Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

"Ιπτάμενο ανθρωποειδή" και φωτογραφίες που δείχνουν μια παράξενη δέσμη φωτός (VIDEO)

Η απίστευτη ποικιλία των διαφορετικών τύπων των ΑΤΙΑ, που είναι από σχήμα δίσκου, ή τον τύπο του UFO και τον διαχωρισμό τους σε τριγωνικά και σωληνοειδή,ή πλάσματος και οι θεαματικές τους εμφανίσεις σε σύμπλεγμα - σίγουρα παρέχουν στους ερευνητές ένα σημαντικό φάκελο γραφικών για να κάνουν μελέτες και αναλύσεις του φαινομένου αυτού.


Ένα από τα πιο περίεργα είδη σε θεάσεις - και αρκετά σπάνιο - είνα! ι εκ� �ίνα των ανθρώπινων όντων, όπως αυτά που πετάνε.


Είναι πιθανό ότι η σκοτεινή φιγούρα στις φωτογραφίες που ελήφθησαν,είναι μια σκοτεινή φιγούρα ανθρωποειδή που πετάει.


Εκτός από αυτή τη σπάνια εικόνα Humanoid, θα δείτε ένα είδος εικόνα ομίχλης / ή φάντασμα να επιπλέει ανάμεσα στα δέντρα καθώς και μια ακτίνα του φωτός (που κατά πάσα πιθανότητα προκλήθηκε από τον Ήλιο)


πηγη
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.