Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Κορέα και... προσφυγή για Λεονάρντο

Το ενδεχόμενο να κάνει προσφυγή ο Λεονάρντο φοβούνται στην ΑΕΚ, τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος άσος σκέφτεται με καλύτερο μάτι την προοπτική της Κορέας.

Πηγάδι δίχως πάτο φαίνεται πως είναι τα προβλήματα για την Ένωση, αφού το τελευταίο ακούει στο όνομα Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος άσος της ομάδας θεωρεί ότι δεν μπορεί να περιμένει άλλο πρόταση από το Κατάρ και προτιμά να κλείσει άμεσα στην κορεατική Νταεγού, όπως αναφέρει η «Ώρα των σπορ».

Στην ΑΕΚ ωστόσο δεν είναι ευχαριστημένοι από την πρόταση του ασιατικού συλλόγου, αφού προσφέρει 200.000 ευρώ άμεσα και ακόμη 600.000 τον επόμενο Ιανουάριο, την στιγμή που η ανάγκη για ρευστό είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Την ίδια στιγμή μάλιστα ο μέσος του «Δικεφάλου» έχε� αρχίσει να πιέζει την ομάδα του, με αποτέλεσμα να μην αποκλείεται το ενδεχόμενο να φθάσει στις επόμενες ημέρες στα γραφεία της ΠΑΕ ακόμα μία προσφυγή. Και μπορεί στην Ένωση να ζητάνε από τον παίκτη τους να κάνει υπομονή, ο ίδιος ωστόσο δεν φαίνεται διατεθειμένος να ρισκάρει, κάτι που μπορεί να επιφέρει νέους κινδύνους για τους «κιτρινόμαυρους».

Πηγή: www.gazzetta.gr