Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ BLUE ANGELS ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

Μέσα σε αυτό το γενικό οικονομικό πρόβλημα και την κρίση που περνά η χώρα μας και την βιώνουμε όλοι οι Έλληνες, υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν και να βγάλουν "από τη μύγα ξίγκι". Δεν εξηγείται αλλιώς η στάση των υπευθύνων των τουριστικών ακινήτων απέναντι στην ομάδα μας, στην ομάδα της πόλης μας, να ζητήσει 150.000 ευρώ και ποσοστά από τα κέρδη της ομάδας (εισιτήρια κλπ των αγώνων).

Τα ζητάτε από που κύριοι εσείς, έχετε καταλάβει σε τι εποχές ζούμε και με πιο δικαίωμα ζητάτε και τα ποσοστά από τα κέρδη της ομάδας μας. Τι προσφέρετε εσείς και τα ζητάτε όλα αυτά. Το γήπεδο είναι αντάξιο αυτών που ζητάτε; Το γήπεδο αυτό το πληρώσαμε εμείς από την τσέπη μας, όλος αυτός ο απλός κόσμος της πόλης του Βόλου. Το πλήρωσε για να το βλέπει γεμάτο με κόσμο, αθλητές και γονείς να σφύζει από ζωή και όχι να είναι ένα γήπεδο φάντασμα, άδειο χωρίς κόσμο.


Καλούμε τους κυρίους αυτούς που κάθονται στις καρέκλες τους και στις γραφειάρες τους και παίρνουν αυτές τις γελοίες αποφάσεις, να το ξανασκεφτούν γιατί οι αντιδράσεις μας θα συνεχιστούν και θα είναι πιο σκληρές και δεν ξέρουμε μέχρι που θα φτάσουμε για να υπερασπιστούμε την καψούρα μας και την αρρώστια μας. Μη παίζετε λοιπόν με τα νεύρα μας γιατί η υπομονή μας έχει εξαντληθεί κύριοι.


Καλούμε όλο τον κόσμο να συστρατευθεί μαζί μας, γιατί οι εχθροί της ομάδας μας όλο και αυξάνονται και εμείς πρέπει να είμαστε κοντά της για να υπερασπίσουμε τα συμφέροντα της. Την Κυριακή όλοι πρέπει να είμαστε στο γήπεδο να βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας και να σπρώξουμε την ομάδα μας σε μια ακόμα νίκη.


BLUE ANGELS 1994 - NEVER GIVE UP