Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Αντώνης Σαμαράς: «Δεν θα επιστρέψουμε σε λύσεις που είχαν αποτύχει στο παρελθόν»

Αντώνης Σαμαράς: «Δεν θα επιστρέψουμε σε λύσεις που είχαν αποτύχει στο παρελθόν» ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
 
«Δεν θα επιστρέψουμε σε λύσεις που είχαν αποτύχει στο παρελθόν» δήλωσε ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Οικονομικών.
Ο κ. Σαμαράς είπε στον κ. Στουρνάρα ότι «αναζητούμε τις πιο αποτελεσματικές περικοπές για να μειώσουμε το έλλειμμα, τους λιγότερο οδυνηρούς τρόπους για την κοινωνία. Ψάχνουμε τα πάντα. Αντίπαλός μας είναι η ανεργία». ...

Σημειώνεται ότι σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη για τα δημοσιονομικά «ισοδύναμα», ενώ μετέχει και ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης.

Σχολιάζοντας την παρουσία του κ. Βρούτση, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «είναι από τους λίγους που έχει τόσο καλή άποψη για την Οικονομία και μας έχει βοηθήσει στις περικοπές».

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού έχει και τον «συμβολικό» χαρακτήρα της πολιτικής στήριξης του υπουργού μετά τις «βολές» που δέχθηκε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας τις προηγούμενες ημέρες τόσο από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο όσο και από τον πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλη.