Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ...

Γράφει η Μαρία Ψαράκη
Αγαπητό Fimotro,
Μετεκλογικό δωράκι αποφάσισε όπως μάθαμε να προσφέρει σε καιρό σκληρής οικονομικής λιτότητας ο τέως Πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας, γεγονός που κινητοποίησε τον νυν Πρόεδρο της Βουλή Ε. Μεϊμαράκη, αλλά...
και τον Πρωθυπουργό που ζήτησαν και οι δύο να ανακληθεί η παρ�πάνω εντελώς απερίσκεπτη ενέργεια. Καθώς, δεν πρέπει να ξεχνάμε ούτε λεπτό αυτό που βιώνουμε καθημερινά με τους συνανθρώπους μας που βάζουν τέλος στη ζωή τους πηδώντας από μπαλκόνια και από ταράτσες, ώστε να γλιτώσουν από χρέη και ανέχεια.
Και όπως ακριβώς παρενέβη ο Πρωθυπουργός για να σταματήσει την απαράδεκτη απόφαση χορήγησης μετεκλογικού δώρου χιλίων ευρώ σε κάθε υπάλληλο της Βουλής, καλό θα ήταν να κάνει το ίδιο με τους συναρμόδιους υπουργούς του ( και έχουν ήδη πολύ αργήσει ), ώστε να μπει ένα τέλος στις τραγικές ιστορίες των συνανθρώπων μα! ς οι οποίοι, βουτηγμένοι στην απελπισία και την απόγνωση, μετατρέπονται από άνθρωποι της διπλανής πόρτας σε άψυχα κορμιά σε δρόμους, πλατείες, πάρκα, εξευτελίζοντας καθημερινά ένα κράτος που εδώ και καιρό, δυστυχώς, έχει πάψει να σέβεται και να προστατεύει τους πολίτες του.