Εθνοσυνέλευση και εν τέλει στην επανίδρυση του ελληνικού κράτους σε στέρεες βάσεις πραγματικής – και όχι κατ' επίφαση – δημοκρατίας, δεν είναι πια …μια ακόμα «ρομαντική» πολιτική πρόταση. Αποτελεί πλέον το πρωτεύον θέμα συζήτησης και «ζύμωσης» της ελληνικής κοινωνίας. Κι όσοι …ονειρεύονται πρόωρες εκλογές που στοχεύουν στη διατήρηση του φαύλου και παρασιτικού πολιτικού συστήματος και τη συντήρηση της μεταπολιτευτικής «παράγκας» , πολύ σύντομα θα βρεθούν προ …εκπλήξεως!!