Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Βενιζέλος ...«Δε θα αφήσουμε στη Bουλή με βάδισμα χήνας τους ναζιστές»! (Βίντεο)

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στον Αντώνη Σαμαρά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος πραγματοποίησε προεκλογική ομιλία στην Πάτρα.

Ανεβάζοντας τους τόνους είπε πως «θα μπορούσαμε να είχαμε αποδράσει όπως ο κ. Καραμανλής αλλά δεν το κάναμε». Συνεχίζοντας την επίθεσή του στην Ν.Δ. ξεκαθάρισε πως «κανένα κόμμα μόνο του δεν μπορεί, είναι επικίνδυνος οποίος πιστεύει το αντίθετο. Με εκπλήσσει ότι πίσω από την δική μας αυτοκριτική κρύβεται η αλαζονεία του Σαμαρά».

Εντύπωση προκάλεσε η αναφορά του στην Χρυσή Αυγή, στην οποία....
ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεφύλασσε τον χαρακτηρισμό ναζιστές.

«Οι εκλογές αυτές κρίνουν την τύχη του έθνους την τύχη της επόμενης γενιάς. Δε θα επιτρέψουμε να μπουν στη Βουλή με βάδισμα χήνας οι οπαδοί του ναζισμού», είπε ο κ. Βενιζέλος.

Την ίδια στιγμή σημείωσε ότι στόχος του κόμματος είναι η έξοδος από το μνημόνιο, για να γίνει η Ελλάδα πάλι αυτοδύναμη, λέγοντας χαρακτηριστικά «βροντοφωνάζουμε ένα όχι στην αποχή, στον εφησυχασμό, στην μοιρολατρία». Υπεραμύνθηκε των επιλογών του λέγοντας «υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ πήρε σκληρά μέτρα επειδή το θέλαμε;»

Τέλος δε θα μπορούσε να μην σχολιάσει το «φλερτ» ΣΥΡΙΖΑ και Καμένου, λέγοντας πως αν τους επιλέξει ο ελληνικός τότε θα ασκήσει το καθήκον του ως αντιπολίτευση.

Κλείνοντας είπε «πρέπει το έθνος ενωμένο να αποφασίσει καθαρά: Ποιος θέλει να οδηγήσει τη χώρα;».
Π/Θ