Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Θέλει Σαπουνάρου ο Ζαρντίμ

Ο Κριστιάν Σαπουνάρου της Πόρτο βρίσκεται στην λίστα του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Θέλει Σαπουνάρου ο Ζαρντίμ

Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται τέσσερα χρόνια στην Πόρτο και μπορεί να παίξει τόσο στο δεξί άκρο της άμυνας όσο και ως κεντρικός αμυντικός.

Ο Σαπουνάρου είναι 28ετών έχει ύψος 1,87 και βρίσκεται στην Πόρτο από το 2008, όταν αποκτήθηκε από την Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Την καλύτερη του χρονιά την είχε πραγματοποιήσει την σεζόν 2010-11 με τον Αντρέ Βίλας Μπόας στον πάγκο. Τότε η Πόρτο είχε κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ και ο Σαπουνάρου ήταν βασικός και αναντικατάστατος σε όλες τις διοργανώσεις.

Το συμβόλαιο του λήγει το 2013 και η Πόρτο είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει αφού την τελευταία χρονιά δεν είχε φανέλα βασικού.

Ο παίκτης αρέσει στον Ζαρντίμ γιατί μπορεί να παίξει σε περισσότερες από μία θέσεις, διευκολύνοντας τον προπονητή να αλλάξει τα πλάνα του κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σωκράτης Κόκκαλης απαντώντας στον Γιάννη Αλαφούζο σχετικά με τα μέλη και το πως έπαιρνε ο Ολυμπιακός τα πρωταθλήματα.

Διαβάστε ποια τούρκικη ομάδα θέλει να κάνει το μεταγραφικό "μπαμ" αποκτώντας τον Κώστα Μήτρογλου.

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

EURO 2012 | ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Η Ίσπανiα νίκησε με 4-2 την Πορτογαλία στην διαδικασία των πέναλτι και πέρασε στον τελικό του Euro 2012, όπου περιμένει Γερμανία ή Ιταλία. Δοκάρι το πέναλτι του Άλβες, δοκάρι και γκολ το νικητήριο του Φάμπρεγας

FOOTBALL LEAGUE | PLAY OFF

Ο Πλατανιάς πανηγυρίζει την άνοδό του στην Super League για πρώτη φορά στην ιστορία του μετά τη νίκη με 3-0 επί της ΑΕΛ Καλλονής και την επικράτηση της Παναχαϊκής με 2-1 της Καλλιθέας

ΕΥΡΩΠΗ | ΙΣΠΑΝΙΑ

Η καταλανική αστυνομία εξάρθρωσε κύκλωμα που υποσχόταν επενδύσεις σε ισπανικές ομάδες από υποτιθέμενους αραβικούς επιχειρηματικούς ομίλους. Ανάμεσα στα θύματα ήταν και η Χετάφε.

ΕΥΡΩΠΗ | ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Η Μπάγερν Μ. απέκτησε τον Μάντζουκιτς από την Βόλσφμπουργκ με 13.000.000 ευρώ. Στην Γκλάντμπαχ ο Άλβαρο Ντομίνγκεθ, στην Λοκομοτίβ ο Τσόρλουκα, νέο συμβόλαιο ο Μπέιλ. Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr

SUPERLEAGUE | ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Οι ομάδες που δεν πήραν άδεια μπορούν να κάνουν μέχρι 3 μεταγραφές ή ανανεώσεις (συνολικά), και να πάρουν Έλληνες παίκτες μέχρι 24 ετών. Την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μπορούν να κάνουν μόνο μια μεταγραφή Έλληνα παίκτη

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς φαίνεται ότι θα είναι ο αντικαταστάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού.