Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Έδωσαν τα χέρια Καρατζαφέρης - Τράγκας. Όλες οι λεπτομέρειες!

H πληροφορίες περί επικείμενου... γάμου μεταξύ Γιώργου Καρατζαφέρη και Γιώργου Τράγκα, κάνει εδώ και αρκετές ώρες τον γύρο του διαδικτύου, από πολλά blogs και portal ενημέρωσης. Εμείς στο planet-greece, όμως, ρωτήσαμε, μάθαμε και σας μεταδίδουμε αποκλειστικά όλες τις λεπτομέρειες της συμφωνίας...
Με πολλά γκάλοπ να χτυπούν καμπανάκι στην ηγεσία του ΛΑΟΣ, μετά το απρόσμενο γκελ του κόμματος που....
ίδρυσε ο Πάνος Καμμένος, αλλά και την μεγάλη απήχηση που εμφανίζει σε μερίδα της κοινωνίας η Χρυσή Αυγή, ο Γιώργος Καρατζαφέρης αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση.

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece το πρώτο ραντεβού μεταξύ του Γιώργου Καρατζαφέρη και του Γιώργου Τράγκα πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου 10 ημέρες στα γραφεία του κόμματος, στην οδό Καλλιρόης. Εκεί ο αρχηγός του ΛΑΟΣ, έθεσε ευθύς αμέσως την πρόθεσή του να εντάξει στους κόλπους του κόμματος τον Γιώργο Τράγκα. Δημοσιογράφο, με εξαιρετικά επιτυχημένη ραδιοφωνική και τηλεοπτική παρουσία, γνωρίζει καλά ότι έχει μεγάλη απήχηση στο παραδοσιακό "δεξιό" κοινό.

Ο Τράγκας ζήτησε προθεσμία, προκειμένου να το σκεφτεί. Επί τούτου, είχε συνάντηση και συζήτηση ακόμη και με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ζητώντας του την πολύτιμη γι' αυτόν γνώμη και συμβουλή του. Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς διεμηνύθη μεταξύ των δύο αντρών. Γνωρίζουμε, όμως, καλά τι ακριβώς έγινε την περασμένη Πέμπτη, 29 Μαρτίου.

Ο Γιώργος Τράγκας συναντήθηκε με τον Γ. Καρατζαφέρη και πάλι στα γραφεία του κόμματος. Η συνάντηση διήρκησε αρκετή ώρα, μέχρι που οι δύο άντρες έδωσαν τα χέρια. Αμέσως μετά, ξεναγήθηκε στα γραφεία του κόμματος ενώ ο Γ. Τράγκας, υπό τη συνοδεία του προέδρου του ΛΑΟΣ είδε πρώτος το "κοινωνικό παντοπωλείο" του κόμματος, που εγκαινιάστηκε το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του planet-greece, θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να "σπάσει" η συμφωνία μεταξύ Τράγκα - Καρατζαφέρη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ό,τι συμφώνησαν ο Γ. Τράγκας να αναλάβει το κρίσιμο κομμάτι της επικοινωνίας του κόμματος, ίσως και τον ρόλο του εκπροσώπου τύπου, χωρίς όμως αυτό να θεωρείται ακόμη δεδομένο. Δεδομένο, όμως, θα πρέπει να θεωρείται ότι θα πάρει την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο, ως βουλευτής επικρατείας.

Όσον αφορά τον χρόνο ανακοίνωσης του "γάμου", οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι αυτό θα γίνει τη Δευτέρα ή την Τρίτη.

http://planet-greece.blogspot.com