Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΕΘΝΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ πιστό στις αρχές του και με ευθύνη έναντι της ιστορίας του Εθνους, και του Ελληνικού λαού όπως έχει διακηρύξει από την ίδρυσή του έως και σήμερα χαιρετίζει την εκλογική στάση του υποφέροντος αλλά υπερήφανου Ελληνικού λαού, ο οποίος με τη ψήφο του έστειλε πολλαπλά μηνύματα:

Προς την Ε.Ε. ότι δεν....
φοβάται τους δυνάστες και τα διλήματά τους, αρνείται να υποκύψει και θέλει να πορευθεί υπερήφανα αποφασίζοντας μόνος του για το μέλλον του.
Προς το παλαιοκομματικό δυναμικό της χώρας, ότι ο κύκλος της αποτυχημένης πορείας του τα τελευταία 37 χρόνια έκλεισε, αφού οδήγησε την χώρα και τον λαό της στην καταστροφή.
Προς τους ισχυρούς της γής ότι ο Ελληνικός λαός δεν σκύβει το κεφάλι.
Τους ντόπιους υποτελείς οσφυοκάμπτες ,να αποσυρθούν άμεσα από κάθε πολιτική ενασχόλιση με το μέλλον των Ελλήνων.
Προς τα ΜΜΕ ότι περίοδος παραπλάνησης, φίμωσης και αποπροσανατολισμού του λαού ΤΕΛΕΙΩΣΕ !!!
Τα μνημόνια και οι ενδιάμεσες συμφωνίες δεν πτοούν τον λαό.
Το ΕΘΝΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ανακοινώνει προς τον Ελληνικό λαό την αυτόνομη κάθοδό του στις επαναλειπτικές εκλογές με στόχο την συσπείρωση όλων των αγνών πατριωτικών δυνάμεων της χώρας με στόχο την επιστροφή της Ελληνικής κοινωνίας στις δικές της δυνάμεις, τις ρίζες της και την απεξάρτηση από τα κομματικά μοντέλα τα οποία καταδυνάστευσαν την χώρα τα τελευταία 37 χρόνια.

Οι στρατιωτικοί οι οποίοι κατέλυσαν την Δημοκρατία τιμωρήθηκαν παρά το γεγονός ότι παρέδωσαν μία ευημερούσα οικονομία. Οι πολιτικοί ταγοί της μεταπολίτευσης με τις «προοδευτικές ιδέες τους» πρέπει να τιμωρηθούν και να λογοδοτήσουν για τα δάκρυα του Ελληνικού λαού, το δράμα των 2.000.000 ανέργων, τις 400.000 επιχειρήσεις οι οποίες έκλεισαν, τον διεθνή διασυρμό της χώρας.

Το κόμμα μας θεματοφύλακας της αναγέννησης του Εθνους από την τέφρα του, ξεκίνησε από τις 12/12/2011 την μεγάλη Δημοκρατική και Πατριωτική Επανάσταση , όπως είχε δεσμευτεί προς τον Ελληνικό λαό. Η μη κάθοδός μας στις εκλογές της 6/5/2012 υπήρξε αποτέλεσμα ώριμης πολιτικής σκέψης και στρατηγικής.

Ηδη 25 πατριωτικές ομάδες και σχηματισμοί προσείλθαν κάτω από την ομπρέλα του κόμματός μας.

Είμεθα πολλοί , πάρα πολλοί, αποφασισμένοι και θα πετύχουμε τον μεγάλο στόχο. Να οδηγήσουμε μαζί με τον λαό την χώρα στην ανάκαμψη και να θέσουμε τα θεμέλια της άμεσης ανάκαμψης.

Προειδοποιούμε όποιον –ους βρεθούν αντιμέτωποί μας ότι η δύναμή μας είναι ισχυρή και θα τους συντρίψουμε.

Το αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα της 6/5/2012, αποτελεί την μεγάλη ελπίδα του λαού.

Η λύτρωση θα επέλθει με την την επικράτηση του Κόμματός μας το οποίο αποτελεί την μόνη εν δυνάμει πολιτική κυβερνητική λύση.

Ελληνικέ λαέ,

Η πατρίδα μας κινδυνεύει άμεσα και ειδικά η εθνική ανεξαρτησία της.

Το πρώτο βήμα επετεύχθει, απομένει η τελική μάχη. Θα την κερδίσουμε!

Εντός των επομένων ημερών θα ανακοινωθεί το πρωτόγνωρο ρεαλιστικό κυβερνητικό μας πρόγραμμα, το οποίο έχει ως άμεσο στόχο την ανακούφιση του σκληρά δοκιμαζόμενου λαού, όλων των κοινωνικών τάξεων.

Αθήνα 7/5/2012

ΕΘΝΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ