Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

To πρόβλημα της Ελλάδος δεν είναι ... Ελληνικό!

Ο προάγγελος του αυριανού μας πρωτοσέλιδου, που θα δώσει μια γερή γροθιά στους ενόχους του μεγαλύτερου εγκλήματος στη σύχρονη ιστορία της χώρας!

Γιώργος Αδαλής

Γεμάτοι από ευτυχία είναι οι Ελληνες και οι ελληνίδες μετά την μεγάλη επιτυχία της τρόικας και της κυβέρνησης Παπαδήμου, να ... γονατίσουν τη χώρα και να μετατρέψουν τους κατοίκους της σε υποτελείς της.....
Μέρκελ!

Καυχόνται δε και αλληλο-συγχαίρονται για την επιτυχία τους να μην .. χρεοκοπήσουμε!

Αλήθεια, υπάρχει έστω και ένας σόφρων πολίτης που πιστεύει ότι δεν έχουμε χρεοκοπήσει ήδη;

Όπως ακριβώς πανηγύριζαν με το Μνημόνιο 1 , πανηγυρίζουν και τώρα. Μάλιστα ο κ.Βενιζέλος, έχει αποκτήσει ένα απίστευτο «στυλ», ειδικά όταν απευθύνεται σε αντιπάλους βουλευτές! Στυλ του τύπου, σε εμένα οφείλετε τα πάντα!!!

Η χώρα όπου άνθησε και ευδοκίμησε η φαιδρά πορτοκαλέα, η Ελλάδα μας, φαίνεται ανίσχυρη να αντιμετωπίσει το κύμα της ηττοπάθειας των πολιτικών! Ένα κύμα που γιγαντώθηκε από «Ελληναράδες», που στοιχημάτισαν υπέρ της χρεοκοπίας της χώρας και τώρα δρέπουν τους καρπούς τους!

Το πρόβλημα φίλες και φίλοι δεν είναι οικονομικό!

Αν ήταν, και μάλιστα τόσο μεγάλο, θα το είχαν λύσει οι αγορές, πριν δυο χρόνια!

Το ζήτημα είναι πολιτικό!

Οι μεγαλο-τζογαδόροι και οι «χεντφαντάδες», είδαν την τρύπα στην ευρωζώνη, και επιτέθηκαν σε αυτή! Με την διαφορά, ότι οι ηγεσίες της Ευρώπης με αρχηγό την Μέρκελ, είδαν ότι ο τζόγος εξυπηρετεί τα πολιτικά τους σχέδια, και τήρησαν –αρχικά- μια στάση απαθέστατη και –κατόπιν- εξυπηρέτησαν την κερδοσκοπική επίθεση!
Διότι, με την διάλυση των αδυνάμων οικονομικά κρατών, θα δέσουν στο άρμα τους, πάνω από τους μισούς ευρωβουλευτές, δημιουργώντας αποικίες εντός της Ευρωπαϊκής Ενωσης!

Επί της ουσίας, ακολούθησαν το πάρτι όλοι οι μεγάλοι παίχτες και δημιουργήθηκε ένα ξέφρενο διεθνές παιχνίδι, με βάση το οποίο, διενεργείται ένα τεράστιο πείραμα, αν και κατά πόσο μπορεί να κρατηθεί εν ζωή η χρεοκρατία με αντικατάσταση των Εθνών-Κρατών από κέντρα κεφαλαίων που δεν έχουν πατρίδα!

Και Ευρωπαϊκή Ενωση με την έννοια που γνωρίζουμε, έχει πάψει να υπάρχει, μιας και οι αποφάσεις –ήδη- λαμβάνονται σε ένα Γερμανικό σαλέ, ερήμην των υπολοίπων κρατών και των θεσμοθετημένων οργάνων της Ε.Ε.

Εάν η Μέρκελ , ο Σαρκοζί, και οι λοιποί παρατρεχάμενοί τους, Ολανδοί , Αυστριακοί κ.α., επιθυμούσαν να «αντιμετωπίσουν» την επίθεση των κερδοσκόπων, θα το είχαν κάνει μέσα σε μια εβδομάδα!

Κι όχι απλά δεν το έκαναν, αλλά πολύ περισσότερο, τους συνέδραμαν όπου και όπως μπορούσαν!

Αυτό δίχνει αν μη τι άλλο, η κερκόπορτα που άνοιξαν, για να διεισδύσει το ΔΝΤ στην Ευρώπη. Ένα «αμερικανόφερτο» εργαλείο, που δεν το είχε ανάγκη η Ε.Ε. . Απλά χρησίμευε για να βάλει χέρι η Μέρκελ και οι λοιποί νεοναζί της Ευρώπης, στον ιδιωτικό τομέα των υπολοίπων κρατών, κάτι που απαγορεύεται από την Καταστατική συνθήκη της Ε.Ε. !!!

Το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει ακόμη!

Όμως, αλήθεια πως και ποιοι το ξεκίνησαν;

Αύριο Σάββατο λοιπόν, εδώ στους AegeanTimes, θα δημοσιεύσουμε όλα τα εργαλεία που χρειάστηκαν για την κατασκευή της κρίσης!

Ποιοι κρύβονται πίσω από τον όρο «αγορές» ; Ποια είναι η NEUBERGER BERMAN; Ποια είναι η Blackrock; Πως συνδέεται η Goldman Sachs με την Κυβέρνηση Σημίτη και τις επόμενες Ελληνικές Κυβερνήσεις;

Ποιους κατηγόρησε επίσημα στις 3 Μαρτίου 2010, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ότι οργάνωσαν την επίθεση στο Ευρώ, και στην Ελλάδα δεν μιλά κανείς για το γεγονός αυτό;

Είστε όλοι εδώ, γιατί αύριο Σάββατο, θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά εδώ στους AegeanTimes.gr : Θα πούμε τα πράγματα με τ΄όνομά τους!!!

http://www.aegeantimes.gr