Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Διεθνής κατακραυγή για την επίθεση στο πούλμαν

Τα ξένα ΜΜΕ στο άκουσμα της είδησης της αναβολής του πρώτου τελικού της Basket League ΟΠΑΠ, καταδίκασαν τα επεισόδια και αναφέρθηκαν στο θέμα της βίας που μαστίζει την Ελλάδα. Η λιθουανική lrytas.lt έκανε λόγο για Βανδάλους, ενώ η ισπανική....




Marca ανέφερε πως έτσι οι οπαδοί του Ολυμπιακού, γιό�τασαν την κατάκτηση της Ευρωλίγκας:

lrytas.lt: "Απίστευτη επίθεση. Βάνδαλοι έριξαν τούβλα και έσπασαν το παράθυρο, με συνέπεια να χτυπήσουν δυο παίκτες. Έπρεπε να διακομισθούν από το νοσοκομείο".

AS: "Ultras του Ολυμπιακού επιτέθηκαν στον λεωφορείο του Παναθηναϊκού. Περπέρογλου και Σμιθ στο νοσοκομείο και ο πρώτος τελικός αναβλήθηκε. Το λεωφορείο καταστράφηκε, αλλά το χειρότερο είναι πως οι δυο παίκτες εισήχθησαν στο νοσοκομείο. Σκέφτονται παιδιά για τους τελικούς".

Sportal: "Επίθεση στο πούλμαν και αναβολή. Η Ελλάδα χωρίς Πρωταθλητή; Είναι ορατ! ός ο κίνδυνος να μην γίνουν οι τελικοί. Δυο τραυματίες, ευτυχώς ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν τραυματίστηκε"

Μarca: "Οπαδοί του Ολυμπιακού έστειλαν στο νοσοκομείο δυο παίκτες του Παναθηναϊκού. Μετά τον τίτλο της Ευρωλίγκας, οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποφάσισαν να «γιορτάσουν» με επίθεση με πέτρες σε πούλμαν του Παναθηναϊκού".

basketnews.lt: "Ο πρώτος τελικός αναβλήθηκε αφού μετά από επίθεση τραυματίστηκαν δυο αθλητές. Ο λόγος; Κάτι συνηθισμένο για τη χώρα, ο χουλιγκανισμός! Ενα τούβλο έσπασε το τζάμι και τραυμάτισε δυο αθλητές".

lrytas.lt: "Απίστευτη επίθεση. Β�νδαλοι έριξαν τούβλα και έσπασαν το παράθυρο, με συνέπεια να χτυπήσουν δυο παίκτες. Έπρεπε να διακομισθούν από το νοσοκομείο. Αναβλήθηκε ο πρώτος τελικός".
sport24