Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης για τους ασφαλισμένους του ΙΚΑ

IKA programata
Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά θα  υλοποιήσει μία σειρά από επιδοτούμενα εκπαιδευτικά σεμινάρια κατάρτισης για τους εργαζομένους επιχειρήσεων που είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ.
Στα προγράμματα αυτά μπορούν να συμμετέχουν οι επιχειρήσεις που απασχολούν από 1-25 άτομα και καταβάλλουν στο ΙΚΑ την εργοδοτική εισφορά ΛΑΕΚ(0,45%), σύμφωνα με την εγκύκλιο υλοποίησης του προγράμματος.
Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια σαράντα ώρες και ο κάθε εργαζόμενος θα μπορεί να λάβει το χρηματικό ποσό  των διακοσίων ευρώ, για την συνολική παρακολούθηση του προγράμματος.
Οι θεματολογίες των που θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι εργαζόμενοι είναι οι εξής: Υγιεινή και Ασφάλεια στο χώρο εργασίας, Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων, Επικοινωνία-Καλή Συμπεριφορά, Πωλήσεις και διαπραγμάτευση, Πρώτες βοήθειες, Βασικές αρχές management, εξυπηρέτηση πελάτη, Γλώσσα του Σώματος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός αυτών των θεμάτων οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προτείνουν, με βάση πάντα τις ανάγκες της επιχείρησης τους, θέματα που θα αποτελέσουν ξεχωριστή ενότητα στα σεμινάρια ή θα συμπεριληφθούν σε κάποια άλλη.
Οι ενδιαφερόμενοι των προγραμμάτων για περισσότερες πληροφορίες και για υποβολή αιτήσεων θα πρέπει  να επικοινωνήσουν με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά στα τηλέφωνα: 210 4174 765, 210 4174 125.